хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

ОВК масово здійснюються фальсифікації виборів !!!

У вінницькому окрузі незаконно змінили голову ОВК. В окрузі № 11 (центр - Вінниця) хочуть застосувати схему фальсифікацій, щоб зупинити введення даних по протоколах !!!

За словами народного депутата Андрія Павловського, сьогодні в ОВК з ЦВК надійшла телефонограма з вимогою ввести дані по протоколах з результатами голосування, згідно з якими перемагає кандидат від «Батьківщини», дитячий лікар Наталя Солейко.

Голова ОВК за дорученням Центрвиборчкому дав дозвіл оператору вводити ці дані, після чого, окружна виборча комісія відразу ж зняла голову, призначеного за квотою Батьківщини, для того, щоб зупинити введення даних.

 «Це відбулося з явним порушенням закону, оскільки в законі чітко написано, що голову ОВК може призначати і знімати тільки Центральна виборча комісія», - підкреслив народний депутат.

За словами народного депутата, на цьому виборчому окрузі хочуть застосувати схему фальсифікацій, яка була використана в окрузі № 14. «Там кандидат від Батьківщини Мельничук мав перевагу над провладним кандидатом в 3 тис. голосів. Після цього були пошкоджені ящики, в яких зберігалися бюлетені, і на підставі цього оголосили перерахунок. Коли стали перераховувати, виявилося, що були знищені 3000 бюлетенів за опозиційного кандидата », - сказав Павловський.

 Нагадаємо, після того, як по округу N14 було оброблено 100% протоколів, на сайті вказувалося, що переможцем став кандидат від партії Батьківщина Іван Мельничук з результатом в 33,41%. Проте пізніше на сайті ЦВК дані змінилися. Тепер переможцем чомусь значиться голова Деснянської райдержадміністрації Києва, самовисуванець Віктор Жеребнюк, який вибори ПРОГРАВ !!!
17

Коментарі

Гість: Премьер_Я

11.11.12, 18:43

Вибори масово сфальсифіковані - як премєр вам кажу !!! І нічого казли ви не зробите !!!

    21.11.12, 18:47Відповідь на 1 від Гість: Премьер_Я

    Саме гірше, що, мабуть, ви праві...

      Гість: Премьер_Я

      31.11.12, 18:51Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      пять етапів фальсифікацій ми вже здійснили - і ви ж нічого і нікому довести не зможете, хоча вибори дійсно на 100% системно і масово сфальшовані; але ви ще не знаєте про шостий етап фальсифікацій, ось коли він закінчиться я вам про нього й розкажу !!!

        41.11.12, 18:57Відповідь на 3 від Гість: Премьер_Я

        Та хоч натякніть

          51.11.12, 21:33

          в ПРматів все побудовано на брехні і обмані ... як вони можуть проводити чесно вибори коли вони паталогічні брехуни і злодії !!!

            62.11.12, 10:51

            системні адміністратори масово передавали нереальні дані на ЦВК, тому що їм заплатили ПРдуни, ... і дальше передають нереальні дані ... Де є прокуратура ??? Де є кримінальні справи ???? Їх немає !!! тобто вибори масово і системно сфальшовані !!!

              72.11.12, 12:36

              ...я думаю, що потрібно застрілити цих голів адміністрацій, як жереблюка та залупишина за компанію пару трійок членів ОВК, тоді буде порядок з цими хохлами, бо вони сцикуни

                82.11.12, 17:07

                1-й камент кто то из недовольных обстучал

                  98.11.12, 14:42Відповідь на 8 від Хан Геварыч

                  а чого це обстучав ??? правильно каже наш премєр - ВИБОРИ БУЛИ МАСОВО і СИСТЕМНО СФАЛЬШОВАНІ !!!

                    108.11.12, 15:06Відповідь на 9 від Cяночка*

                    а чого це обстучав ??? правильно каже наш премєр - ВИБОРИ БУЛИ МАСОВО і СИСТЕМНО СФАЛЬШОВАНІ !!!о причинах стука могу только догадываться, но факт

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна