Хто любить соуси до м'ясця?
- 15.07.18, 21:30
Цими вихідними як ніколи часто читала питання в чатіку "що робиш?" Відповідаю всім.
Беремо абрикоси, робимо блендером пюре, закіпає, вариться 20 хвилин на повільному вогні. Ми його нянчимо, помішуємо...
Тим часом мелемо часник з розрахунку одна голівка та пів-перчинки гіркої на літр абрикосного пюре. Вкидаємо, перемішуємо, додаємо ще багатенько базиліку (в мене був сухий, 2 ч.л. на літр), сухий карі 1 ч.л. на літр, сіль, цукор (замінила медом) на смак.
Ось таке заливаємо у стерилізовані баночки.
Виходить дуже смачно та незвично.
Ну, і так само зробила вишню, замість карі клала сванську сіль, теж круто і незвично.
Користуйтеся рецептом на здоров'я!
19
Коментарі
Гість: Ordinary
115.07.18, 21:43
Я люблю.
disu
215.07.18, 21:45
ну,главное-уверенность,что не треснет
Гість: malpaso
315.07.18, 21:46
Не чув про таке
Сьогодні жінка засипала цукром тверденьки,щось задумала робити...
Гість: Nahibator
415.07.18, 21:54
Міс Марпл
515.07.18, 21:57Відповідь на 1 від Гість: Ordinary
ну от і зготуєш собі
Гість: Ordinary
615.07.18, 22:01Відповідь на 5 від Міс Марпл
хто б сумнівався
Міс Марпл
715.07.18, 22:03Відповідь на 2 від disu
не факт, що влізе в селфі, але не трісне
Міс Марпл
815.07.18, 22:04Відповідь на 3 від Гість: malpaso
варення, мабуть
Міс Марпл
915.07.18, 22:05Відповідь на 4 від Гість: Nahibator
Гість: Sergio_69
1015.07.18, 22:07
я тути уже с ложкой