хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Зрадники українського народу!

Олександр і Андрій Табалови відмовилися приєднатися до "Батьківщини",  хоча приймали присягу і давали письмове зобов'язання перед виборами. Свій злочинний вчинок вони коментувати відмовляються.



Фракція "Батьківщини" ухвалила рішення про те, що Табалови злісно і свідомо порушили присягу.

Адже, батько і син, Олександр та Андрій Табалов, обрані народними депутатами у ВР  від об'єднаної опозиції "Батьківщина",  …  тому вони повинні скласти мандати за порушення присяги.



Представники партії "Свобода" і надалі не будуть пускати в зал засідань парламенту Андрія і Олександра Табалова,  як зрадників-тушок,  обраних від "Батьківщини", які свідомо  відмовилися входити до опозиційної фракції.

Табалови  не увійшли до складу фракції "Батьківщина" через порушення  ними присяги кандидата в народні депутати, підписаної ними 5 серпня цього року і  тому вони повинні скласти свої мандати!



"Це дуже неприємна ситуація, коли два депутати від опозиції  куплені ПРдунами  і  відмовилися вступати у фракцію" Батьківщина ", -  це удар по всій опозиції. Тож ми й далі будемо не пускати їх у сесійну залу,  адже таких нелюдей не повинно бути в  Верховній Раді", - сказав Тягнибок.

Неправильно й нечесно по відношенню до виборців вибратися під гаслами опозиції, а потім відмовлятися працювати з нею в парламенті.  Це  ЗРАДА народу України !!!



"Коли голосували за визнання голодомору геноцидом, то моя партія голосувала проти, а я проголосувала за.   І ніхто з колег  мені в очі не посмів і слова сказати. А коли я бачила, як депутати не пустили в зал Табалова, я подумала - правильно, ось це і є демократія,  - давав присягу Батьківщині - виконуй.  У нас теж був випадок, коли один член перейшла в іншу партію,  ми теж були категорично проти, бо це зрада, не можна купувати депутатів  грошима ! ", - сказала Герман.



Сьогоднішні дії опозиції,  щодо недопущення в сесійний зал ВР обраних  ніби то від  «Батьківщини» народних депутатів Олександра і Андрія Табалова  які  зрадили її , свідчать про очищення політики від «тушок».

«Ми подивимося як буде надалі, але те, що політику потрібно очищати від зрадників українського народу,  від тих хто не в змозі протистояти підкупу, не в змозі протистояти шантажу, безумовно,  -це завдання, яке перед нами стоїть», - сказав Турчинов

40

Коментарі

Гість: Ром@н_Сергеич

112.12.12, 16:39

Да уж. Первый день работы и у оппозиции такой страшный казус.

    212.12.12, 16:41Відповідь на 1 від Гість: Ром@н_Сергеич

    ... мы считаем недопустимым рассмотрение сегодня вопроса относительно назначения главы правительства, поскольку это является нарушением всех законных норм", - сказал Яценюк журналистам

      Гість: Ром@н_Сергеич

      312.12.12, 16:46Відповідь на 2 від Teрминатор*

      ... мы считаем недопустимым рассмотрение сегодня вопроса относительно назначения главы правительства, поскольку это является нарушением всех законных норм", - сказал Яценюк журналистамНе сегодня, так завтра. Не завтра, так послезавтра..............
      Рассмотрят.

        412.12.12, 16:49Відповідь на 3 від Гість: Ром@н_Сергеич

        Треба негайно ломати систему РАДА до того часу поки не буде встановлена РАДА 3 - нічого не голосувати !!! Ця с-ма РАДА фальсифікує результати !!!

          Гість: Ром@н_Сергеич

          512.12.12, 16:51Відповідь на 4 від Teрминатор*

          Треба негайно ломати систему РАДА до того часу поки не буде встановлена РАДА 3 - нічого не голосувати !!! Ця с-ма РАДА фальсифікує результати !!!Да всю Верховную Раду разломать.

            анонім

            612.12.12, 16:55

            От якраз в цьому сімействі мало хто сумнівався з самого початку -- найвірогідніші тушканчики були. Зараз Сєня"деньгі впєгьод" мав би теж скласти мандат. Адже він не тільки протягнув у список, я й зхищав цих потвор.

              712.12.12, 16:55Відповідь на 5 від Гість: Ром@н_Сергеич

              и сжечь к едрёной бабушке зачем нам антинародная бандитская организация ???

                Гість: Ром@н_Сергеич

                812.12.12, 16:56Відповідь на 7 від Teрминатор*

                и сжечь к едрёной бабушке зачем нам антинародная бандитская организация ???100%

                  912.12.12, 16:58Відповідь на 6 від анонім

                  згоден відповідальність також лежить на Яценюку і Турчинові !!! Вони куди дивилися, чому /як у Львові/, не провели люстрацію своїх депутатів

                    1012.12.12, 17:09Відповідь на 8 від Гість: Ром@н_Сергеич

                    "Тушки - вон!". В числе свободовцев, блокировавших вход в сессионный зал, были Александр Сыч, Игорь Швайка, Андрей Ильенко, ... ось справжні патріоти українського народу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна