хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

путін в моєму серці.

  • 16.03.15, 01:13
Ці останні декілька днів, особисто для мене, були насичені вельми приємними надіями-сподіваннями більше ніколи не побачити біснуватого путіна (принаймні на троні). 
 А що ж то може бути, так перейматися долею окремо взятої істоти, як не любов.  Правда, в даному випадку, з негативним знаком. Тобто, виявляється, на світі існує таке явище, як антилюбов.
  Але мої солодкі мрії щодо долі кремлівського ботоксного щура, мимоволі наводять на думку про те, що:
 Це ж можна тільки уявити собі, до якої міри крайнього напряженія, напряглися путінососи та інша нечисть, в світлі останніх подій. В якому шаленному темпо-ритмі дёргається очко в ватно-українофобських ординських істот.  І як за ці останні дні непевності їх гризуть і з"їдають поїдом тривожно-гнітючі передчуття. Бо що ж то буде з тєрпілами без їхнього пахана.  Лакеї і люмпени не можуть жити без панської опіки. І коли вони втрачають свого хазяїна, негайно шукають собі іншого, а цей маленький період свободи, поки триває перехід від одного власника до іншого, для них як маленька смерть. Тобто, рабам свобода категорично протипоказана. Вони без рабства не виживають, як і риба без води.

6

Коментарі

Гість: Navajo

116.03.15, 01:29

Та хай вони там лусьнуть,путіноїди
Щоб дурня в вату не лізла,най збирають вовчі ягоди

    216.03.15, 01:49

    Пу-у-утин фсикда жыво-о-о-ой,
    Пу-у-ути-и-ин фсикда са мно-о-о-ой!

      316.03.15, 05:02

      Так само як і хохли 70 років насолоджувалися рабством. А залишилися без пана і почалося у них метання - під всіх відразу влягтися хочуть !ПТН-ПНХ--ты тоже можешь присоединиться

        Гість: _bogdashka22

        416.03.15, 07:40

        Так само як і хохли 70 років насолоджувалися рабством. А залишилися без пана і почалося у них метання - під всіх відразу влягтися хочуть !

          516.03.15, 07:46

          от любви до ненависти - один шаг, обратный путь - ещё короче

            616.03.15, 08:18

            Шановні панове! Не сходьте з розуму. Ви не потрудилися заставити свої мізки попрацювати (вибачте за різкість), щоб зрозуміти, що головна загроза країні і її громадянам (а, значить і вам особисто) - це корупція, яка з*їдає державу і вбиває її громадян тихо і непомітно. Не було б корупції - не було б війни. Ось вам штрих, помножте його на мільйон і ви отримаєте картину маслом. Країна побирається по світу з простягнутою рукою, щоб деякі люди мали можливість поїхати додому (куди вони ще їздять можна тільки здогадатися) на обід. За ваш кошт. Там вірно сказано, кому роботодавець дає авто, поїхати за його кошт додому на обід?
            http://censor.net.ua/video_news/328593/polnoe_video_intsidenta_s_rabotnikom_gpu_kotoryyi_chut_ne_sbil_mat_s_rebenkom_video_regi stratora
            пс. почитайте коменти про США

              716.03.15, 10:19

              видать не доходит---ПНХ