Звичайний фашизм москалів

Обикновєнний фашизм

Olga Muratova поширила стан від Marina Kononenko.

12 березня.

увага!!! репост! друзі, особливо колеги-журналісти!!!
10 березня, 2 години тому із города-героя Севастополя у наші тихі, глухі, провінційні Лубни зелені чоловічки не випустили автобус із ДІТЬМИ!!!!
їхні тата і мами - військовослужбовці вірні присязі. їм страшно за своїх дітей і наші жінки домовилися розмістити по лубенським сім’ям хто скільки зможе. а їх - не пустили.... ДІТЕЙ НЕ ПУСТИЛИ... то виходить, правду сказав г-н Путін - прикривати лінію фронту жінками та дітьми? 
П,С, інформація достовірна - від вчительки, яка домовлялася про умови розміщення кримських дітлахів.

пуцькін загрожує не тільки Україні!

США можуть надати Україні військову допомогу — Пентагон
img

Усе залежить від того, як розвиватимуться події далі

Міністерство оборони США заявило у п’ятницю, що Вашингтон далі розглядає запит України надати певне військове спорядження, повідомляє Радіо Свобода.

Наразі схвалена одна з частин запиту — надання Україні 25 тисяч військових сухих пайок, інші розглядають далі, повідомив речник Пентагону полковник Стівен Воррен. За його словами, запит України був поданий до Державного департаменту.

Крім того, сказав він, США залишають іще на кілька днів свою авіаносну групу в Середземному морі через кризу навколо воєнного вторгнення Росії до України.

За його словами, за ці додаткові дні порівняно з первісним планом проведуть додаткові навчання. Ще одна причина — стати підтримкою для союзників США у НАТО, які межують із Україною, додав він.

За словами речника, наразі планується, що група продовжить похід через кілька днів, але й ці плани ще можуть змінити.

Він також додав, що США вже передислокували сьогодні до Польщі шість бойових літаків F-16, іще шість прибудуть завтра.

Нагадаємо, до складу американської авіаносної ударної групи в Середземному морі входять атомний авіаносець «Джордж Буш», ракетний крейсер та два ескадрені міноносці.

Друзі, зверніть увагу

Нижче Вам ще раз розкриється дибільність і моральне виродження покидьків набраних у спецпідрозділи. Я не посилаюся тут на думку експертів, працівників карного розшуку. Це дійсно борці із криміналітетом, принаймні мої друзі, експерти відставники МВС є такими. Так от вони стверджують - "беркут" та інші подібні їм спецпідрозділи це тупі і фізично здорові моральні виродки.

Погляньте як кати із підрозділу "омега" здають своїх "падельніков" із "беркута", коли кажуть що снайпери стріляли із готелю "Україна". А альфівці запевняють що хоча у готелі були вони, але стріляли не вони.

Не здивуюся, коли незабаром у павутині з"явиться інформація альфівців, що це були снайпери омеги.

А можливо ці покидьки придумають що майданівці самі один одного перестріляли?

Тупа, мерзенна наволоч!!! Ні людський, ні божий суд їм не простить!!!       

живим, козляра небезпечний для москалів

Виктор Янукович слишком много знает, поэтому в его смерти могут быть заинтересованы как в Кремле, так и украинские олигархи.

По мнению политтехнолога Тараса Березовца, существует угроза физического устранения Януковича, поскольку он слишком много знает, например, относительно участия российских специалистов в кровавом подавлении протестов в Киеве.

В эксклюзивном комментарии Gordonua.com директор компании стратегического консалтинга Berta Communications Тарас Березовец заявил, что Янукович и его бежавшие соратники, скорее всего, до сих пор находятся в Украине.

«Я могу ошибаться, конечно, но мне кажется, что Янукович, Пшонка и другие до сих пор находятся в Украине. Разве что они пересекли границу по морю или на автомобилях, но явно не на самолете. Думаю, что сейчас из соседних стран только Россия может принять беглецов. Все остальные не захотят связываться с палачами режима Януковича», – заявил эксперт.

«Где он может быть? Есть такая информация, что в Крыму, в районе Балаклавы. Поэтому он может убежать по морю либо на своей яхте, либо на российском военном корабле», – считает Березовец.

По мнению аналитика, Янукович хранит «многие российские секреты» и поэтому опасен для Путина.

«Янукович очень опасен для России и олигархов. Я думаю, что существует угроза его физического устранения, поскольку он слишком много знает, например, относительно участия российских специалистов в кровавом подавлении протестов в Киеве. Россия не хочет, чтобы эти секреты сегодня вышли наружу, ведь это ударит по реноме страны», – подчеркнул политтехнолог.

Исчезнувших приверженцев Януковича, по словам Березовца, непременно найдут и Путин не будет их покрывать.

«Что касается остальных людей из команды Януковича, то, например, Пшонка был замечен в Донецкой области, Портнова вместе с депутатом Писаренко видели в Москве, о Клименко пока ничего не известно. Всех этих людей, я убежден, объявят в розыск. Они все будут проходить по уголовным делам, потому что при их участии проходили тайные заседания, на которых принималось решение относительно подавления протестов. Часть из них будут проходить как обвиняемые, другая – как свидетели. Все они будут пытаться скрыться. Те, кого не арестуют в Украине, будут прятаться как можно дольше в России. Но если на них будет международный ордер, то я убежден, что Путин не будет спасать этих мелких шестерок режима и либо выдаст их всех, либо заставит убегать в третьи страны: Латинскую Америку или Азию», – отметил эксперт.

Насчет харьковских чиновников Михаила Добкина и Геннадия Кернеса аналитик отметил, что их арест – дело желания.

«Относительно Добкина и Кернеса, то тут все зависит от Генпрокуратуры и органов внутренних дел. Потому что эти двое на самом деле наговорили лет на 15 по статье о сепаратизме. Их есть за что арестовывать и сажать. Главное – желание. Мне кажется, что их показательно таки привлекут к ответственности и арестуют. Они вызывают невосприятие даже в среде Партии регионов, потому что начали играть в абсолютно свою, медведчуковскую, игру. Поэтому, думаю, коллеги из Партии регионов поспособствуют тому, чтобы выдать их», – подчеркнул Березовец.

Источник: Власти.нет

Порівняйте із тим що говорить убивця "Мирон"

В інтернеті з’явилися записи вчорашніх перемовин між снайперами, які розстрілювали майданівців

 Судячи з «радіоперехоплення», викладеного 20 лютого, вони дислоковані в різних місцях із базою в готелі «Україна», у кожного свої позивні, передає Українська правда.


Ось адреса відео  http://www.youtube.com/watch?v=2IcMmpXhRIw#t=164

Хто вірить цим крокодиловим сльозам?

Що розповів командир снайперів «Альфа» СБУ

Короткий коментар командира групи снайперів Центру спецоперацій "Альфа" СБУ із позивним "Мирон" про події 20 лютого у Києві.

Відео: ТВі  http://www.youtube.com/watch?v=Tj8oKAVub5Q#t=17


це адреса брехні цього убивці

убивці не уникнуть Божого суду

За похищение активистов Евромайдана Игоря Луценко и Юрия Вербицкого задержаны двое чиновников МВД
24 февраля в 18:12

Махницкий рассказал о продвижении по расследованию преступлений против Луценко, Вербицкого, Чорновол, Булатова и Гаврилюка.

Юрий Вербицкий
Юрий Вербицкий

В настоящее время задержаны двое высших должностных лица МВД Украины в рамках производства о похищении активиста Евромайдана Игоря Луценко и львовянина Юрия Вербицкого, сообщил новоназначенный генпрокурор Олег Махницкий на заседании парламента в понедельник, 24 февраля.

Кроме того, по его словам, следственное управление Генеральной прокуратуры истребовало из суда уголовное дело по факту покушения на жизнь журналистки Татьяны Чорновол для дальнейшего расследования. "Дело переквалифицировано на "покушение на убийство. Также решается вопрос о возможной квалификации по признакам терроризма", - сказал он.

Махницкий также сообщил, что Генпрокуратура истребовала для дальнейшего расследования уголовное дело по факту похищения одного из лидеров Автомайдана Дмитрия Булатова.

Он подчеркнул, что по делу о пытках и издевательствах над активистом Михаилом Гаврилюкомвынесено подозрение нескольким сотрудникам милиции и решается вопрос о взятии их под стражу.По материалам: Интерфакс-Украина

найчервонішого холуя москальського - експропріювали

Невідомі штурмують маєток Симоненка - ЗМІНевідомі штурмують маєток Симоненка - ЗМІ

Щойно невідомі взяли штурмом будинок лідера Компартії України Петра Симоненка, що знаходиться в селищі Гостомель Київської області. Про це повідомляє "Хвиля", посилаючись на мешканців котеджного селища, які проживають поруч з головою КПУ.

Як відомо, вчора народ увірвався в будинок колишнього глави ГПУ Віктора Пшонки, а три дні тому протестувальники захопили маєтокЯнуковича в Межигір'ї.

Розплата за злочини упаде на голови убивць

Український "Беркут" переїде у російську глибинку
У соцмережах з'явились прохання про допомогу з переїздом "додому".

Про те, що рано чи пізно регіонали тікатимуть з України, як і про те, що вони забудуть захопити із собою - аби розмістити у своїх австрійських будиночках - "Беркут" у повному складі, бійців попереджали неодноразово. Казали, що нам ще жити в одній країні. Спецпризначенці не вірили.

Втім, усвідомили це вже сьогодні.

Тепер вони просять про допомогу братів-росіян, сподіваючись, що останні поселять їх у порожніх хатах у сільській місцевості. До того ж, зненацька "у лавах" бійців виявилоь "много женщин с детьми!" - таких саме жінок із дітьми, як і ті, яких вони не помічали серед "терористів". Між іншим, один з останніх "подвигів" спецпідрозділу - побиття вагітної дівчини, яка намагалась знімати їхні дії на камеру. В результаті вона втратила дитину.

Як би там не було, "Беркут" вже заручився своєрідною підтримкою міжнародної спільноти. Якщо так можна назвати ліпецьку поліцію...

Бажаючих запропонувати бійцям житло у спільноті наразі не видно. Зате є ті, хто запевняє: тих, хто дійсно винен у злочинах, вбивав та катував, знайдуть будь де. Навіть у Ліпецьку.


Актуальне

Олексій ГараньІсторик-міжнародник, політолог, політконсультант, учасник багатьох "авантюрних" проектів, що стали успішними
Винний фюрер і його групенфюрери – це вони довели країну до крові. А ми і партія НСДАП не при чому23 лютого 2014, 21:33

Саме це ми почули від лідера фракції Єфремова. Прозріли... А де ж ви були 30 листопада, 16 і 19 січня, 19 і 20 лютого. Якби не ваша позиція бездумної підтримки фюрера, не було б цієї крові.

І, на жаль, зараз голоси цих мерзотників потрібні, щоб швидко прийняти рішення, які усунуть країну від безодні. І потрібні для того, щоб легітимним шляхом вийти з кризи, сформувати більшість і уряд. Хоча і тут, мабуть, треба формувати коаліцію не з "регіоналами", а з тими, хто встиг швидко втекти. Хоч не так гидотно.

А народ вже вирішить потім, чи мають ці люди право сидіти в парламенті і надалі, чи підемо на дострокові вибори. Зараз ці перелякані мерзотники готові на все, аби врятувати свої шкіри. Дякувати Богові, Майдан стоїть, Самооборона не розійшлася, а розслідування злочинів вже почалося. І це найкраща гарантія, що повернення назад не буде.