хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Бабин Яр: Критичні питання та коментарі. 70 років брехні

 У цих матеріалах – жодного натяку на заперечення Голокосту, що, до речі, заборонено законодавством багатьох країн. Утім автор, Герберт Тідеманн, критично ставиться до окремих сторінок історії, які не тільки стали загальновідомими легендами, але й з часом обросли величезною кількістю вигадок та пропагандистської брехні.

Чи відомо, наприклад, читачеві, що трагедію у Бабиному Яру свого часу заперечував Микита Хрущов? Чи відомо, що докази масових вбивств євреїв у цьому місці не ліпляться докупи? Інша теза: заявлена кількість жертв не співпадає з кількістю євреїв, які станом на 1941-й рік могли перебувати у Києві під німецькою окупацією. Саме на цьому ґрунтуються твердження автора про те, що насправді Бабин Яр є більше новітнім міфом, аніж об’єктивною правдою.

Але що може стояти за такою неправдою? Намагання перебільшити трагедію? Намагання московської влади перекласти відповідальність за свої злочини на будь-яку іншу сторону? Нам сьогодні вже відомі подібні факти, коли за у розстрілі польських офіцерів біля Катині Москва звинувачувала гітлерівців. І так само з’являються роздмухані процеси як у випадку з Іваном Дем’янюком. Нарешті, і звинувачення проти вояків УПА виглядають як намагання перекласти чиюсь вину на плечі тієї воюючої сторони, яка не опинилася у числі переможців Другої світової війни.

Пропонуємо читачеві ознайомитися з твором Герберта Тідеманна та спробувати самостійно визначитися з оцінками його об’єктивності.

Завантажити матеріали ТУТ :

Герберт Тідеманн. Бабин Яр: Критичні питання та коментарі

Вас багато що вразить. Особисто мене найбільше вразили два моменти.

Перший - яким чином можна було плакатом, розклеєним у палаючому Києві 28 вересня повідомити ВСІХ євреїв про те що на 8.00 29 вересня потрібно зібратися З РЕЧАМИ? ДЕКІЛЬКОМ ДЕСЯТКАМ ТИСЯЧ ЄВРЕЇВ ЗІБРАТИСЯ З РЕЧАМИ НА РОЗІ МАЛЕНЬКИХ ВУЛИЦЬ? Ви собі уявлеєте таке? Я - ні.

Друге. Дійсно, а чому євреї ЖОДНОГО разу не вимагали проведення криміналістичних експертиз, розкриття поховань і опознання? На відміну від тих же поляків які багато років вимагають такого на рівні Президентів в Катині, Биківні, Харкові? І ще, чому ми стільки років шануємо невідомо що в Бабиному Яру і не вшанвуємо біля ВСТАНОВЛЕНИХ ПОХОВАНЬ Биківні сотні тисяч наших громадян закатованих ЧК/НКВС? Я вже уявляю ту істеричну клоунаду що почнеться наприкінці вересня в Бабиному Яру...

Знов з нас будуть робити дурнів, а ми будемо підігравати...

6

Коментарі

Гість: Світанок

118.08.11, 19:22

Знов з нас будуть робити дурнів, а ми будемо підігравати...

В обране

Історія ще багато розповість цікавого про приховування злодіянь НКВС, і про Бабині Ярі, і про гулаги, і про Катині. Ось тому ми так і живемо, що не шануємо своєї історії. Я з Вами погоджуюсь. Дякую за допис.

    Гість: Арнольд1

    219.08.11, 09:20

    ссилка не відкривається

      320.08.11, 10:59Відповідь на 2 від Гість: Арнольд1

      ссилка не відкриваєтьсяЯ перевірив, відкривається.
      Ви можете прогуглити назву - книга є на багатьох ресурсах.

        420.08.11, 11:04Відповідь на 1 від Гість: Світанок

        Знов з нас будуть робити дурнів, а ми будемо підігравати...

        В обране

        Історія ще багато розповість цікавого про приховування злодіянь НКВС, і про Бабині Ярі, і про гулаги, і про Катині. Ось тому ми так і живемо, що не шануємо своєї історії. Я з Вами погоджуюсь. Дякую за допис.
        Мене більше за все бентежіть позиція нашої офіційної історіографії яка не наважується сказати правдиве слово щодо подій Бабиного Яру.
        Чому ніхто не хоче розповісти сувору правду про жидівські погроми, яки почалися після того як жиди спалили половину Києва? Чому вони не хочуть розповісти як німці, захичаючи жидів, терміново вивозили їх залізницею з міста, поки їх всіх не вбили розлючені люди?

          Гість: Світанок

          520.08.11, 11:09Відповідь на 4 від Робер

          Та яка там нині може бути історіографія, коли нею верховодить пейсата зграя Табачника. Дякію земляче за відповідь.

            622.08.11, 09:58Відповідь на 5 від Гість: Світанок

            Та яка там нині може бути історіографія, коли нею верховодить пейсата зграя Табачника. Дякію земляче за відповідь.Цілком згоден з вами. Але в пейсатих історіографів в теперішній час виникли труднощі, адже з поширенням інтернету вони втратили монополію на розповсюдження інформації. І тепер, наприклад, щодо Бабиного Яру в інеті можна знайти набагато більше критичної літератури ніж ортодоксальної. І таке поступово відбувається на всіх історичних напрямках, просто люди не так швидко усвідомлюють і засвоюють певні тези. Зважте на те, що свої брехні жиди монопольно вдолблювали нам десятки років.