хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Свята русофобія

  • 16.10.17, 09:55
Спостерігаючи наш запалений медійний простір, я не міг не відписатися з приводу очевидних речей.

Потужні медійни засоби нашого північного ворога красно флюродросять на термін "русофобія" у зв'язку з українським порядком денним. Мені навіть здається, що цей термін вже почорнів від такого частого використання. Взагалі-то більш коректним мав би бути термін "россієфобія", оскільки нащадки Русі - то є саме ми. Але склалося так, як склалося, хай буде русофобія.

Отже, в цьому тексті я хотів би викласти пару державотворчих тез стосовно цієї лексеми, як типовий східняк.

Русофобія - це не про ксенофобію або шовінізм. Це про гігієну нації. Ви ж навчаєте дітлахів підтиратися, мити руки, чистити зуби? Так само ми маємо навчати їх русофобії. Що таке русофобія в українському вимирі? Це ігнор та нехтування всього російського. Це означає нафіг увесь медійний продукт зі снігерії. Це означає нафіг усіх "лібералів". Це означає індиферентність до всього російського буття, бо це є найвищий ступінь ненавісті. З усіх кацапонародженних нашу увагу мають привертати тільки ти спірохети, хто поки ще бігають із калашами по нашій землі.

Пропаганда ворога стверджує, що святу русофобію забезпечує нинішній український режим. Мовляв, змінять владу - і обидва народи знов стануть братами. Цей меседж є хибним. Тому що русофобія - це імунітет. Як тільки з'явилась зовнішня загроза для організма країни, то одразу почався генезіс русофобів - лейкоцитів. Українцям не потрібна державна віспа, хто б не керував країною.

Але всупереч природній логіці кліничного захисту деякі українці намагаються пронести всередину організму цілком аутоімунні тези. На кшталт "В росії теж є нормальні люди". І цей факт неможливо заперечити. Але є одне але. В каналізації теж присутні молекули води, але ми ж звідти не п'ємо.

Зараз ця країна-сифіліс намагається пробити санаційний та когнітивний бар'єр, тому що пряма атака інфекції на Україну не вдалась. Отже, наш інфекційний сусід намагається ототожнити у (під)свідомості українців, що законна влада то є коріння всіх негараздів побутового життя. Деякі носії російської чуми резонують з країною-агресором зсередини нашої країни.

But Свята Русофобія велить нам: "Йдіть ви всі на хуй". Та не забуваємо мити руки)

© Ярослав Матюшин

9

Останні статті

Коментарі

116.10.17, 10:35

Владу пора міняти нам, це факт.
Щодо кацапів - я й праонукам перекажу, що вони нам не браття.

    216.10.17, 10:45Відповідь на 1 від Міс Марпл

    если менять, то на кого?

      316.10.17, 10:52Відповідь на 1 від Міс Марпл

      Владу пора міняти нам, це факт.
      Щодо кацапів - я й праонукам перекажу, що вони нам не браття.

        416.10.17, 10:53

        звинувачувати в русофобії = визнати свою боязнь інших націй . Як же ці покидьки живуть в багатонаціональному анклаві ? ) під назвою раша ? ) ... страх породжує ненависть і нетерпимість ... за що постійно дістають по зубам, ... брешуть про рівноправіє , а самі виховують домінантність над іншими ( елемент фашизму ) ... їм в голову не може прийти, що дебілів поважати нема за що ... тяжко їм жити , тобто домінувати, тим більше не маючи мізків за столітню селекцію раба .

          516.10.17, 10:57Відповідь на 4 від WalKing

          звинувачувати в русофобії = визнати свою боязнь інших націй . Як же ці покидьки живуть в багатонаціональному анклаві ? ) під назвою раша ? ) ... страх породжує ненависть і нетерпимість ... за що постійно дістають по зубам, ... брешуть про рівноправіє , а самі виховують домінантність над іншими ( елемент фашизму ) ... їм в голову не може прийти, що дебілів поважати нема за що ... тяжко їм жити , тобто домінувати, тим більше не маючи мізків за столітню селекцію раба .Згоден 100%! І я не здивуюся, якщо вони там, в паРаші, об"являть себе...щось на кшталт "істинних арійців"!

            616.10.17, 11:00Відповідь на 2 від ahead

            если менять, то на кого?на тех кто не боится обнародовать свою декларацию о доходах , и не боится об этом говорить , а то и дальше Добкины - наркоманы - клованы с повадками укуренной обезьяны будут в верховной раде чесать задницы.

              716.10.17, 11:11

              На превеликий жаль деякі носії російської чуми резонують з країною-агресором зсередини нашої країни.
              Україна є, була і буде! І ніякі кацапи нам не указ...

                816.10.17, 11:14Відповідь на 7 від Голубка

                На превеликий жаль деякі носії російської чуми резонують з країною-агресором зсередини нашої країни.
                Україна є, була і буде! І ніякі кацапи нам не указ...
                Саме так!

                  916.10.17, 11:18Відповідь на 6 від WalKing

                  это правильные, но общие слова. конкретные кандидатуры есть? я лично не вижу

                    1016.10.17, 11:40Відповідь на 9 від ahead

                    это правильные, но общие слова. конкретные кандидатуры есть? я лично не вижунужны новые люди , а не свора воров в законе.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна