хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Брехня влади !!!



Сергій Власенко готує клопотання про повернення кримінальної справи Юлії Тимошенко по газових контрактах на дорозслідування з метою проведення нових очних ставок і допиту нових свідків. Відповідаючи на питанн я - а хто ці недопитані свідки, …. Власенко нагадав,

що три з чотирьох газових контрактів підписав ???!!! … Ігор Діденко - тодішній перший замголовправління "Нафтогазу України". …. "При цьому я можу абсолютно упевнено стверджувати що саме Діденко не був допитаний у рамках справи Тимошенко ???????????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Що зробила прокуратура? ???? ,,,,,,,,,, Вона узяла протокол допиту Діденка з іншої справи (причому датований датою до порушення справи проти Тимошенко), ????????????? ….просто підшила до матеріалів і сказала: " ??????????? Усе Діденко допитаний", - пояснив захисник !!!!


При цьому Власенку підкреслив, що така процедура з точки зору карного процесу абсурдна … ??? … : "Навіть якщо Діденко підтвердить хоч би один з пунктів, які викладені в протоколі його допиту у рамках іншої справи !!! те доведеться як мінімум проводити очну ставку !!! між Діденком і Ющенком, який говорить інші речі. !!! ??? … так само необхідно проводити очну ставку між Тимошенко і Ющенком, !!! ??? … і між Тимошенко і Азаровим, !!! ??? … який також був допитаний у цій справі в якості свідка ??? !!! …. І хтось бреше, … я думаю що Азаров !!!

За словами Власенка, у нього склалося враження, що справа Тимошенко взагалі толком не розслідувалася. "Прокуратура просто згребла якісь документи, які так чи інакше відносяться до переговорів з Росією у кінці 2008, - початку 2009 років, … ??? !!! … по татусях розклала , … !!! ???: … , …. назвала це матеріалами кримінальної справи, людей не допитала і швиденько, з порушенням закону … !!! ????, передала документи до суду !!!

Якби цю справу розглядав хоч би мінімально неупереджений суд, то, повірте як мінімум дорозслідування було б гарантоване на мільярд відсотків", - вважає Власекнко !!!
16

Коментарі

113.07.11, 12:03

    Гість: Премьер_Я

    218.07.11, 20:31

    Браво !!!

      Гість: kiralex

      319.07.11, 11:52

      Власенко говорит очевидные вещи. Но еще более очевидно то, что вяжут руки оппозиции уголовными преследованиями за (!) управленческие решения. Всем давно ясно - личных мотивов там нет и быть не может. Та же задолизная прокуратура о них не заикается уже давно. А что есть? Нет НИЧЕГО! Красавэла пшонкинский т.н. прокурор в суде заявил, что в материалах дела, дескать, только 1000 страниц значимы, всё остальное макулатура. Так заведи, засранец, дело, за растрату народных денег в 180 томах. Пол года шобла бугаёв не за хрен получала зарплаты! Нету дела. И не будет. Пока не будет...

        419.07.11, 14:24

        був один чесний адвокат Власенко і того від справи відсторонили ото вже фарс так фарс !!!

          519.07.11, 18:02

          24 томи справи - макулатура! Весело у нас працює прокуратура!

            621.07.11, 22:08

            всі давно вже зрозуміли, що справа сфальсифікована по вказівці Баньдюковича !

              722.07.11, 14:55

              а коли це влада нам не брехала ???

                822.07.11, 15:15

                Це просто ОЧЕВИДНІ РЕЧІ!!! Сам суд це ганебне явище для статусу і без того осоромленої главою держави України.

                  924.07.11, 12:30Відповідь на 8 від Alter ego*

                  дії прокуратури і судді в цій справі не просто фальсифікат, вони злочинні !

                    1024.07.11, 16:18Відповідь на 9 від Степанов Я

                    чистейший криминал !

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна