хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Дивна тиша!

Рік тому наші комуністи виплигували з штанів, аби тільки помахати червоним прапором там де його найменше бажають бачити, і настільки вони своїм нахабством всіх "дістали", що наші донецькі хлопці спалили кілька "окупаційних прапорів" біля "Донбас-Арени" та на теріконах Донеччини, а цього року дивна тиша.

Чи батарейка "сіла", чи кремлівський грант прожерли?

Трошки згадок по темі: http://blog.i.ua/search/?type=label&words=117044&pop=1 http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?aktivisti_znyali_na_video_spalennya_praporiv_srsr_i_pr_na_goverli&objectId=1254567 http://ukr.pravda.com.ua/ukr/news/2011/06/22/6322364/ А почалось все з спалення прапора під яким гинули перші борці з фашизмом, ще коли комуністи цілувались з німецькими "друзяками", яка, доречі теж виступали під червоними прапорами та святкували 1 травня: http://zz.te.ua/u-donetsku-potoptaly-i-spalyly-banderivskyj-prapor-foto/

3

Коментарі

анонім

122.06.12, 23:49

Все менше підтримки буде у комуняк, молоде покоління не загіпнотезоване комуністичною агітацією, а твереза оцінка це - комуністи-сталіністи і фащисти -одне зло.

    223.06.12, 09:19Відповідь на 1 від анонім

    Все менше підтримки буде у комуняк, молоде покоління не загіпнотезоване комуністичною агітацією, а твереза оцінка це - комуністи-сталіністи і фащисти -одне зло.А коли поскидають залізо-бетонних ідолів з ВКАЗУЮЩОЮ рукою - то комунякам прийде повний "підписздесь"! А тож вони, гади, показують у різнні боки направлення до "світлого будучого" - а народ метушиться - не знає КУДА БІГТИ!

      33.07.14, 11:10

      В тому і парадокс, що ці події сьогодення знищують всю базу комуністів на Сході як електоральну, так і економічну, бо ж вони бізнесом місцевим орудували на пару з регами