Вітайте! Народила!
- 29.04.16, 23:12
Мої перші пасочки вийшли пречудовими, легенькі та смачненькі. Трохи сильняще зійшли, тож було звідки шматочок випеченого тіста скуштувати.
Робила по оцьому рецепту. Дякую Людочці! Єдине, що змінила: взяла в рецепт лише цукати без родзинок (бо мала не любить). І глазур купила блакитну, її виявилося трохи замало. Видно, що розтягувала.
На пів-літри молока виходить 6 середніх пасочок. Не дивіться, що в мене 5 середніх та 1 маленька, розтягуйте тісто на 6 середніх, не прогадаєте))
Насправді паски - це дуже легко!
На поминальні дні зроблю у 2 рази більше.
На прохання Галюні вигляд збоку
44
Коментарі
_advisor_
129.04.16, 23:32
Тань и почему ты не в Николаеве? Да я б примчался, закормил бы тебя копчёным балычком (очень получился он у меня), а сам бы сидел и трескал пасочки с чаем.
Ми Ла
229.04.16, 23:38
Клас! Клас!Клас!
Ти просто молодчинка!!!!
Бач, і нічого перший блін не комом, еге ж?
Пасок ніколи не буває багато. Порізати і в духовку - такі бомбезні сухарики виходять-наїстися не можна!
Голуба глазур так гарно!
Міс Марпл
329.04.16, 23:38Відповідь на 1 від _advisor_
і жерли би ми наввипередки, в кого першого морда у дзеркало не влізе
Гість: Нат@Ша
429.04.16, 23:44
Які гарні! І смачнющі, напевно!
_advisor_
529.04.16, 23:45Відповідь на 3 від Міс Марпл
Боже мой! Та ни разу не верю. Где б это случилось за интелегентными разговорами!
СестраАнубиса
629.04.16, 23:49
Красотень. Наверное очень вкусно
СестраАнубиса
729.04.16, 23:50Відповідь на 1 від _advisor_
Вот блин... рыба - моё всё!
Гість: Fragile
829.04.16, 23:51
Які всі красуніРозумничка!
_advisor_
929.04.16, 23:56Відповідь на 7 від СестраАнубиса
Завтра буду коптить рыбку. С эстрагоном. Получается не рыба, а песня! Сочная, нежная и с дымком. И ни какой химии. Трогаешь её пальчиком, кожа лопается, ароматный жирок. Приходится срывать кожицу и поглощать нежное содержимое. Одуревшие соседские коты и кошки выстраиваются и терпеливо ждут. да и самому мяукать хочется. Возьму фотик и сниму это.
Міс Марпл
1030.04.16, 00:09Відповідь на 2 від Ми Ла
дякую.Так, схоже, не комом. Кортить розрізати, щоб глянути пори виробу зсередини, але до свята терпимо.