Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Don't Worry, Be Happy

  • 13.12.19, 10:27
Iryna Guk

Що хочу додати станом на ранок.

Кожен день-два на нашу свідомість відбуваються інформаційні атаки. Ви думаєте, шо ви жертви війни, тільки якщо ви живете на сході України і з ваших вікон чутно постріли? Ні, достатньо мати смартфон у руці.

Постійно згенеровані та керовані інформприводи доводять нас до ---цілодобової тривожності (не спати всю ніч, щоб скролити і дочекатися новин, постійно читати стрічку)
- панічних станів, розгубленості (все, я емігрую, чому я погано вчив англійську/ навіщо я захищав цю країну/все, що я роблю , марно тощо)
- апатії, внутрішньої еміграції (бісить ваш фейсбук, не читатиму до весни/ більше не піду на вибори, всі однакові дебіли/ закину суспільну діяльність та активність, буду займатися тільки своєю роботою та родиною, горіть ви всі у пеклі)
- нападів дурнуватоі активності (ааа, що робить, я вже виїзджаю, кого спасать, де штаб спротиву невідомо кого невідомо чому?!)
- поганого фізичного самопочуття
- тощо тощо тощо

Крім того, нас дуже глибоко розділяють, сегментують. Що і де не трапилося б, від глобального до локального, як одразу різноманітні блогери-ЛОМи, ботоферми, а вслід за ними звичайні юзери - фарбують все на чорне і біле, доводять до абсурду, висловлюються тільки в певній парадигмі "свого кольору", а все, шо поза нею - замовчують, висміюють, переводять в категорію маразму. Або, або. І кожне або - побудоване винятково на емоціях (Нормандія - це або зрада недоумка або тріумф величного імператора; резонансні справи за участі атошників-волонтерів , причому всі разом, оптом, - це або зливають патріотів, або все з цими убивцями давно ясно).

Будь-яка подія і інформаційна хмара навколо неі одразу стає неначе богом - в якого або вірять, або ні, за якого готові влаштувати хрестові походи, будувати церкви, вбивати і поклонятися.

Це знищує критичність мислення.

Відсутність критичного мислення - робить більш вразливими і легше керованими.

Слідкуйте за джерелами інформації. Слідкуйте за емоціями. Слідкуйте, кому вигідний наслідок вибуху чергової інформаційної бомби. Таким чином ви, можливо, і не зможете безпомилково визначати ляльководів, але точно збережете собі багато нервів.

Вони ще точно вам знадобляться.

6

Коментарі

Гість: чечако

113.12.19, 10:46

выбросьте смартфон

    213.12.19, 10:48Відповідь на 1 від Гість: чечако

    Чего это ?

      313.12.19, 11:09

      та, я еще в 2013 не следила в силу обстоятельств. и спала спокойно.
      и сейчас не слежу за инфогавном

        Гість: чечако

        413.12.19, 12:51Відповідь на 2 від Zubikov

        Чего это ?"...на нашу свідомість відбуваються інформаційні атаки." "достатньо мати смартфон у руці."

          55.05.20, 20:00

          Це точно..