Профіль

PylypO

PylypO

Україна, Кагарлик

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Роздвоєння особистості.

  • 16.03.15, 15:14
Суть справи в тому, що одна частина мене палко бажає, щоб кривавий ман*як і кат владімір путін якнайшвидше здриснув з обрію і навіки пропав безвісти.
А друга частина розуміє: - навпаки, конче потрібно, щоб він протримався на своєму посту якнайдовше, бо наразі ніхто окрім біснуватого вови не здатен якнайшвидше і найефективніше розвалити оскаженілу ерефію. 
  І тільки діалектика здатна згладити і пом*якшити ці ментальні протиріччя і врятувати від остаточної шизофренізації особистості.  Бо правда жизні в тому, що всьому свій час - спочатку кроха владімір путін повинен виконати свою сакральну міссію на землі - стати могильщиком московської улус орди, а вже потім смірєнно і чинно склеїть ласти з почуттям виконаного обов*язку і к вящєму удовлєтворєнію всєх народов і етносов населяющих земну кулю.

путін в моєму серці.

  • 16.03.15, 01:13
Ці останні декілька днів, особисто для мене, були насичені вельми приємними надіями-сподіваннями більше ніколи не побачити біснуватого путіна (принаймні на троні). 
 А що ж то може бути, так перейматися долею окремо взятої істоти, як не любов.  Правда, в даному випадку, з негативним знаком. Тобто, виявляється, на світі існує таке явище, як антилюбов.
  Але мої солодкі мрії щодо долі кремлівського ботоксного щура, мимоволі наводять на думку про те, що:
 Це ж можна тільки уявити собі, до якої міри крайнього напряженія, напряглися путінососи та інша нечисть, в світлі останніх подій. В якому шаленному темпо-ритмі дёргається очко в ватно-українофобських ординських істот.  І як за ці останні дні непевності їх гризуть і з"їдають поїдом тривожно-гнітючі передчуття. Бо що ж то буде з тєрпілами без їхнього пахана.  Лакеї і люмпени не можуть жити без панської опіки. І коли вони втрачають свого хазяїна, негайно шукають собі іншого, а цей маленький період свободи, поки триває перехід від одного власника до іншого, для них як маленька смерть. Тобто, рабам свобода категорично протипоказана. Вони без рабства не виживають, як і риба без води.

Остановісь мгновєньє ты прєкрасно

  • 15.03.15, 16:43
Абож празднік ожіданія праздніка
І так не хочеться думати, що завтра настане новий день(понєдєльнік) і все знову буде по прєжнєму(можливо)
І пітєрська моль(анажє ботоксна жаба) вновь вознікнєт із нєбітія(возможно)
А потім стає стидно і соромно за агалтєлий егоїзм і байдужість.
Бо як можна радіти чужому горю - це ж який ужас і розпач охватує всіх путінососів, українофобів, совкодр., в тому числі і з цього сайту, при мислі іхнього існування без путіна - їхня всєлєнна падёт-накроєтся мєдним тазом-армагедоном  І залишаться вони тетатет на одинці з этім жуткоужасним жидофашистобендеро(вським) міром

Хто і для чого це зробив.

  • 07.03.15, 04:26
 Так як ніхто внятно не озвучив, або ж видають тупі версії, в той час як все елементарно.  
 Конєшно ж ботоксна жаба не за те убила Нємцова, що він на неї наїзжав.  І не за те, що був небезпечний як суперник.
 Ботоксна жаба не може ні кроку ступити без охорони і не може піти коли хоче, куди хоче, з ким хоче.
  А Нємцов міг і робив це.  
 Людині все можно пробачити - подлость, ізмєну, убивство.
  Єдина річ, яку ні за яких умов неможливо пробачити людині, це її внутрішню свободу, розум, успішність, щастя, самодостатність - коли вона не є інвалідом нуждающимся в костилях у вигляді різного роду скрєп і збивання в стада..
 Ботоксні жаби, ватніки, портянки, істінно православні і по іному правовєрні, патріоти новоросій ї іних русскіх міров і не тільки - для них і подобних - це самий більший смертний гріх і кощунство - смертний гріх і повинен каратися смертю.
  Різні талібани, ігіли, кадирови, путіни, кісільови, пушкови, денеери, еленери, ерефії, улусорди і прочі дуб-дєрєвья - ненавидять і жаждать унічтожить істрібить все інакове, непохоже, нетупе, непримітивне, красиве, вільне.
 .

Рацпропозиція.

  • 20.02.15, 21:32
Після того, як відбудеться обмін полоненими, потрібно не зупинятися на досягнутому, а провести ще один обмін.
 Усіх путінососів і совкодрочерів, які проживають на теренах України, обміняти на всіх розумних і достойних людей, які проживають на россії і які задихаються від совкового смогу портяно-путінських міазмів. 
 

Мінськ № 2 - який смисл ?

  • 20.02.15, 11:32
Одним було потрібно, щоб не вводили нові санкції, бо невигідно.(зроблено)
Другим було потрібно, щоб не вводити нові санкції, бо невигідно.(зроблено)
А для чого туди їздив Петро Олексійович, так ніхто і не зрозумів...

Першопричини нинішньої війни.

  • 20.02.15, 02:24
А дєло всё в том, что блядіміра блядіміровіча на старості лєт замучіла ностальгія за утраченим совковим раєм, і він вирішив, за будь-яку ціну, його реінкарнувати і воссоздать.  А ми, зі своїми  євромайданами та революціями гідності, просто взяли і враз обвалили всі його грандіозні плани по поверненню врємєні вспять. Тож і нє удєвітєльно, что барін осєрчалі і прішлі в буйство. Всю жізнь бєдняга подспудно винашівал в своём красно-корічнєвом гебешном сєрдце врождённого чєкіста завєтную заповедную ньйюсовковую мєчту-ідєю, а тут вдруг рєзко бац - і такой облом.  Он царь, почти бох, а єго опустілі как послєднєго тєрпилу, розвєли как росписного лоха. Жєсть.

Бог резвится.

  • 18.02.15, 01:23
Якщо бог хоче покарати людину, він позбавляє її розуму. 
Але якщо бог відбирає розум не у рядової особи, а, наприклад, як у даному разі, у горячолюбимого  совковим рабонасілєнієм гамадріло-ординського пахана вавана тупіна, чи означає це, що користуючись тупіним як срєдством, бог вознамєрився покарати всю 150-мілліонну біомассу бидлоохлоса всрашки-ворюшки-мародерки ?

Вітаю,

  • 17.02.15, 23:39
усіх путінососів цього сайту з очередними перемогами під Дебальцево їхнього улюбленого кумира вавана біснуватого.
 Також вітаю усіх байдужих, ака жлобів, цього сайту, яких набагато більше.
Чим відрізняється неотесаний жлоб від жлоба освідченого ?
Тим, що перший тупо жлоб, а другий знайде сто і одну причину для того, щоб переконати інших, але в першу чергу самого себе, в тому, що його сутність банальної дєшовки і заурядного падлєца, це насправді не що інше, як признак житєйської мудрості і бальшова ума.
 Освідчений, вихований, культурний жлоб - он вышє всєво этава - (ну якийсь там майдан, якась там війна - для єво утанчённай натуры эті всє "іхніє дєла" вызывают толька аскоміну і мігрєнь  ).  Он как Свірід Пєтровіч Галахвастов - он эліта, а всє астальныє - дєрєвня нєумытая - ну бєгаєт гдє-то там далєко внізу, под ногамі шмыгаєт, какая-та мєлачь, крісы да кріскі.
 Час іде. Уж 21 вєк. Но люді нє мєняюца і дажє нє сабіраюца, іба эта і нєвазможна. Нєвазможна брудной свінюшкє, вот так раптом, ні с таво ні с сєво, нє прікладывая нікакова труда, вдруг взять і стать в одночасьє райской птічкой.

Глибинні витоки рашо-агресо-війни.

  • 15.02.15, 23:15
А відповідь криється у одній-єдиній банальній і заяложеній фразі: "Найбільшу небезпеку представляють не дураки, а полудурки".
І щоб далеко не ходити, тупін-путін самий яркий і нынє в трєндє, этому приклад.
Звідкіля ж беруться полудурки ? 
 Вища освіта - це пряма дорога туди, а якщо ж їх декілька - то майже невідворотньо. 
Непересічну роль на цьому шляху відіграє також вміння грамотно писати і розмовляти.  Чомусь полудурки дуже полюбляють плутати грамотність із розумністю (не кажучи вже про мудрість...)
Те ж саме стосується налічія диплома або їх кількості.
 І звісно ж налічіє якихось формальних атрибутів - посад, должностєй, званій. 
Особливо це притаманно в армії і всіляких тоталітарних конструкціях - ось тому то путтінс, маючи найвищу посаду у всрашці, автоматично і бєзприкословно-непокобєлімо являється "самим розумним" всрашчанином, і всі всрашчанці знають цю святу неприложну істину і тому дуже гніваються і лютують коли цю святу неприложну істину не розділяють із ними інші народи і країни. 
  
 Для суспільств же в цілому, прямою дорогою туди являється налічіє будь якого "вєлічія головного мозга"(ВГМ), по тіпу уявно-вождєлєнного:  "самая всруськая всрусь с самой духовной духовностью і самым православным православієм".  І тоді рождаєця ціла страна-полудурок з невідворотними і трагічними побочними послєдствіями.