Окупаційна влада - нові провокації


В «Батькивщине» рассказали о новых возможных провокациях власти
Сегодня, в 18:23

Власть готовит новые провокации против Евромайдана. Об этом сообщили в Штабе национального сопротивления.

Как сообщает пресс-служба партии «Батькивщина», по указанию Администрации президента, СБУ вместе с киевской городской государственной администрацией провели специальное совещание, на котором был разработан план технических мероприятий и провокаций против Майдана.

Утром в административных зданиях, в которых находятся майдановцы, в частности в Доме профсоюзов, отключили отопление.

В Штабе также утверждают, что КГГА поручено заблокировать обеспечения жизнедеятельности Майдана: подвоз еды, дров, топлива, уборку и вывоз мусора и т.п.

О препятствованию этой деятельности со стороны милиции ранее заявили коменданты Дома профсоюзов.

Штаб национального сопротивления расценивает такие планы власти как провокации и преступления , которые подпадают под уголовную ответственность и создают опасность для жизни и здоровья граждан, мирным путем отстаивают на Майдане свои права.

«Штаб требует прекратить такие действия», - заявили в партии.

Від парламентської опозиції більшого професіоналізму

Надо дать сигнал обществу о едином кандидате в президенты, – оппозиционер
Сегодня, в 15:15

На совете объединения «Майдан» на сегодня не рассматривался вопрос об определении целей и приоритетов. Однако уже понятно, что общество нуждается в сигнале о том, что единый кандидат от оппозиции на выборах президента будет. Об этом в интервью «Главкому» заявил один из членов совета объединения «Майдан», лидер партии «Демальянс» Василий Гацько.

По его словам, цели и приоритеты «Майдана» провозглашались и звучали в выступлениях отдельных лиц, но в целом не утверждались.

«Я лично объединение « Майдан» рассматриваю как площадку для консолидации, которая реально возможна в контексте смены власти в 2015 году. Прощание с Януковичем - это одна часть этого процесса, вторая - это логическое содействие появлению единого кандидата в президенты и его поддержка. Только таким образом можно будет победить Януковича», - сказал он.

При этом Гацько подчеркнул, что сегодня крайне важно «дать четкое сообщение и обществу, и себе, о том, что единый кандидат будет». «Персонально его определить можно будет по определенной процедуре позже, потому что если поставить этот вопрос прямо сейчас, это действительно завершится большими скандалами внутри парламентской оппозиции», - сказал он.

При этом, по словам лидера «Демальянса», №№Конкретное фамилия должна быть названа во втором полугодии 2014-го года.

Ілюстраця "правосуддя" від холуїв із п"ятої колони

Добрый день,

Ваша заметка в дневнике "дибільний лохторат знову кинула партія рецидивістів" была удалена за нарушение пользовательского соглашения http://help.i.ua/agreement/ п.3.7 Ваш рейтинг на портале также был уменьшен.

Спасибо за понимание.

--
С уважением,
служба поддержки I.UA

Про роботу ГО "Майдан"

НО "Майдан": Робота є для всіх
Діяльність НО МАЙДАН координуватиме Рада. Сьогодні було оголошено її стартове ядро. Далі вона наповнюватиметься представниками громадських, студентських та самоврядних організацій. І головне не склад, а результат роботи. Тож варто не тільки дискутувати, кого б ще включити в Раду, а радше те, що зробити для ефективного розгортання структур на місцях.


Тому-то влада, обгородившись спецназом і грошима, поки що незмінна. Але завдяки Майдану ця влада Януковича і К вже неповноцінна. Це - колективна мумія Леніна в Мавзолеї. Займає місце, але не править.
Цей Майдан має важчі умови від Майдану 2004
 року, бо ми не маємо юридичних інструментів для змін. Можна скільки завгодно кричати про імпічмент, але такого закону немає. Немає і механізму розпуску парламенту. І цивілізованого референдуму немає. 

Змінити її можна в два способи: через загальноукраїнський страйк, або на виборах Президента.

Для цього ми і створили сьогодні Народне об'єднання МАЙДАН.

Воно має 4 задачі.

1 - захистити активістів на місцях.

2 - підготувати акції протесту в центральній та східній Україні.

3 - розгорнути страйкоми по всій Україні.

4 - добитися від опозиції програми реформ, команди реформаторів та єдиного кандидата в Президенти.

Діяльність НО МАЙДАН координуватиме Рада. Сьогодні було оголошено її стартове ядро. Далі вона наповнюватиметься представниками громадських, студентських та самоврядних організацій. І головне не склад, а результат роботи. Тож варто не тільки дискутувати, кого б ще включити в Раду, а радше те, що зробити для ефективного розгортання структур на місцях.

Питання для початку:

- який механізм вступу в організацію?

- хто очолить секретаріат організації?

- як виготовити мільйони номерних посвідчень?

- як налагодити прозоре фінансування діяльності?

- як швидко створити захищений інтернет-ресурс?

- як профінансувати і розповсюдити регулярну мільйонну газету «Майдан»?

Вже січень покаже ефективність цього руху.

А вже в березні, на ювілей Кобзаря, ми маємо вийти на всеукраїнську акцію непокори Межигірській мафії. За масштабами - потужнішу, ніж нинішні події в Києві. Найкраще - в формі страйку.

Тож не варто рахувати пропорції політиків та громактиву в штабі. Робота є для всіх.

Лохторат партії рецидивістів ще раз кинули

В Мариинском парке собрался митинг сторонников Партии регионов против Партии регионов. Жители регионов, которых несколько дней (а некоторых — и недель) продержали в палатках в парке возмущены тем, что им не заплатили обещанных денег.

На данный момент собралось уже около 70 человек, и люди продолжают пребывать. Митинг образовался стихийно, когда коменданты палаточного городка в Мариинском начали собирать палатки и отправлять людей в автобусы, чтобы ехать домой. Преимущественно люди отказываются говорить, сколько им должны, но, по словам некоторых участников, за «бессрочный митинг в поддержку Партии регионов» власть задолжала им уже более 1 тыс. грн, и они не собираются никуда уезжать, пока не получат свои деньги.

Напомним, что первый заместитель председателя фракции ПР в Верховной Раде Михаил Чечетов объяснил прекращение митинга тем, что «украинцы должны встретить новогодние праздники в кругу близких, а политические дела нужно оставить политикам», информирует еizvestia.com

Читать полностью на http://news.eizvestia.com/news_politics/full/373-mitinguyushhie-v-mariinskom-parke-ne-uedut-poka-ne-poluchat-obeshhannyh-deneg


Анатолій Гриценко


Анатолій ГриценкоУкраїнський політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (з 2012), лідер партії "Громадянська позиція". Полковник запасу.
Рада Майдану: Ваші питання – мої відповіді22 грудня 2013, 17:57

Спочатку інформація:

"Народне віче на Євромайдані у Києві ухвалило резолюцію про створення загальнонаціональної організації Народне об'єднання "Майдан".

До складу Ради народного об'єднання "Майдан" увійшли Арсен Аваков, Тарас Бойків, Олексій Гарань, Василь Гацько, Ігор Жданов, Андрій Іллєнко, Ірена Карпа, Сергій Квіт, В'ячеслав Кириленко, Ігор Коліушко, Віталій Кличко, Руслан Кошулинський, Іван Крулько, Руслана Лижичко, Ігор Луценко, Юрій Луценко, Марія Матіос, Андрій Мохник, Валерій Пацкан, Олег Осуховський, Сашко Положинський, Петро Порошенко, Віталій Портников, Сергій Рахманін, Єгор Соболєв, Сергій Соболєв, Олександр Сушко, Вікторія Сюмар, Борис Тарасюк, Юлія Тимошенко, Олександр Турчинов, Олег Тягнибок, Валерій Чалий, Віктор Чумак, Зорян Шкіряк, Єлизавета Щепетильникова, Арсеній Яценюк.

Співголовами ради новоствореного "Майдану" – Сергій Квіт, Руслана Лижичко, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк та Олег Тягнибок".

-------------

Після повідомлення про створення Ради Майдану отримав від Вас багато листів, смс і мейлів. Відповідаю усім одразу)

Питання перше: Чи підтримую я створення Ради Майдану? Так, підтримую. Більше того, я сам ініціював створення такої Ради ще 20 днів тому, аби зменшити вплив партійний і збільшити громадський, народний вплив на Майдан, його стратегію і тактику дій. Адже Майдан народний, і Віче ми теж називаємо народним, не партійним. Метою створення Ради Майдану я вбачав не розмивання відповідальності – концентрацію в Раді інтелекту, моралі, енергії і досвіду Майдану. Тоді ж, майже три тижні тому, я озвучив і передав письмово Яценюку, Кличку і Тягнибоку пропозиції щодо персонального складу Ради Майдану.

Питання друге: Чи підтримую я Раду Майдану оголошеного складу? Так, підтримую. Майдан своїм голосуванням склад Ради затвердив. Значить, Рада отримала мандат від Майдану і тепер вона має працювати для Майдану: виробляти стратегію, тактику, плани дій, організовувати протестні акції... А ми усі маємо Майдан підтримувати.

Питання третє: Хто формував персональний склад Ради Майдану? Напевно не знаю. Думаю, лідери трьох опозиційних фракцій, лідери окремих громадських організацій та працівники штабу. Я бачив Раду дещо іншою:

1) з обов'язковим включенням до її складу моральних авторитетів суспільства, членів ініціативи "Першого грудня";

2) з більшим представництвом громадських активістів, які власне ініціювали Майдан і увесь цей час активно його підтримують, хоча на сцені бувають рідко;

3) з мінімальним представництвом партійно-депутатського корпусу – пропонував шість осіб замість нинішніх 18;

4) за участю лідерів студентства і відомих молодих людей, за якими би пішло студентство;

5) з включенням авторитетних військових лідерів, на кого б орієнтувалися нинішні й колишні офіцери, в т.ч. афганці й миротворці. Таких людей, на мою думку, треба було до Ради включити, зменшивши втричі квоту партійців-депутатів.

Питання четверте: Чи пропонували мені увійти до складу Ради Майдану? Ні, не пропонували.

Питання п'яте: Що я робитиму далі? Те саме, що робив дотепер.

Знайшовся ще один безвісти зниклий євромайданівець

"Вышел из комы": нашли еще одного активиста пропавшего после кровавого разгона Евромайдана "Беркутом"
беркут избиениеАктивистам, которые помогают с розыском пропавших митингующих после кровавого разгона Евромайдана в ночь с 29 на 30 ноября, удалось разыскать еще одного пропавшего - Сергея Радченко. Как оказалось, он впал в кому из-за трещины в черепе и только сегодня пришел в сознание и дал о себе знать.

Об этом на своей странице в Фейсбук написала певица Руслана Лыжичко, передает Цензор.НЕТ.

Она опубликовала два смс-сообщения, которые ей написали активисты.

"Maryan: znajshli Sergiya Radchenka scho buv pobitij berkutom na Majdani 30.11.13, vin zaraz u reanimatsiyi", - сообщила Руслана.

Смотрите также на «Цензор.НЕТ»: Пшонка отказался показать в Раде настоящие кадры зверств "Беркута": "Да его же все видели". ВИДЕО

"Радченко Сергій 1988 р.н. сирота, живе в Києві. Був побитий 30-го на Майдані. 1-го іхав поїздом у Стрий на могилу батьків, знепритомнів, знятий з поїзда та покладений у місцеву лікарню. Діагноз - тріщина черепа. Сьогодні вийшов з коми. Може говорити, але не бажано з точки зору здоров'я. Зараз організуємо зв'язок з лікарями і будемо знати більше про потрібну допомогу. Беремо на контроль", - опубликовала певица еще одно сообщение о судьбе активиста.Источник:http://censor.net.ua/n264404Источник:http://censor.net.ua/n264404

Масові протести по усій Україні

Большие города Украины захлестнули массовые акции протеста

В крупнейших городах прошли акции протеста против власти

Сегодня, 22 декабря, в крупнейших городах Украины - в Харькове, Днепропетровске и Львове - прошли акции протеста против действующей власти

Так, протестный митинг во Львове собрал порядка 3 тыс. человек. Участники требовали отставки Президента Виктора Януковича и Кабинета Министров, а также выступили против вступления Украины в Таможенный союз.

Также протестная акция сегодня прошла в Днепропетровске. Акция началась в 12:30 народным вече в парке им. Л. Глобы. В ней поучаствовало порядка 2 тыс. человек.

Митингующие требовали отставки Президента, правительства и вице-премьера Александра Вилкула. В ходе акции активисты нарядили одну из елок парка записками с пожеланиями правительству и Президенту «скорейшей от ставки» и положили под елку подарок - упаковку сухариков.

После митинга собравшиеся с флагами Украины прошли по центральному проспекту им. К. Маркса до Европейской площади. Во главе колонны активисты несли вифлеемский огонь, который привезли из Киева.

Еще один митинг-шествие прошел в Харькове с участием порядка 500 человек. Колона двинулась от памятника Шевченко на улице Сумской и направилась в сторону площади Свободы.

Затем участники митинга прикрепили к зданию на проспекте Ленина плакат, стилизованный под гранитную мемориальною доску с портретом Леннона и надписью «Проспект назван в честь выдающегося музыканта, поэта, композитора и борца за мир - Джона Уинстона Леннона от благодарных харьковчан».

Віче зібрало 500 000 чоловік

Опозиція заявляє, що віче у Києві зібрало півмільйона людей
сьогодні, 16:43





Організатори народного віче «Одна країна – один Майдан», який проходить у Києві, уже заявили, що захід зібрав понад півмільйона українців. Така інформаціє є на офіційному сайті прес-служби партії ВО «Свобода».

«Понад півмільйона українців вийшли на центральну площу столиці, аби нагадати владі, що українська громада – не раби, а люди, які прагнуть змін у державі, громадянських прав, нормального життя, а не існування», – повідомляє прес-служба партії.

Зазначимо, що про таку саму кількість мітингувальників повідомила і прес-служба партії ВО «Батьківщина».

Наразі офіційної інформації від столичних правоохоронців, про кількість осіб, які мітингують у центрі Києві, ще немає.

Нагадаємо, що 22 грудня у Києві на віче представники опозиції оголосили про створення Народного об'єднання «Майдан». Співголовами Ради «Майдану», які очолили об’єднання, стали Олег Тягнибок, Сергій Квіт, Віталій Кличко, Юрій Луценко, Руслана Лижичко, Юлія Тимошенко та Арсеній Яценюк.

21 грудня виповнився рівно місяць Євромайдану. Перші мітингувальники вийшли на Майдан Незалежності 21 листопада. Активістів обурило рішення уряду призупинити підготовку до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Джерело: 
ZAXID.NET