Екологічні ноутбуки – цікавий огляд моделей

Протягом багатьох років людство порушувало екологічну рівновагу Землі. У підсумку на сьогоднішній день маємо ситуацію, коли стан навколишнього середовища на нашій планеті досягло дійсно тривожного рівня. Однак ніколи не пізно вносити зміни в повсякденне життя, а тому ми всі повинні це зрозуміти та  зробити все можливе, щоб відродити екологічне благополуччя.

Хороший секс та любов – який між ними взаємозв’язок?

Часто представницям прекрасної статі радять не поспішати кидатися в ліжко до нового партнера і дочекатися, як мінімум, трьох побачень перед тим, як зайнятися сексом. Постає питання - наскільки часто пари плутають хороший секс з істинним почуттям любові?
Американські дослідники з Корнельського Університету та Університету Вісконсін-Медісон проаналізували дані опитування, що стосуються стосунків у шлюбі, переглянувши відповіді 200 пар і оцінивши рівень задоволеності в стосунках.

Зниклі цивілізації

За свою історію людство втратило чимало цивілізацій. Дослідники виявляють величезні храми і гігантські ями скарбів, які колись були величними палацами.

Чому люди покинули колись процвітаючі міста, центри і торгові шляхи? Часто на ці питання немає відповіді.

Ось 10 цивілізацій, що зникли раптово.


Цікаві факти про рекламу

500 мільярдів доларів - стільки становлять витрати на рекламу в світі.

Першим американським платним оголошенням став лист в газету Boston News, в якому повідомлялося про продаж маєтку в Oyster Bay. 

У 2008 році за політичну рекламу в США було оплачено близько 2.6 мільярда доларів, що стало найбільшою сумою, витраченою протягом президентської кампанії. Обама витратив 70000000 на оголошення під час праймеріз і 240 мільйонів на основні вибори. На компанію Мак Кейна було витрачено 10000000 під час праймеріз і 126 000 000 під час основних виборів.


Жінки розумніші за чоловіків, твердять результати тестів IQ

Можливо, це дослідження викличе чимало палких суперечок, але згідно з останніми даними можна сказати, що жінки розумніші за чоловіків, згідно результатів тестів  IQ.

Вперше за весь час проведення тестів визначення коефіцієнта інтелекту, жінки отримали перевагу перед чоловіками, випередивши останніх на 5 пунктів.

Тести IQ з'явилися близько 100 років тому і весь цей час жінки відставали від чоловіків на 5 пунктів. Однак за останні роки цей розрив між статями став зменшуватися і в цьому році жінки здобули перемогу в питаннях інтелекту.

Десять цікавих шахт у світі

Пропонуємо вашій увазі десять цікавих шахт з усього світу. Їхня історія, призначення та цікаві ексурсії в їхні нетрі.

Хінтербрюль Медлінг, Австрія

Хочете прокотитися на човні по найбільшому підземному озеру Європи? Тоді поїдьте на екскурсію в Хінтербрюль. Раніше багато місцевих жителів містечка працювали на крейдяний шахті. Але потім інженери не розрахували, і вибух, який повинен був допомогти шахтарям, привів до затоплення штолень. Через багато років у старовинну шахту стали спускатися спелеологи, вони-то і розповіли, яке красиве новонароджене озеро. Зараз усі бажаючі можуть покататися по водній гладі на човні, подивитися на мальовничі гроти і побувати в розташованому на верхньому рівні музеї, присвяченому побуті гірників. Далі...