хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

90 пост




  Розкішне тіло, потребує бездоганного одягу. Що досить швидко пошиють у найближчому ательє. Одяг під заказ не завжди дороге задоволення, проте у нестандартної фігури - звичайний одяг голосно голосить. Мати спокусливі м’язи може не кожен, не лише із фізичних здатностей, а і з матеріальних причин. Мірки в салоні знімаються дюжину разів з однієї людини і враховувати потрібно кожен сантиметр, інакше одяг стане вільним* або буде сковувати рухи. Тому тренуючись про це потрібно пам’ятати, а також про те, що одяг з бутіку завжди важко підібрати ідеально. Дуже важливо не забувати раз в неділю чи в місяць перевіряти параметри і підгоняти їх під ідеальні, можливо за чиєїсь допомоги чи самому, за що тіло має бути вдячним. Та хто його зна.
  Тренування проводяться не для того щоб розгулювати з голим торсом по вулиці граючи на публіці гарячіми та вміру загорілими м’язами. Для цього існуює пляж.


1

Коментарі

117.10.15, 16:07

фу, терпеть не могу накачанных мужиков, все должно быть в меру

    Гість: LiIith*

    217.10.15, 16:11

    Дуэйн Джонсон "Скала"

      317.10.15, 16:26Відповідь на 1 від ТНЕ*

      фу, терпеть не могу накачанных мужиков, все должно быть в меруєто не накачаній, а перекачаній. и да, віглядит несколько пластмассово. не считая того что слово "безупречній" українською мовою звучит как "бездоганний"