хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Новини науки та культури

  • 26.02.18, 19:28


Як нещодавно з’ясували вчені зі світовими іменами, єдиним словом, яке присутнє без варіацій в усіх слов’янських мовах, є слово ДУПА.

Означає воно те місце, з якого ростуть ноги, на якому людина сидить, та якою мислить, коли в голові трохи не вистачає мозку.

Провівши величезну кількість як академічно-архівних, так і польових досліджень, вчені встановили, що москалі (коцапи, «росіяни», рукожопі, козломорді, свинособаки тощо) до слов’ян не мають жодного відношення, оскільки в їхній мові, задекларованій як слов’янська, відсутнє загальнослов’янське слово ДУПА. Замість цього древнього слова прадавніх слов’ян, в москальському нарєчії застосовується слово невідомого походження, а саме – ЖОПА.

Окрім цього, у москалів також іноді зустрічається східнослов’янське слово ГУЗНО як літературний замінник слова ЖОПА. Вчені вважають, що до москальської мови це слово прийшло разом із іншими словами церковно-слов’янського есперанто, від суміші якого з тюркською та угро-фінською мовами й походить власне «російська» «мова» (вірніше назвати це можна як МОСКАЛЬСЬКЕ НАРЄЧІЄ).

В Україні слово ЖОПА було помічене лише раз – в часи совєцької влади так називався Житомирський Обласний Партійний Архів. Проте ця абревіатура не була використованою. Аж ось у Московському авіаційному інституті в ті ж самі совєцькі часи була кафедра «ЖізнєОбєспєчєніє Пілотіруємих Апаратів» (скорочено – ЖОПА).

Висновок дослідження: москалі – не слов’яни; москалі думають жопами; руки в москалів ростуть з так званих «жоп».



0%, 0 голосів

75%, 3 голоси

25%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
2

Коментарі