хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Як фальсифікуватимуть результат волевиявлення дальше !!!

Діюче законодавство дає великі можливості  ПР для фальсифікацій на виборах до ВерховноїРади, тому що  мотивація голосувати в українців за ПР, практично, дорівнює нулю.

Чому діюче законодавство дає можливість для фальсифікацій на виборах. Йдеться про те, що окружна виборча комісія після отримання всіх протоколів може взяти перерву на два-три дні, і тільки після цього підготувати вже новий звіт про голосування ???????!!!!!!

 За словами експертів, таким чином ПР буде "підтягувати певні позиції до потрібного  результату", а інакше кажучи масово і системно фальсифікувати волевиявлення виборців !!!

Другою технологією фальсифікацій є "технологію  уточнених протоколів".

Як вона працює? Ми з вами підрахували голоси і керівник  комісії вирушає до окружної комісії з результатами, з протоколами і з  мішками бюлетенів. Щось трапляється по дорозі, чи в окружній комісії, і на певній дільниці просять перерахувати голоси, таким чином  створюється уточнений протокол. Які цифри будуть занесені до цього уточненого  протоколу, і хто з присутніх спостерігачів, членів комісії буде підписувати  цей  лже-протокол  НЕВІДОМО !!!??? Тобто,   результати волевиявлення будуть на 100%  сфальшовані !!!


П.С.: Слід зазначити що поширеною практикою фальсифікацій є прописування більшої кількості нових виборців на окрузі.

В одному з округів Києва у притулку для бомжів прописали  практично три тисячі студентів 92-го, 93-го років народження. На питання звідки  вони, студенти назвали один з університетів, представник якого балотується по місту Києву від ПР. 

 Також слід відзначити  і низьку мотивацію для виборців йти на свої дільниці 28 жовтня і голосувати за ПР, тому фальсифікації - це єдиний шлях для ПР набрати 5% прохідного барєру. 

 Безпосередньо на округах немає мобілізації електорату, немає бажання у виборців підтримати того  чи іншого кандидата, керуючись якимсь раціональними позиціями. Йдуть голосувати  або за гречку, або за тих кандидатів ПР, яких уже знають, ще йдуть голосувати,  аби не вкрали їх голос націоналісти.

 Частка тих, хто ще не  визначився за кого голосувати, тобто не знає за кого голосувати складає 13-15  відсотків від усіх виборців. Молодь та студенти на вибори майже не ходять, а от  бабусі прийдуть  і проголосують за ПР обов'язково!

29

Коментарі

128.10.12, 17:08

    228.10.12, 19:03

    як в воду дивишся !!! і як ж ми маємо результат захистити ?????????????????????

      328.10.12, 23:24

      ТРЕБА ЗАПРОВАДИТИ ДАКТОЛОСКОПІЧНІ ВИБОРИ ,ох дограются!!!!!!Це як спробувати відібрати у голодної собаки її годівницю, покусає будь-якого,ось і ці до своєї нікого не пустять,НЕМАЄ ПРАВДИ В НАШІЙ КРАЇНІ

        428.10.12, 23:42

        http://www.pravda.com.ua/news/2012/10/19/6975009/ ВОТ МОЛОДЦІ ЩО ОБ'ЄДНАЛИСЬ!!

          529.10.12, 08:29

          Вже це відбувається !!! в окружні комісії не допускають спостерігачів !!! Йде масова фальсифікація тобто переписування протоколів на уточнюючі протоколи окружними комісіями !!! Чому мовчить опозиція, адже в неї крадуть голоси !!!

            Гість: E_T

            729.10.12, 14:53

            Я за ночь столько начитался отчетов о фальсификациях, что уже не удивляюсь. И чем дальше, тем больше тайного станет явным.
            Особенно интересно про ручки с исчезающими чернилами - это только в Одессе заметили, а они ведь могли быть где угодно! На участке, где я голосовал, вообще в избирательной комиссии были только люди от ПР и марионеточных псевдо-партий с невообразимыми названиями, даже Партия Венгров Украины имеет представителя в комиссии по подсчету голосов и Украинская Морская Партия. А Свобода или Батькiвщина - гуляйте в сторонке!
            Вот что самое наглое и вопиющее, как можно допустить было такое. А то, что они там при закрытых дверях уже делают потом - это не удивительно. Эта власть может только обманывать, нужно привыкнуть к такой мысли.. Напишу-ка у себя об этом в блоге пару строк..

              829.10.12, 15:07Відповідь на 2 від ОлексаДовбуш*

              а ти ніби не знаєш !!! Запасайся зброєю, виходи вночі і вбивай ПРдунів як останню сволоту, бо вони нелюди !!!

                929.10.12, 15:11Відповідь на 7 від Гість: E_T

                Ви нічого не зрозуміли !!! Перед виборами за ПР проставляються галочки в усіх бюлетенях, ручками з чорнилом яке зявиться через 8 годин !!! В кабінки вішаються ручки з чорнилами які зникають через годину !!! Ось Вам і результат у 30% !!!

                Вибори на 100% сфальсифіковані бандитською владою, як каже баньдюган Чечетов: "Развели как котят"

                  1029.10.12, 15:51Відповідь на 9 від Aмaзонка*

                  Дык выборов то и не было! вся эта клоунада давно отработана в рашке, куда главный быдлюк накануне ездил за последними иннструкциями!!!
                  Они и конкурентам дали специально так много голосов (все равно с них нет толку) чтоб потешились и заткнулись!!!
                  Теперь у нас надолго наступит покращяння!

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    3
                    попередня
                    наступна