Щурі із партії рецидивістів зайнялися самоїдством

Партія регіонів як політична сила вже не існує - Бригинець
Олександр Бригинець: члени Партії регіонів почали боротьбу один з одним. Фото: socportal.info
Олександр Бригинець: члени Партії регіонів почали боротьбу один з одним. Фото: socportal.info

Партія регіонів фактично припинила своє існування як політична сила.

Таку думку висловив народний депутат від фракції "Батьківщина" Олександр Бригинець у ефірі "Ера-FM".

"Партія регіонів сьогодні як політична сила вже не існує. Існує кілька різних груп, які борються за своє майбутнє. Ця боротьба має дати можливість якійсь частині людей із Партії регіонів перейти рубіж 2015 року, залишившись при цьому багатими і впливовими. Якщо цього не станеться, то Партія регіонів буде зруйнована", - сказав Бригинець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Покращення" не відступає: Азаров наказав взяти в борг ще $750 мільйонів

За його словами, члени Партії регіонів почали боротьбу один з одним.

"Я був у Донецьку і Луганську. У мене було дуже багато зустрічей. Головна тема у людей - хто у кого що забрав. "Як те, що забрали шахту у Звягільського, вдарило по Ахметову". Сьогодні іде створення нової потужної олігархічної групи навколо сім'ї президента. Вона нищить весь бізнес, у тому числі бізнес самих "регіоналів", - зазначив Бригинець.


Gazeta.ua

Ще про істерію москалів

Росія кидає проти асоціації України з ЄС весь арсенал – експерти

Київ – Україна не втратить стратегічного партнерства з Росією та не понизить свого міжнародного статусу. Про це говорять і українські політики та експерти, і навіть деякі російські політологи – у відповідь на заявурадника російського президента про втрати, які нібито зазнає Україна від асоціації з Європейським Союзом. В російському експертному середовищі навіть з’явилася думка, що в останні тижні Москва використала майже весь свій потенціал для відвернення України від ЄС, однак безуспішно. 
 
Україна, підписавши угоду про асоціацію з Євросоюзом, перестане бути для Росії стратегічним партнером і втратить статус суб’єкта міжнародного права, заявив радник президента Росії економістСергій Глазьєв в інтерв’ю одному з російських телеканалів.
 
«Підписавши угоду про асоціацію з ЄС, Україна позбавляє себе суверенного права з усіх питань торговельної політики. Україна перестане бути для нас стратегічним партнером», – попереджає Глазьєв. За його словами, Україна зникне як суб’єкт міжнародного права, бо всі дії узгоджуватиме з Євросоюзом.
 
Радник російського президента вважає, що імовірне підписання угоди про асоціацію з ЄС восени – це катастрофа для України і це великий удар для Російської Федерації.
 
Напередодні українська делегація на чолі з прем’єром Миколою Азаровим провела консультації в Москві, після яких перший віце-прем’єр РФ Ігор Шувалов заявив журналістам, що вважає безглуздими подальші переговори про одночасну участь у ЄС та Митному Союзі. Тоді як за проектом угоди про асоціацію з ЄС Україна не втрачає права на вступ до інших економічних об’єднань.

Стратегічне партнерство визначають не посадовці – Олійник
 
Ані на Банковій, ані в уряді заяву Глазьєва і ризики погіршення співпраці з Росією не коментують.
 
«Це заява однієї особи, не бачу, що тут коментувати. Завтра на засідання уряду прем’єр Микола Азаров коментуватиме цю ситуацію, оскільки він брав участь у міждержавних переговорах», – відповів на запитання Радіо Свобода речник МЗС Євген Перебийніс.
 
В парламентській більшості не вважають, що подібні заяви з оточення російського президента можуть призвести до втрати стратегічного партнерства України та Росії. Таку позицію в коментарі Радіо Свобода висловив депутат-регіонал Володимир Олійник:
 
«Стратегічне партнерство визначають не посадовці, а більш фундаментальні речі. Зокрема – те, що ми є сусідами, маємо спільні сторінки історії, спільну культуру, те, що більшість громадян обох держав є православними. Рано чи пізно емоції відійдуть і поновиться процес відбудови конструктивної співпраці».
 
Основні тези радника російського президента не відповідають дійсності, наголосила в ефірі Радіо Свобода експерт Інституту економічних досліджень та політичних консультацій Олександра Бетлій.
 
«В листопаді може бути підписана угода про поглиблену зону вільної торгівлі з ЄС. Це не є Митний союз, тому говорити про те, що Україна повинна буде узгоджувати всі дії з Брюсселем, є неправильним. Я коментую слова пана Глазьєва, мовляв, вони втрачають Україну як стратегічного партнера, оскільки нам треба буде домовлятися з Брюсселем. Це не так. Україна і надалі залишається на міжнародному полі як торговельний партнер багатьох країн. Вона просто підписує чергову угоду про зону вільної торгівлі. Звичайно, це є поглиблена, всеосяжна угода. Натомість, якщо ми набуваємо членства, наприклад, у Митному союзі з Росією, Білоруссю, Казахстаном, то ми повинні узгоджувати свою торговельну політику саме з ними, тобто своєї власної суверенної торговельної політики у нас не буде», – підсумувала економіст.
 
Росія застосувала щодо України весь арсенал впливу, але впливовішою не стала – політолог 
 
Заяви Сергія Глазьєва та інших представників російської влади про те, що Україна нібито більше втратить від асоціації з ЄС, ніж отримає, позбавлені сенсу, вважає російський політолог Андрій Окара. За його спостереженнями, Росія нині застосувала всі важелі тиску на Україну, однак вони не мали належного ефекту.
 
«Мене дивує, чому такі складні для розуміння речі говорить фаховий економіст, яким є Сергій Глазьєв. Ми ж розуміємо, що не йдеться про членство України в ЄС, це далека перспектива. Однак навіть якби Україна вступила в це утворення нового типу, яке має ознаки конфедерації – вона би не втратила свого суверенітету. Нині ми бачимо демонстрацію всього арсеналу Кремля на українському напрямку, однак Росія не виглядає впливовішою щодо України, а радше навпаки», – вважає Окара.
 
В українському експертному середовищі поширена думка, що згортання експорту до Росії та інші митні проблеми на східному кордоні України не призведуть до краху української економіки. Більше того, фахівці вважають, що скасування стратегічного партнерства України та Росії не є аж такою простою процедурою. І навіть якщо воно відбудеться, то нашкодить Росії навіть більше, ніж Україні. Адже припинення стратегічного партнерства означатиме перегляд цілої низки угод, зокрема – і про перебування Чорноморського флоту Росії в Україні.

Навмисно не придумаєш

У неділю в матчі четвертого туру чемпіонату Данії з футболу між командами "Брондбю" і "Рандерс" було зафіксовано безгольову нічию.

Але поєдинок запам'ятався не тільки і навіть не стільки цим. Після фінального свистка, коли глядачі вже залишали трибуни, хлопець і дівчина вибралися на поле стадіону і, скинувши з себе одяг, квапливо зайнялися сексом біля центрального кола.

Про інцидент повідомив співробітник прес-служби "Брондбю" Міккель Давідсен. Відповідний знімок він опублікував у своєму мікроблозі Twitter.

Завершити розпочате парочці завадила охорона стадіону, яка спрацювала досить оперативно і вигнала порушників з арени.

Зазначимо, що це далеко не перший подібний випадок в історії футболу. Наприклад, раніше це приходило в голову хорватській співачці і моделі Playboy Нівес Цельсіус. Остання відсвяткувала історичну перемогу хорватів над англійцями у відбірковому циклі Євро-2008 сексом з чоловіком у центральному колі стадіону "Максимір" у Загребі.


Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/sport/_danski-vbolivalniki-pislya-futbolnogo-matchu-zajnyalisya-seksom-pryamo-na-poli/513259">Gazeta.ua</a>


38%, 5 голосів

31%, 4 голоси

31%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Європа починає чухатися

В ЄС вирішили терміново обговорити спроби Кремля зірвати євроінтеграцію України

  • Поділитись
Міністри закордонних справ країн ЄС обговорять російсько-український конфлікт. Фото: eer.ru
Міністри закордонних справ країн ЄС обговорять російсько-український конфлікт. Фото: eer.ru

До порядку денного зустрічі міністрів закордонних справ країн Європейського Союзу включено питання про прагнення Російської Федерації заблокувати підписання Україною та ЄС угоди про асоціацію.

Про це з посиланням на брюссельське видання EurActiv пишуть "Коментарі".

Зустріч єврочиновників відбудеться 6-7 вересня у Вільнюсі.

Ініціатива обговорення цього питання належить Швеції, Польщі та головуючій в ЄС Литві.

"З усього, що ми робимо, дуже багато чого направлено на Україну, тому що у нас є мета і прагнення підписати угоду про асоціацію з Україною в листопаді", - заявив Петер Стано, спікер єврокомісара з розширення та європейської політики сусідства Штефана Фюле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Торговельна війна: Чим ризикує Росія і як має відповісти Україна

За його словами, цьому питанню присвячена низка візитів на високому рівні в Брюссель, зокрема у вівторок, 27 серпня, секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва, а також трьох лідерів української опозиції.

Нагадаємо, з 14 серпня Росія посилила вимоги до пропуску українських товарів через свій кордон, що практично зупинило український експорт до Росії.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що Митний союз прийме захисні заходи після підписання Україною угоди про зону вільної торгівлі з ЄС та лібералізації митного режиму України з Євросоюзом.

Сьогодні радник президента РФ Сергій Глазьєв заявив, що Україна, підписавши угоду про асоціацію з Євросоюзом, перестане бути для Росії стратегічним партнером і фактично позбудеться статусу суб'єкта міжнародного права.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_v-es-virishili-terminovo-obgovoriti-sprobi-kremlya-zirvati-evrointegraciyu-ukraj/513241">Gazeta.ua</a>


88%, 14 голосів

13%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кличко їде в Брюсель...

Лідер фракції УДАР Віталій Кличко наступного тижня зустрінеться з Головою Комітету з закордонних справ Європарламенту Ельмаром Броком і Єврокомісаром з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефаном Фюле у Брюсселі.

Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

“Найголовніше питання, яке стоїть на порядку денному, - це євроінтеграція. Ми будемо обговорювати ті кроки, які нам необхідно зробити, щоби Угода про асоціацію з ЄС була підписана”, - наголосив Кличко.

Читайте також: Віталій Кличко вирушив з байкерами до Євпропи на “Харлеї” молодшого брата

На думку лідера УДАРу, у вересні нардепи мають ухвалити законопроекти, необхідні для підписання Угоди про асоціацію.

“Ми повинні проголосувати за європейські закони, зокрема, щодо вдосконалення виборчого законодавства, про вибори у 5-ти проблемних округах, вибори у м. Києві, закон про прокуратуру, і виконати всі вимоги, щоби Угода про асоціацію була підписана”, - підкреслив політик.

інна Богохульська не відстає від біснуватого вадика

Богословська через суд вимагає зі свободівця 250 тис. грн за дописи про неї у соцмережах
Народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська подала скаргу до суду на дописи у соціальних мережах речника ВО "Свободи" Олександра Аронця. Про це повідомив Аронець на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Ви ще не чуєте дзенькотіння кастрюль у фейсбуці?? Це Інна Богословська позивається до мене на 250 тисяч гривень за допис у фейсбуці і твіттері!!», - написав він, пообіцявши згодом повідомити деталі позову.

Як відомо, у дописах речника ВО "Свободи" у соцмережах зустрічаються різкі та критичні висловлювання.

Зокрема, щодо регіоналки Інни Богословської востаннє Аронець написав у Facebook: "Відьма вкрала хрестик у націоналіста. Під час сутички, що відбувалася біля трибуни ВР (депутати блокували трибуну ВР через щорічне послання президента Віктора Януковича 6 червня- ред.), Богословська зірвала хрестик у народного депутата Олега Гелевея! Прівичкі вора удівітєльна сільні". А ми думаємо, звідки береться шансон! От з життя такої мадам "кастрюлькіноі", адже ми пам'ятаємо, як вона починала свою кар'єру з крадіжок каструль на зйомній хаті в Конче-Заспі"

10%, 2 голоси

10%, 2 голоси

80%, 16 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Москалі шаленіють...

Експерт: кремлівська стратегія тиску і шантажу України приречена на поразку
Реалізація кремлівської стратегії, спрямованої на непідписання Україною угоди про асоціацію з ЄС, не матиме успіху. Таку думку висловив в коментарі Тиждень.ua політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач.

Він не має жодних сумнівів у тому, що «Росія справді працює на реалізацію цієї стратегії, доказом чого є неоголошена торгівельна війна».

«Сумніви можуть бути лише в тому, наскільки успішною буде ця стратегія. Зауважу, що поки ті кроки, які застосовуються, принаймні мене не переконують, що вона (стратегія. - Ред.) може досягти успіху з сучасним керівництвом України та станом речей», – зазначає Горбач.

«Ця стратегія реалізується достатньо давно. Оприлюднений у ЗМІ документ лише описує загальні контури і підтверджує, що це – кампанія, а не поодинокі ініціативи окремих осіб. Тобто маємо справу не з «теорією змови», а з реальними кроками російського керівництва щодо України», – додав він.

Пояснюючи, чому ця стратегія не матиме результату, Горбач зауважує, що, перш за все, російське керівництво «недооцінює психологічний аспект проблеми».

«По-перше, воно не сприймає Україну як незалежного і рівноправного суб’єкта міжнародних відносин і з цього випливають всі проблеми відносин України і Росії. Вони застосовують загальнопоширений тактичний підхід – це примус, шляхом задіяння тиску, заходів економічного характеру, політичного шантажу. Цими методами змушують Україну до вступу до Митного союзу або принаймні намагаються продовжити її існування в такому підвішеному стані, зірвавши угоду з ЄС», – зауважив експерт.

Водночас такі дії, за оцінкою Горбача, викликають опір української влади.

«Психологічний промах в тому, що чим більший тиск на українське керівництво, тим більше воно опирається. Така ж ситуація з тиском Заходу на Януковича щодо звільнення Тимошенко. Ті ж психологічні механізми спрацьовують і щодо Росії, хоча тиск з її боку на порядок сильніший і, перш за все, економічний», – зауважує він.

Крім цього, слабка реалізація стратегії Росії пов’язана ще й з відсутністю політичної сили в Україні, що здатна була би її реалізувати.

«В Україні є союзники Росії, але вони або мало впливові і непопулярні в Україні (маргінальні) або здебільшого обманюють російських замовників, беручи в них гроші і неефективно їх витрачаючи», – додав експерт.

Нагадаємо, ЗМІ опублікували зміст документу - так званої "кремлівської стратегії недопущення підписання Україною угоди з ЄС і втягування її у Митний союз". Раніше йшлося, що цю стратегію розробив радник Владіміра Путіна Сєргєй Глазьєв за допомогою Віктора Медведчука.

Біснуватий вадік вгамується тільки на палі

Колесніченко пропонує парламенту скасувати курс України на євроінтеграцію
 
20.08.2013
Народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко зареєстрував у Верховній Раді законопроект «Про внесення змін до законодавства України» (щодо зовнішньополітичного курсу України). Цим документом він пропонує скасувати законодавчо закріплену націленість України на вступ до Євросоюзу, йдеться в повідомленні на сайті «Російськомовна Україна».

Колесніченко запропонував скасувати низку положень законів України «Про засади внутрішньої і зовнішньої політики» і «Про основи національної безпеки України», в яких зовнішньополітичною метою України визначено отримання членства в ЄС.

Регіонал також запропонував скасувати указ президента України «Про затвердження Стратегії інтеграції України в Європейський союз» і деякі євроінтеграційні розпорядження Кабміну.

За словами Колесніченка, в українському законодавстві вектор зовнішньополітичної інтеграції – «набуття членства в Європейському союзі» – порушує конституційний принцип народного суверенітету.

«Питання зовнішньоекономічного курсу має вирішувати виключно український народ, оскільки будь-яка інтеграція тягне за собою часткову втрату державного суверенітету країни. А ігнорування думки народу може призвести до негативних змін у державі й суспільстві», – наголосив Колесніченко.

На офіційному сайті парламенту законопроект зареєстрований під номером 3103, його тексту поки що немає.

Україна розраховує підписати угоду про асоціацію з Євросоюзом на саміті Східного партнерства у Вільнюсі в листопаді цього року. Але для цього Київ має виконати низку умов, які ставить ЄС.

0%, 0 голосів

19%, 4 голоси

81%, 17 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Яценюк, бачить... тільки дурень цього не бачить!!!

Председатель политсовета ВО «Батькивщина» и фракции «Батькивщина» Арсений Яценюк считает, что события возле Киевсовета 19 августа — это «преступная репетиция» выборов 2015 года.

Об этом он заявил в интервью «5 каналу» в понедельник, 19 августа, сообщает «Главком»

«Надо говорить не только о событиях в Киевсовете, но и о событиях в Украине в целом. Отсутствие как выборов в Киевсовет, так и мэра Киева — это просто отражение тех событий, которые происходят в целом сегодня в нашем государстве », — подчеркнул он.

Яценюк подчеркнул, что выборы мэра Киева не назначаются, поскольку Янукович и Партия регионов боятся проиграть эти выборы. «Они знают, что они потеряют большинство в Киевском городском совете и своего назначенного указом президента Януковича местного градоначальника», — отметил Яценюк.

По его словам, для того чтобы не проиграть выборы власть приняла решение не назначать выборы. «Такая же логика у президента Януковича по 2015… При проведении честных и прозрачных выборов я не вижу у него никаких шансов победить в 2015 году», — подчеркнул политик. «Они готовятся к силовому сценарию. Мы также готовы к силовому сценарию», — считает Яценюк.

Напомним, утром 19 августа у здания КГГА собрались несколько тысяч бюджетников, выступивших в поддержку проведения внеочередной сессии. Оппозиция заявляет, что полномочия этого созыва истекли еще 2 июня, а потому он является нелегитимным. Киевские власти же заявляют, что именно из-за блокирования оппозицией заседание Киевсовета бюджетники не получают средства.

Журналистов на заседание не пустили, как и оппозиционных депутатов. Несколько народных депутатов и активистов во главе с Арсением Яценюком прорвались в холл КГГА через окно, но там их заблокировал «Беркут», и после недолгих переговоров оппозиционеры тем же путем вернулись на улицу. При этом ряд нардепов пострадал.


Внеочередная сессия длилась около 12 минут. За это время депутаты приняли четыре постановления и три обращения к Верховной Раде.

Сьогодні, після важкої і довготривалої...

Сьогодні після важкої і довготривалої відпустки, не приходячи до тями межигірський козел повернувся у свій "Вервольф" і почав виконувати функції Президента України.


Саме так правильно слід читати ось це повідомлення:  

Янукович повернувся після довжелезної відпустки
Понеділок, 19 серпня 2013, 11:09



Президент Віктор Янукович повернувся у Київ з робочої відпустки.

Про це повідомляє прес-служба президента.

"Президент завершив робочу відпустку у Криму і приступив до виконання своїх обов’язків у Києві", - сказано в повідомленні.

Як відомо, Янукович пішов у відпустку з 8 липня.

Як раніше повідомив УП керівник Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації АП Денис Іванеско, президент Віктор Янукович не отримував надбавок та оздоровчих на відпустку.

Українська правда