хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Мусорський бєспрєдєл в Лисичанську

  • 29.12.21, 13:07



Зранку, 28 грудня, близько 10-ї години, я проходив повз «Востокхімстрой», коли з боку в. Сосюри почув образливий вигук. Зупинившися, я почекав, аби переконатися -= хто то має до мене якісь претензії. З-за рогу вийшов коляборант Юрко Іванович Гнилицький (він же – Маньяк Щікатіла, він же – Дурко Кіровський, він же Аватаров-Івклімський).

Як тільки Гнилицький побачив мене, він схопив санки з примотаним до них мішком і зніяковів. Я запитав – чого йому від мене треба і чи знає він, що за подібні вигуки доведеться відповідати. Гнилицький кинув свої санки і почав втікати. Я розвернувся і пішов додому.

Десь о 10-45 в хвіртку постукали. Дуже сильно. Оскільки я живу один і є інвалідом похилого віку, то взявши з собою піхотну лопатку, відчинив хвіртку. Там стояли особи в поліційній формі, які не представившись по закону, почали брутально викликати мене, щоби я вийшов за свою садибу. Коли я поставив їм вимогу представитися, то мені почали погрожувати зброєю, яка у них була.

Потім під’їхала ще одна машина і нарешті хоч хтось показав мені посвідчення. Одночасно с тим у мене відібрали мою піхотну лопатку і вкрали її – тобто зчинили розбійний напад з використанням зброї, до того ж вчинений службовими особами під час виконання службових обов’язків. Один з тих поліцаїв невисокий на зріст, спонукаємий ненавистю до всього українського тим більш – колишніх бійців ЗСУ, кинувся мене бити, пошкодивши зуба та завдавши забій м’язу на стегні, де він потрапив ногою. Але – треба віддати належне патрульним – його досить швидко відтягли.

Потім з одним патрулем ми поїхали до руїни колишньої школи №16, де Гнилицький заховав у підвалі свої санчата. Гнилицький намагався переховати їх, бо тоді не було би у мене виправдування, що я їх не брав, але йому заважали поліціянти, в полі зору яких був і той самий підвал. Метушня Гнилицького навпроти конкретного вікна підвалу й надала можливості знайти ті санки з прив’язаним до них мішком – чи то з чимось краденим, чи то з чимось з помийки. Але патрульні не дозволили мені чомусь переконатися в тім, що там саме заявлена Гнилицьким ялинка. Після цього я пішов додому, де переодягся та поїхав і зареєстрував побиття в травматології.

Коли ж справа дійшла до заяви на патрульного, що напав на мене, то мені було сказано, що його буде «дуже важко» знайти. Виникає кілька питань:

1. Чому відеорегістратори у поліцаїв були вимкнені?

2. Чому поліціянтка, яка приймала заяву так наполягала на майже неможливості знайти винного?

3. Чи читали хоч раз поліцаї про правила, як треба представлятися? Бо вони більш походили на бандитів, аніж на працівників правоохоронних органів.

4. Де вкрадена поліцаями моя піхотна лопатка, яка на відміну від них побувала на фронті? Відмазки про те, що вони кинули її за мій паркан, тут не проходять – це було більш схоже на груповий озброєний грабунок, аніж на вилучення предмету. І чому лопатку не повернули так, щоби я бачив це?

Бєспрєдєл, чинимий поліцаями, може привести лише до люстрації, як її розумів Віктор Федорович Янукович.


29%, 4 голоси

43%, 6 голосів

29%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

129.12.21, 13:35

а як Віктор Федорович Янукович розумів люстрацію?

    229.12.21, 14:18

    Захисники знають-кого захищають.

      329.12.21, 15:03Відповідь на 1 від shipkin4

      а як Віктор Федорович Янукович розумів люстрацію?буквально. повісити на люстрі. або на ліхтарі.

        429.12.21, 15:05Відповідь на 2 від nebosklon

        Захисники знають-кого захищають.в 14-му в Лисичанську було понад 700 мусорів. приїхали 8 штук калорадов, і 700 мусорів здали їм місто

          529.12.21, 17:02

          Пи....дець, мляяя...

            629.12.21, 19:48Відповідь на 5 від БезЛица

            ото ж... здається мені, що на саночках в мішку була не йолка, а вибухівка. недарма мусори так ретельно протистояли огляду