Здають помаленьку Україну Росії !!!


Гризлов нагородив Литвина за великий внесок у розвиток парламентаризму і зміцнення міжпарламентських зв'язків почесним знаком Державної Думи  Росії  "За заслуги парламентаризму".

Крім того голова українського парламенту і спікер Держдуми Росії відвідали корабель "Москва", який є флагманом Чорноморського флоту Росії.

Литвин особисто привітав особовий склад і вручив  їм державні нагороди і цінні подарунки.

Катували ... і катують далі !!!


Прес-секретаря київської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Кирила Бабенцова катували в міліції !!! Його допит тривав близько 6 годин в суботу в Печерському райвідділі міліції.

Як повідомив адвокат свободівца Олег Бондарчук, під час затримання і після доставления Бабенцова в Печерський райвідділ, його піддавали фізичним тортурам (били) і нелюдському психологічному тиску (матюки, застрашування, образи, дії: встань під стіну, підніми руки, ноги в сторону - так стій годину, … ) .

Під час допиту слідчий київського Гестапо звинуватив Кирила в тому що він знімав !!!??? на камеру акції протесту у Вічного вогню в Києві 16 грудня 2010 і 21 червня 2011 року ???

Ніяких доказів участі Кирила безпосередньо в самій акції немає, … проте слідчий вимагає !!! від Кирила зізнатися в здійсненні наруги над могилою і участі в обох акціях протесту з жаркої яєчні на Вічному вогні в Києві, використанням тортур.

Також, був побитий і інший затриманий у цій справі - активіст "Чорного комітету" Богдан Тицкий.

Дані дії бандитської міліції можна розцінювати як переслідування за політичними ознаками і перешкоду законної журналістської діяльності !!! та застосування катувань до представників опозиції !!!

Після допиту обох підозрюваних доставили в ізолятор тимчасового утримання, в камеру з матьорими зеками, які мають попрацювати над затриманими . В понеділок стікає 72-ти годиний термін від початку затримання, … і слідчий зобов'язаний відпустити затриманих або визначити їм запобіжний захід - підписку про невиїзд або арешт ??? Питається - за що ???

В понеділок з 10-00 "Свобода" пікетуватиме Печерський райвідділ міліції з вимогою звільнити Бабенцова і Тицкого і притягнути до відповідальності працівників міліції /не міліції, а ГЕСТАПО/, які їх катували.

Нагадаю у грудні 2010 року активісти об'єднання "Свобода" провели акцію. Акція була заявлена як протест проти безцільного використання природного газу і цинічного ігнорування владою проблем українських ветеранів. Для цього, вирішили ради сміху, підсмажила яєчню на Вічному вогні в київському Парку слави. Я можу сказати лише БРАВО - прикол показовий … ??? … Але !!! 20-річну київську студентку Ганну Синькову, … !!! … звинуватили в жарінні яєчні на Вічному вогні в парку Славы і заарештували 29 березня. Правда 30 червня її відпустили з СІЗО під підписку про невиїзд. (Це рішення прийняв судя-фальсифікатор Печерського районного суду Києва Родік Кіряєв. Ось які справи йому доручають !!! ).

Як на нас дурнях наживаються европейці !!!


54%, 20 голосів

5%, 2 голоси

41%, 15 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Вбивство Гонгадзе так і не буде розкритим ?!!!!!!!


Печерський районний суд Києва призначив закриту ??????? ? дату розгляду справи Пукача. Суд буде на 100% закритим ?????????????, …. призначено це засідання на 7 липня 2011 року на 10.00
Це рішення сьогодні прийняв корупційний суддя Андрій Мельник !!!, повідомляє УНІАН.

"Суд чомусь прийняв рішення про призначення справи до розгляду саме на 7 липня, що є незрозумілим виходячи з дати обставин. Усі клопотання адвокатів …. ???????????, ….. ????, …….. окрім цивільного позову Мирослави Гонгадзе, відхилені. ………………….. Усі слухання справи будуть в 100% закритому режимі !!!!!!!!!!!. …. Чому ?????????? ……. ?????????????Усе без виключення?????????????????" - сказав адвокат матері убитого журналіста Лесі Гонгадзе Андрій Федур.
Розслідування справи було завершене в грудні 2010 року !!!!!!!!!!!! Слідство стверджує, що Пукач вчинив вбивство журналіста Гонгадзе за вказівкою на той час президента України Леоніда Кучми.

«Велика Мавпа» сьогодні буде виступати в ПАРЄ !!!



Представництво України при Раді Європи слізно просить депутатів Парламентської асамблеї Ради Європи не ставити незручних питань президентові України Вітьку Баньдюковичу, враховуючи його низький коефіцієнт інтелекту і дуже обмежений кругозір. Виступ Баньдюковича і відповіді на питання депутатів заплановані на сьогодні.

Французький депутат Франсуа Рошблуан, повідомив, що йому зателефонували від імені постійного представництва України при Раді Європи і поцікавилися, яке питання він планує поставити українському Президентові, оскільки він записався на питання. … ??? …, а потім запропонували грошову винагороду і запропонували відмовитися від того, щоб ставити питання Баньдюковичу.

Рошблуан виражає своє обурення такими діями українського представництва при Раді Європи і назвав пропозиції "нечуваними" у світовій практиці.



89%, 39 голосів

0%, 0 голосів

11%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Денег на бюджетников у нас нет !


Правительству Украины не удалось снизить дефицит бюджета на 3,5 миллиарда гривен, об этом сегодня на заседании Кабинета министров заявил премьер-министр Украины Николай Азаров, комментируя принятие изменений в бюджет. «Мы продолжаем необходимую политику финансовой стабильности, и потому не уменьшен дефицит государственного бюджета на 3,5 миллиарда гривен», - цитирует Азарова пресс-служба Кабмина.

Премьер также поручил Министерству финансов срочно разработать и утвердить нормативные акты для внедрения изменений в госбюджет. По словам Азарова, «экономика позитивно откликнулась» на финансовую политику государства, поэтому доходная часть бюджета по предложению правительства была увеличена на 14 миллиардов гривен, а расходная - на 19 миллиардов.

«Значительно увеличены социальные расходы. За счет этого до конца, не,будут повышены заработные платы бюджетникам. Денег на бюджетников у нас нет !», - сказал премьер.



98%, 44 голоси

2%, 1 голос

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Прийшли до влади, щоб обкрадати свій народ !!!

Лідер партії «Громадянська позиція», нардеп від НУНС Анатолій Гриценко звинувачує міністра-злодія від палива та енергетики Юрія Бойка в розкраданні державних коштів при проведенні тендерних закупівель. Як повідомляється ним, дежавна компанія Міністерства палива та енергетики /підпорядкована особисто Бойку ???/ заплатила $400 млн. за бурову установку вартістю  $250 млн. Політик підмітив, що участь в тендері приймали підставні - британска і новозеландська компанії. Сайти цих компаній, зроблені нашвидкоруч  в Києві накануні тендера, містили інформацію на англійській мові з безліччю помилок, а в контактах - розміщувався тілько мобільный телефон, додзвонитися по якому було неможливо. «Минуло вже два тижні з обнародування журналістського розслідования про те, що держава Україна /а точніше народ України - бо це наші податки/  втратила 150 млн. при закупівлі цієї бурової установки,  ... але злодій Бойко і надалі залишається на своему посту. Ніхто по факту крадіжки державних грошей в особливо великих розмірах не відкрив !!!???  ...  При таком підході, підкреслив Гриценко, ні про який добробут населення в Україні в майбутньому не можу бути й мови - обурюється депутат  -  Розкрадання здійснюється масово, владою !!!

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

15%, 5 голосів

85%, 29 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

А говорят, что у них денег нету ???


Д. Фирташ, один из кукловодов Украины, бизнесмен без высшего образования, монополист Group DF, которому принадлежат все крупнейшие заводы по выпуску азотных удобрений в Украине, официально похвастался тем что имеет свой интерес к российскому заводу Минудобрений !!!!!!??? … Ранее сообщалось, что Фирташ нацелился на покупку примерно 86% одного из последних независимых крупных химкомбинатов России, …. ? …а с основными акционерами Минудобрений договорился !!!, …когда выкупал у Николая Ольшанского и Александра Ровта другой химический актив - Северодонецкое объединение Азот.

Д. Фирташ официально подтвердил участие в тендере на покупку предприятия Минудобрений в Россоши. Он готов заплатить за актив 2,4 млрд долл !!!. Конкурентами Фирташа являются несколько самых крупных российских предприятий, однако заявленная Фирташем цена превышает официально объявленное предложение Еврохима.

Оллигарх Фирташ контролирует международную группу химических компаний Ostchem Group, которая включает "Ровноазот", "Таджиказот" и "Нитроферт". Также бизисмен контролирует "Северодонецкое объединение "Азот" (Луганская область), черкасский "Азот" и концерн "Стирол" (Донецкая область) !!!

Д. Фирташ занимает 12 место в рейтинге Фокуса 200 богатейших людей стран СНД.




26%, 7 голосів

52%, 14 голосів

22%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

И помни, ... что Ты – Неповторима !!!

Люби себя, любимая - ты у меня одна.
Создателем всевышним - с любовью создана …
… Он для тебя не пожалел ума, очарованья,
… и гибкий стан, и взлет бровей, и море обаяния.
Мила улыбка, звонок смех и чувства не растрачены !
И счастье будет и успех - все в этой жизни значимо !
Цени себя, люби себя ! Будь Ангелом хранима !
И помни, милая моя, что Ты – Неповторима !!!


85%, 28 голосів

12%, 4 голоси

3%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Наша "доблесная" милиция в будущем !!!




63%, 30 голосів

38%, 18 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.