Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Круки

  • 23.05.19, 14:03



О, прекраснокрилі вісники кривавих небес! Ви ширяєте в небі, немов величні кораблі, розтинаючи простір веслами своїх широких чорних крил. Ваші жадібні дзьоби ладні проковтнути сонце. Ваші пісні над полем тінга кольчуг та мечів звучать краще за спів солов’їв. Ви уносите до Сварги душі загиблих героїв та звільняєте нашу благословенну землю від ворожого падла. Ваші горді постаті прикрашають навіть нашого Всеотця, і довершеною гармонією у ніг Його возлежать степові сіроманці. Ви, віщуни, завжди знаєте, де буде битва і збираєтесь там, перекриваючи небо чорними хмарами несамовитої наснаги дивного видовища перемоги життя над смертю!

Я люблю вас, породження темряви, бо ви запліднюєте небо зірками, коли сідаєте спати на гілках Світового Древа, що велично височить посередині нашого уділу. Ви вкриваєте землю рунами захисту відбитками своїх ніг, і наша земля допомагає нам в нашій важкій праці по її обороні.

Багато було завойовників – але де вони? Лише круки знають, скільки падла чужинців залишили наші мечі та келепи по Степу широкому та по ярах глибоких.

Я люблю вас, мудрі створіння. Бо ви прекрасні в своєму чорному вбранні відлюдників. І доки ви є, доти земля наша належатиме нам, дітям Сварога. ОМ!
7

Коментарі

123.05.19, 14:22

    223.05.19, 14:24Відповідь на 1 від Тарас Музичук

      323.05.19, 14:27

      Таки чудово написав

        423.05.19, 14:36Відповідь на 3 від Эйч

        Таки чудово написавдякую. воно само прийшло, коли повертався від ментів, де опустив слідака як немовлятко, запечене у монтажній піні на снігурячих тушках.

          523.05.19, 14:41Відповідь на 4 від BlackPR

          Таки чудово написавдякую. воно само прийшло, коли повертався від ментів, де опустив слідака як немовлятко, запечене у монтажній піні на снігурячих тушках.Що, нова поліція досі совок шнуркує?

            623.05.19, 15:08Відповідь на 5 від Эйч

            Таки чудово написавдякую. воно само прийшло, коли повертався від ментів, де опустив слідака як немовлятко, запечене у монтажній піні на снігурячих тушках.Що, нова поліція досі совок шнуркує?аха. і у слідака буде величезна купа неприємностей за те, що воно виявилося лОхом тупорилим. Інда ужо кубить дик евон йо йітіть як його нагнув вже сьогодні начальник слідчого відділу. мабуть, буду зараз ролика робити про те, як я там шпацирував по мусарні.

              723.05.19, 15:28

              ой свихнетесь вы со своей валгаллой и воронами.
              Рагнарок уже миновал. Бальдур пропел песню. Пора возрождать землю. А вы все про битвы и разные другие темные моменты.

                Гість: Nahibator

                823.05.19, 16:32

                  923.05.19, 16:56Відповідь на 7 від ProfessorTV

                  ой свихнетесь вы со своей валгаллой и воронами.
                  Рагнарок уже миновал. Бальдур пропел песню. Пора возрождать землю. А вы все про битвы и разные другие темные моменты.
                  рагнарьок все ще йде. я про це вже писав. і почався він якраз 20 лютого 2014 року. це точна дата від чуда в Йорку. і навіть розміри Рагнарьока що йде співпадають зі вказаними. і, до того ж - що може бути більш життєвим, аніж битва? буряки сапати чи гречку сіяти? та я швидше руки собі відрубаю, аніж за плуга візьмуся заради прохарчування. шляхта землю не оре. шляхта визискує. цинічно, але стверджене досвідом більш ніж тисячоліття офіційної історії.

                    1023.05.19, 17:36Відповідь на 9 від BlackPR

                    Короче говоря вы такий соби волоцюга. Мы не сеем и не пашем ..... далее по тексту.
                    Тебе если работать не будешь, Финрир бока повыгрызает.
                    Вобщем, печально это все, шо вы говорите.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна