Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Посланці Всесвіту.


  Мабуть ледь не в кожному селі є розумово відстала людина. І якщо в містах є спеціальні навчальні заклади для дітей з такими вадами, то в селах, зазвичай, їх проводять на «трійках» через весь учбовий процес.

  Ось і в Малинцях був такий хлопець. Грався він з дітьми за віком значно молодшими, бо однолітки  гнали його від себе. У нього було ім’я Григорій, але більшість називали хлопця Гриша Дурнуватий. А він і не ображався, бо мав спокійний характер і добру вдачу.

  Та Гриша не тільки своєю відсталістю вирізнявся серед односельців. Діти казали, що він має здібності виліковувати рани. З будь яким пораненням вони бігли до нього. Гриша дмухав на рану, промовляючи при цьому фрази на нікому незрозумілій мові, і до вечора від рани і сліду не залишалося.

  Інколи діти розказували дорослим про здібності хлопця, але їм ніхто не вірив. А дарма. Адже одного разу один малий хлопчик впав з дерева. Тоді дорослих поруч не виявилося, але поруч був Гриша. Він взяв руку фактично мертвого хлопчика в свою, і, дивлячись на сонце, довго промовляв фрази незрозумілою мовою. Аж поки хлопчик не відкрив очі.

  Дорослим же відкрив очі інший випадок. Тоді в лікарню потрапив з діагнозом невиліковної хвороби чоловік літнього віку з тих же Малинців. Лікарі казали, що він доживає останні дні. Тому було дивним, що чоловік попросив привести до себе Гришу. Його дружина виконала прохання чоловіка. Можливо останнє прохання в житті.

  І знову хлопець над ліжком хворого все промовляв і промовляв незрозумілі фрази. Лікар, який був поруч, скептично споглядав на це дійство, але з поваги до людини, яка має відійти в інший світ, не заважав хлопцю.

  А через тиждень аналізи підтвердили, що чоловік повністю одужав. Лікар був шокований, але професійна гордість не давала йому змоги визнати, що в цьому заслуга якогось хлопця, який взагалі розумово відсталий.

  До речі, розумова відсталість Гриши була поставлена під сумнів на одному уроці з математики. Тоді вчителька на дошці написала умови надто складної задачі. Задача була розрахована на відмінників, але жоден з них не зміг знайти рішення.

  Тоді хтось з класу жартома запропонував викликати до дошки Гришу. Сміх покотився класом. Але вчителька на подив самій собі все ж викликала до дошки хлопця.

  Григорій декілька секунд постояв у роздумах і почав писати довгий ряд формул. Одні формули були знайомі учням, інші навіть вчителька не могла розпізнати. Але в кінці результат розв’язання виявився правильним.

  В класі запанувала тиша. І лише через декілька хвилин вчителька сфотографувала розв’язок і дозволила Гриші сісти на місце.

  Через декілька років вона показала це фото професору в інституті, на що отримала похвалу за вивчення нової гілки в математиці, яка використовується для обчислень в квантовій фізиці…

  Коли інформація про лікувальні здібності хлопця  вийшла за межі села, і до нього почали звертатися важкохворі. Хлопець раптом помер. Лікарі казали, що це із-за вроджених проблем з власним здоров’ям.  Але ніхто не звернув увагу на те, що дитина в сусідньому селі, яка народилася в ту саму мить, коли душа Гриші покидала його тіло, з часом почала промовляти дивні фрази на невідомій нікому мові.

 

 

18

Коментарі

113.11.23, 12:38

Ну не знаю. В школі ніяких таких аж складних задач з математики не було. В основному на ті теми, які були в шкільній програмі.

Попахує окультизмом якимось.

    Гість: Наталя

    213.11.23, 13:13

    Згадала Стівена Гокіна.....
    Природа людського розуму дивовижна і до кінця не вивчена. Деякі ділянки залишаються заблокованими з невідомих причин, зате інші отримують дивовижний поштовх у своєму розвитку....
    На жаль, розумово відсталі з певними здібностями до обчислення великих чисел, чи читання навпаки, крім цього свого навичку зовсім не адаптовані жити у суспільстві. І через ставлення та знущання до них також. Вони почуваються незахищеними і часто втікають у свій внутрішній світ, зрозумілий тільки їм... Я зробив хлопець з вашої оповіді. Він сховався в іншому тілі... Щоб продовжити щось відоме тільки йому.

      Гість: Наталя

      313.11.23, 13:14

      Деякі ділянки мозку....пропустила слово.
      Розповідь сподобалась. Дякую.

        413.11.23, 14:59Відповідь на 2 від Гість: Наталя

        Ну це Ви перегнули.
        В нас розумово відсталі дуже гарно адаптуються до суспільства і можуть навіть державою чи міністерством керувати.

        Люди, які не вміють читати, розказують хто антивакцинатор і кажуть, що перед вакцинацією не треба проходити медогляд чи здавати якісь аналізи. Нащо їм в "Положенні
        про організацію і проведення профілактичних щеплень" прочитати про необхідність проведення медогляду перед щепленням? Це ж переверне їх світ і він рухне.

        Я особисто не дуже вірю в те, що без організованої роботи над собою можна досягти якихось результатів в математиці.

          513.11.23, 15:04

          Надо же. Как у меня на выпускном по математике.) Правда я из категории "таких как все". Но после 9-го класса мы переехали из барака в другой район, где отцу завод выделил наконец то квартиру. Менять школу в таком возрасте мне и в голову не приходило. Пришлось кататься на трамваях и автобусе №22. Иногда опаздывал на 1-й урок. В школе привыкли. Но я опоздал и на экзамен. Думал автобусом быстрей, а он не пришёл по расписанию. В итоге часа на полтора опоздал. И решил их задание на 1 час раньше всех.) Главное уравнение или задачу - на 2 действия короче чем у облоно.
          В 6 или 7 к нам попал второгодник из нашего двора. Он когда нервничал, то закусывал кожу на левой кисти. Там даже вечный шрам образовался. Стыдно вспомнить, но я со всем стадом его игнорил и избегал играть во дворе. Стадо...(

            613.11.23, 15:35

            Супер! Неймовірно чудова розповідь! Дякую!
            Але ж і справді такі люди Посланці Всесвіту (Бога...). Вони як лакмусовий папірець, неначе перевірка тих, хто з ними поряд

              713.11.23, 15:35Відповідь на 2 від Гість: Наталя

              Згадала Стівена Гокіна.....
              Природа людського розуму дивовижна і до кінця не вивчена. Деякі ділянки залишаються заблокованими з невідомих причин, зате інші отримують дивовижний поштовх у своєму розвитку....
              На жаль, розумово відсталі з певними здібностями до обчислення великих чисел, чи читання навпаки, крім цього свого навичку зовсім не адаптовані жити у суспільстві. І через ставлення та знущання до них також. Вони почуваються незахищеними і часто втікають у свій внутрішній світ, зрозумілий тільки їм... Я зробив хлопець з вашої оповіді. Він сховався в іншому тілі... Щоб продовжити щось відоме тільки йому.

                813.11.23, 15:39Відповідь на 1 від _R

                Ну не знаю. В школі ніяких таких аж складних задач з математики не було. В основному на ті теми, які були в шкільній програмі.

                Попахує окультизмом якимось.
                Кому як щодо задач. У мене є троюрідна сестра, ми з нею навчались в одному класі. Дуже добре пам"ятаю як її мама просила мене допомогти підготуватись до іспиту з геометрії Я думала, що забуду те, що знала вона не могла навіть повторити пару речень з доказів теорем, не те щоб логічно їх довести. Люди різні, здібності і схильності у всіх різні

                  913.11.23, 15:50Відповідь на 8 від Каре

                  Люди різні і по-різному організовані, самоорганізація у всіх різна. Але для того, щоб розв'язувати складні задачі, треба правильно використовувати свій розумовий ресурс і час. Люди, які не розбираються в геометрії, швидше за все десь на якомусь етапі збиваються і їм не вистачає сили, сили волі чи просто бажання продовжити рухатися далі. Можливо в них нема часу на це, можливо в них інші пріоритети. Ресурс людини не безмежний і умови не завжди сприятливі.

                    1013.11.23, 17:59

                    такими склонностями к математике обладают, скорее, аутисты, а не умственно отсталые. вот аутисты как раз живут в своём мире. "Человек дождя" о таком человеке. и у меня был ученик, у которого, конечно, не такой аутизм, как у героя фильма, но очень заметный. он талантливейший программист. и человек, которого вытащить из его внутреннего мира - та ещё задача. а рассказ, конечно, милый, как и всё у Вас .

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      14
                      попередня
                      наступна