хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Для чого насправді потрібні путіну санкційні списки ...

Що до сенсаційного "санкційного кремлівського списку", та як відрізнити в ньому зерно від полови ?, адже в тому списку є різні люди, зокрема й ті, які досі успішно співпрацюють з московитами - олігархи, апологети русскава міра і московського патріархату, колишні регіонали.
Тоді просто беріть будь-якого фігуранта "російського санкційного списку" і подивіться, що саме той "враг маскви" говорив про ту москву років так 5 - 10 тому. 
Чи часом він не волав, що московити то :
- "наш братскій народ"
- "масква наш вєрний стратєгічєскій партньор"
- "славянскім братскім народам нада дружить"
- "не розпалюйте ворожнечю між народами"
- "не провокуйте нашого сусіда" ... 
Головне питання - а для чого взагалі на росії оголосили про той "санкційний список" ?
А мета, з якою оприлюдентй "список" не така очевидна, як здається на перший погляд. Тоді яка ?
Якби хтось ще вчора запитав Вас - "що об’єднує між собою багатьох фігурантів російського санкційного списку ?", то Ви б ніколи навіть не подумали та не відповіли, що вони є ворогами московії ...
Але от зараз, після появи такої фільчиної грамоти "мєдвєдєва-путіна", вже багато хто з населення України переконаний, що у тому "списку" всі дійсно справжні вороги кремля на Росії.
Ну а в самому кремлі путін вже потирає руки, тому що він вдало вкинув яблуко розбрату політикуму в Україні. Тепер справжні агенти кремля, які є в списку путіна, отримали собі індульгенцію і будуть всім казати, що вони офіційні вороги кремля, а реальних ворогів путіна будуть "тролити" через те, що їх не внесли у список ворогів. Все це звісно перетвориться в гризню, яка, за задумкою кремля, буде відволікати увагу Українського суспільства.
Це типова феесбешна операція з легендування своєї агентури в Українському політикумі - робиш перелік своїх агентів, називаєш їх ворогами московії, і для легітимізації "документу" чи "легенди" додаєш у перелік кількадесят справжніх ворогів кремля, щоб в Україні всі дійсно повірили.
Ось і буде Вам відповідь на питання щодо несподіваної появи санкційних кремлівських списків.
#росія #путин #враг #кремль 

0

Коментарі