хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Так якою ти будеш, наша політична осінь 2018-го ...


Ну ось і прийшла до нас нова "політична" осінь 2018 ...
А за літо у нас не відбулося ніяких сенсаційних політичних подій на кшталт розпуску парламенту, оголошення дострокових виборів президента чи врУ, або висунення нових кандидатів в президенти зі світу мистецтва та популізму.
Наш новий політичний сезон 2018-2019 стартує при старому політ. розкладі, а з ним неформально стартує і президентська передвиборча кампанія. І тут соціологія за рік не показала якихось істотних змін вподобань електорату.
Нічого важливого не приніс і День незалежності, на який хтось покладав свої певні політичні надії ... Не було ніяких доленосних заяв від Порошенка, а його недолуге "вибачення" люди сприйняли як плювок їм в лице ... Не оголосили про свій похід в політику ні музиканти ні коміки. Ну хіба що чергові "зірки журналістики" нагадували про свої амбіції і запропонували свої послуги акулам нашої політики. 
А головна інтрига осені 2018 - доля Гройсмана і Авакова.
І тут питання в тому, чи піде Порошенко перед своїми виборами на їх "зачистку", тому що позбутися від Гройсмана та Авакова - це основне бажання ПОПа.
У Порошенка запевняють, що поки різких рухів щодо самого Гройсмана робити не будуть, а в оточенні прем`єра стверджують, що Гройсман вирішив зайняти нейтральну позицію - поганий мир кращий за війни.
Але справжньою проблемою для Порошенка є Аваков, і вирішення цієї проблеми у президентської команди поки немає. В оточенні Авакова недвозначно натякають, що Порошенкові не варто розраховувати на аваківську підтримку ... і думають з ким краще дружити проти Порошенка.
У команді Порошенка також розуміють, що на одному негативі по конкурентам вибори не виграти, і тому визначилися з однією з головних ставок у майбутній передвиборчій кампанії - томос про автокефалію Української православної церкви на тлі ідеологічної рамки гасел "армія, мова, віра", нагло "запозичених" у Українських Націоналістів.
Але крім томосу, ефективних ідей для походу Порошенка на вибори поки не проглядається, а лише масштабні "релігійні інформ-приводи" можуть перебити негативні "економічні інформ-приводи" через тотальне зубожіння людей. Економічний негатив так чи інакше буде концентруватися на Порошенка, як на збірному образі влади. #порошенко                                                                                        

0

Коментарі