Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Рівень корупції в Україну досяг апогею!

Єврокомісія не побачила значних результатів у боротьбі з корупцією в Україні за перше півріччя 2012 року і має сумнів, що ця ситуація може зміниться до кінця 2012-го року. Про це йдеться в схваленому спільному робочому документі "Реалізація Європейської політики сусідства з Україною. Прогрес в 2012 році і рекомендації до дій".

"Що стосується боротьби з корупцією, не було і немає  значного прогресу у вигляді конкретних результатів", - підкреслено в документі. Єврокомісія також зазначає, що в 2011 році Україна втратила вже 18 позицій у індексі сприйняття корупції, який розробляється Transparency International,  і зараз займає 162-е місце з 187 можливих.

Також в документі йдеться про те, що в липні 2011 року в Україні набув чинності закон про засади запобігання та боротьби з корупцією, хоча в цілому законодавство в цій сфері залишається неповним і не відповідає стандартам Ради Європи та ООН.

Єврокомісія також нагадує, що в жовтні 2011 року була схвалена Національна антикорупційна стратегія, яка, між іншим, не передбачає вирішення низки ключових питань, зокрема, створення незалежного антикорупційного органу, спеціалізації та чіткого розподілу завдань між правоохоронними органами, перевірки декларацій про активи та рішення проблеми конфлікту інтересів - відповідний план дій «заморожений» за вказівкою Януковича.

П.С.: генпрокуратура назвала самі корумповані  регіони країни. 1-е місце - за Дніпропетровською областю - 50 справ, друге - за Донбасом - 44, третє - Київ - 40. 4-те - Одеська (35 справ) і 5-те - Луганська (31 справа).

Міністерство юстиції, в свою чергу, зареєструвало положення про Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення. Однак бандитський уряд Азарова відмовився публікувати у відкритому доступі імена чиновників, спійманих на хабарах. Втім, навряд чи варто дивуватися у світлі тих гучних корупційних скандалів, які до сих пір «сидять» на хвості безпосередньо у самого глави Мін'юсту Саши-Мерседеса Лавриновича. До речі, останній, як і всі підпорядковані йому відомства, не перестають шокувати громадськість, як в Україні, так і за її межами черговими корупційними фіглями. 

Хоча, у Лавриновича є не менш «успішні» корупціонери-подільники - горе-реформатори Михайло Бродський і його «соратниця» Ірина Акімова. Адже саме вони недавно щосили нахвалювали відкриття по всій країні так званих «єдиних вікон». У них, за задумом «реформаторів», підприємці повинні були отримувати всілякі довідки, дозволи, а також консультації з ведення бізнесу. 

Те, що одіозна задумка Бродського і Акімової з  тріском провалилася, визнав вже навіть глава уряду. «З 1 січня 2012 року почали свою роботу дозвільні центри, що працюють за принципом« єдиного вікна ». Однак у більшості ситуацій вони не працюють або працюють абсолютно формально, а іноді навіть і ускладнюють роботу нашого бізнесу. Ми ліквідували 54 000 актів регулятивного характеру, але це не означає, що бізнесу стало добре жити. Навпаки, у ряді випадків його життя ускладнилася, тому, що замість старих чиновники, якіе хочуть брати хабарі, стали придумувати нові дозволи », - зазначив горе-прем'єр Азаров.

Адже в більшості випадків не потрібно навіть нічого придумувати – адже в країні чудово працюють «традиційні» методи «регулювання». Вимагання хабарів, раптові перевірки і так далі. Втім, всі ці «єдині вікна» - це такі ж «Потьомкінські села», як і інші «досягнення» брехуна Бродського. Чиновник, відірваний від реального життя, регулярно «марить» про прекрасний  бізнес-клімат, кращою в світі податковою системою і райдужними можливостями для українців та іноземців, які повинні взяти приклад з камікадзе і розпочати в Україну свою справу. В реальності ж кількість підприємців  корочується, багато бізнесменів змушені йти «в тінь», країна б'є світові рекорди по корупції і податковому навантаженні на бізнес.

Дійсно, вклад в це все Бродського складно переоцінити. Адже саме він має безпосереднє відношення  і до написання нині діючого Податкового кодексу, який свого часу спровокував масові акції протесту по всій Україні. При цьому Бродський не приховує: чиновником став для того, щоб лобіювати інтереси свого сімейного бізнесу.

В Україні шлях корупційного збагачення істотно відрізняється від загальносвітової практики - в нашій країні всі корупційні методи одночасно добрі, і всі користуються успіхом: - це державні витрати, інвестиції, державні закупівлі, дача хабарів, позабюджетні фонди та інститути, податкові пільги,  рекет, торгівля сировинними товарами, угоди з держмайном і землею, заказні вбивства, приватизація,  онополії, вимагання, допомога в роботі проти конкурентів, лобіювання питань презіком-зеком, торгівля посадами, корупція в судах, .... А з такими темпами, якими наші чиновники діють  і користуються усіма вище перерахованими можливостями, Україна ще не скоро підніметься хоча б на кілька щаблів зазначеного више рейтингу - швидше за все в найближчому часі ми скотимося на останню позицію  в  світі  і  станемо  найкорумпованішою  державою.

37

Коментарі

117.05.12, 20:21

та яка там боротьба з корупцією навпаки масове запровадження корупції бандитською владою на Україні

    217.05.12, 20:30

    НЕ СУМУЙТЕ Щасливо З БОГОМ слава НАЦІІ й УКРАІНІ ))))))) http://www.youtube.com/watch?v=Np65pWknPa8

      317.05.12, 20:33Відповідь на 1 від Aмaзонка*

      та яка там боротьба з корупцією навпаки масове запровадження корупції бандитською владою на УкраїніБУРЯН росте перед косовицею а грішників всіх БОГ явно в цім році судитиме за гріх ТОЖ БОРІМОСЯ й ПОБОРЕМО Щасливо З БОГОМ слава НАЦІІ й УКРАІНІ ))))))) РАЗОМ будьмо ЛЮДИ http://www.youtube.com/watch?v=Np65pWknPa8

        417.05.12, 20:47Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

        Єднаймося і озброюємся !!! ... і починати треба ВЖЕ !!! Не розумію ?! Чого чекаємо !!!

          Гість: чело-век

          517.05.12, 21:56

          Оне ж не дети малые - сами с собой бороться

            617.05.12, 22:14Відповідь на 4 від Aмaзонка*

            Єднаймося і озброюємся !!! ... і починати треба ВЖЕ !!! Не розумію ?! Чого чекаємо !!!ПРОЩАЙТЕ за щирість та ми офіцери УПА знаєм що жінки у більшості й окремі чоловіки як завжди є нетерплячі а ми та наші козаки УПА є ВЖЕ давно БОГОМ озброєні а приготовані на бій та 99% знаєм чого чекаєм і про це навіть гарна поема в книзі УПА є "ОТАМАН " ))))) ЧИТАЙТЕ І ПОСТАРАЙТЕСЯ зрозуміти і помножити * http://sokildnister.blox.ua/2010/09/OTAMANSKOROChENOPOEMA-ZAHARA-GVIZDTsYa-IZ-ZBIRKI.html Щасливо ! СЛАВА УКРАІНІ

              717.05.12, 22:44

              В Україні тотальна корупція! Чи не так? Вам щось десь робили без хабара? У львівському національному університеті ім.І.Франка на юридичному факультеті здача деяких екзаменів коштує 1000 євро, а здача державних - 500-1000! І що ми буде хотіти надалі від наших правоохоронців і тричі чи нехай двічі не судимого президента?

                818.05.12, 09:34Відповідь на 7 від заблокований

                В Україні тотальна корупція! Чи не так? Вам щось десь робили без хабара? У львівському національному університеті ім.І.Франка на юридичному факультеті здача деяких екзаменів коштує 1000 євро, а здача державних - 500-1000! І що ми буде хотіти надалі від наших правоохоронців і тричі чи нехай двічі не судимого президента?

                В Івано-Франківських ВУЗах теж саме Ось що вони будували !!! Тотальну бандитську державу !!!

                  Гість: Галипупсик

                  918.05.12, 20:15Відповідь на 8 від Іванка**

                  Я у цьому році випускаюся зі школу, обираючи ВУЗи, навідувалася на дні відкритих дверей.... Пробачте, але майже з порогу я помітила прайс-лист - розцінки екзаменів для майбутніх абітурієентів.... Мені здалося, що я у кошмарі! Мої друзі не можуть вчитися лише через те, що вже давно знання замінилися еквівалентними папірцями... Дніпропетровська область - треба щось також робити!

                    Гість: lyo Dnepr

                    1018.05.12, 20:37

                    А достигли ли?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна