хочу сюди!
 

Марина

45 років, діва, познайомиться з хлопцем у віці 37-49 років

Вітайте! Народила!

Мої перші пасочки вийшли пречудовими, легенькі та смачненькі. Трохи сильняще зійшли, тож було звідки шматочок випеченого тіста скуштувати.
Робила по оцьому рецепту. Дякую Людочці!  Єдине, що змінила: взяла в рецепт лише цукати без родзинок (бо мала не любить). І глазур купила блакитну, її виявилося трохи замало. Видно, що розтягувала. 
На пів-літри молока виходить 6 середніх пасочок. Не дивіться, що в мене 5 середніх та 1 маленька, розтягуйте тісто на 6 середніх, не прогадаєте))



Насправді паски - це дуже легко!

На поминальні дні зроблю у 2 рази більше.

На прохання Галюні вигляд збоку


44

Коментарі

129.04.16, 23:32

Тань и почему ты не в Николаеве? Да я б примчался, закормил бы тебя копчёным балычком (очень получился он у меня), а сам бы сидел и трескал пасочки с чаем.

    229.04.16, 23:38

    Клас! Клас!Клас!
    Ти просто молодчинка!!!!
    Бач, і нічого перший блін не комом, еге ж?
    Пасок ніколи не буває багато. Порізати і в духовку - такі бомбезні сухарики виходять-наїстися не можна!
    Голуба глазур так гарно!

      329.04.16, 23:38Відповідь на 1 від _advisor_

      Тань и почему ты не в Николаеве? Да я б примчался, закормил бы тебя копчёным балычком (очень получился он у меня), а сам бы сидел и трескал пасочки с чаем. і жерли би ми наввипередки, в кого першого морда у дзеркало не влізе

        Гість: Нат@Ша

        429.04.16, 23:44

        Які гарні! І смачнющі, напевно!

          529.04.16, 23:45Відповідь на 3 від Міс Марпл

          Тань и почему ты не в Николаеве? Да я б примчался, закормил бы тебя копчёным балычком (очень получился он у меня), а сам бы сидел и трескал пасочки с чаем. і жерли би ми наввипередки, в кого першого морда у дзеркало не влізеБоже мой! Та ни разу не верю. Где б это случилось за интелегентными разговорами!

            629.04.16, 23:49

            Красотень. Наверное очень вкусно

              729.04.16, 23:50Відповідь на 1 від _advisor_

              Тань и почему ты не в Николаеве? Да я б примчался, закормил бы тебя копчёным балычком (очень получился он у меня), а сам бы сидел и трескал пасочки с чаем.Вот блин... рыба - моё всё!

                Гість: Fragile

                829.04.16, 23:51

                Які всі красуніРозумничка!

                  929.04.16, 23:56Відповідь на 7 від СестраАнубиса

                  Тань и почему ты не в Николаеве? Да я б примчался, закормил бы тебя копчёным балычком (очень получился он у меня), а сам бы сидел и трескал пасочки с чаем.Вот блин... рыба - моё всё!Завтра буду коптить рыбку. С эстрагоном. Получается не рыба, а песня! Сочная, нежная и с дымком. И ни какой химии. Трогаешь её пальчиком, кожа лопается, ароматный жирок. Приходится срывать кожицу и поглощать нежное содержимое. Одуревшие соседские коты и кошки выстраиваются и терпеливо ждут. да и самому мяукать хочется. Возьму фотик и сниму это.

                    1030.04.16, 00:09Відповідь на 2 від Ми Ла

                    Клас! Клас!Клас!
                    Ти просто молодчинка!!!!
                    Бач, і нічого перший блін не комом, еге ж?
                    Пасок ніколи не буває багато. Порізати і в духовку - такі бомбезні сухарики виходять-наїстися не можна!
                    Голуба глазур так гарно!
                    дякую.
                    Так, схоже, не комом. Кортить розрізати, щоб глянути пори виробу зсередини, але до свята терпимо.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      16
                      попередня
                      наступна