Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Провалля у віки.


  Напроти невеликого села на середині великої ріки знаходився мальовничий острів. Зовні він не відрізнявся від подібних, але чутки про нього ходили недобрі. Люди казали, що час від часу на острові відбувається щось дивовижне. Тому навіть рибаки його оминали.

  Але молоде покоління вважало, що то лише марево жарких днів, коли розігріте на піску повітря колишеться, ніби шовкова тканина на вітру, створюючи неіснуючі видіння.

  В такі дні на острові можна було побачити за завісою серпанку давнє поселення стародавніх людей.

  Рибак Микола все ж полюбляв рибалити на тому острові. Бо навіть за несприятливих умов без гарного улову додому не повертався. Та одного разу піднялася така буря, що на маленькому човні покинути острів було надто небезпечно. І він залишився там на ніч. А вранці на нього чекав дивний сюрприз.

– Тату! Тату, подивись, до нас прибув гість з землі богів.

  Через хвилину Микола був оточений людьми в примітивному вбранні, яке носили люди в прадавні часи. Вони впали на коліна, промовляючи якусь молитву.

  Трохи оговтавшись і прийнявши той факт, що це не марево і не видіння, а якесь провалля у віки, Микола попросив цих людей піднятися і поводитись з ним, як з рівним.

  Зустріч була недовгою, бо через декілька хвилин стародавнє поселення немовби розчинилося у просторі, і острів повернувся до звичного вигляду.

  Микола не став розповідати односельцям про цей випадок, але почав аналізувати за яких обставин острів провалюється в часову яму. Він хотів знову туди потрапити, адже йому дуже приглянулася та дівчина, яка першою його побачила. Струнка, чорноброва і така мила, що в Миколи тоді серце шалено забилось.

  Розрахувати появу на острові поселення з минулих віків виявилось не складно. І з часом Микола став постійним відвідувачем того стародавнього поселення.

  Дивно, що їх шаман стверджував, що настане час, коли боги посваряться, і на їх землю полетять смертельні блискавки. Поселення будуть зруйновані, а поля поростуть бур’яном.

– Олечко, не вір шаману. Хіба «боги» такі дурні, щоб так жорстоко сваритися. Ходімо зі мною на «землю богів», як ти її називаєш.  А в разі небезпеки я поверну тебе в рідну хатину.

  Тоді Оля погодилась, та настали чорні часи. Війна прийшла на ті землі, і земля горіла від ударів нищівних «блискавок». Миколі довелося виконати свою обіцянку і відправити Олю у безпечне місце під прикриття віків.

  Він дивився на зникаючий образ своєї коханої і сльози текли по його обличчю.  І коли видіння повністю зникло, на острові пролунав потужний вибух і його вигляд невпізнанно змінився.

  Пізніше, як Микола не вглядався в контури острова, але на ньому так більше і не з’явилося те стародавнє поселення. Адже «сварка богів»  створює руйнування не тільки в просторі, але і в часі. І в душах людей залишає пустелю.

 

 

18

Коментарі

116.11.23, 11:12

Как будто про наш остров Хортица.)

    216.11.23, 15:20

      316.11.23, 17:32

        416.11.23, 18:23Відповідь на 1 від AutumnNight

        Как будто про наш остров Хортица.)Примерно о тех краях я и думал.

          516.11.23, 18:24Відповідь на 3 від WalKing

          Дякую

            616.11.23, 18:24Відповідь на 2 від Gwenda

            Дякую Вам

              716.11.23, 18:29

              В песец какое безопасное место он вернул Олю.

              А еще поспрашивать шамана ему в голову не пришло ?

              Хана рыбному месту....

                816.11.23, 18:33Відповідь на 7 від Vivyenn

                В песец какое безопасное место он вернул Олю.

                А еще поспрашивать шамана ему в голову не пришло ?

                Хана рыбному месту....
                В минуты опасности человек плохо соображает. Я когда-то чуть было не утонул из-за сбоя логики в мышлении, хотя выход с ситуации был крайне прост.

                  916.11.23, 18:41Відповідь на 8 від Микола Казкар

                  Как утонул ? Это еще умудриться надо, или ты образно ? Поделись историей.

                    1016.11.23, 18:51Відповідь на 9 від Vivyenn

                    Как утонул ? Это еще умудриться надо, или ты образно ? Поделись историей.Вот почитай https://blog.i.ua/user/43572/113541/?advCReqCPID=advC_113541_main#advA_advC_113541_main

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна