Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Злодюга Лавринович продовжує будувати мафіозну державу!

Україну  включили до рейтингу «мафіозних» країн світу. Болгарія, Гвінея-Бісау, Чорногорія,  Бірма, Україна, Північна Корея, Афганістан, Венесуела - у всіх цих державах національні інтереси переплетені з інтересами організованої злочинності. У більшості цих країн поширене нечесне використання державних коштів і «продаж» урядових рішень найщедрішим «клієнтам» !

Найбільш яскравим підтвердженням того, що Україна дійсно є «мафіозним» державою, є діяльність міністра юстиції України Олександра Лавриновича. Вже давно не секрет, -скільки коштує трактування Конституції  і законів за розцінками Мін'юсту. Саме Міністерство вже давно перетворилося  в «дочірнє підприємство» контори Лавриновича-молодшого (Саша-Мерседес) - юридичної фірми «Лавринович і партнери».

 Схема роботи головного «мафіозі» країни наступна. Лавринович,  як міністр юстиції готує під потреби своєї бандитської сім'ї законопроект,  що передбачає виділення бюджетних коштів. Провівши той чи інший «свій» закон через Верховну Раду злодій Лавринович починає «збирати данину» за проведення юридичних висновків та погоджень при прийнятті підзаконних актів, тому що без них закон працювати просто не буде. Відкат в розмірі 25% від будь-якої економічної програми (регульованої законодавством і нормативними актами), йде прямо в кишеню його синку мажору - Максиму Лавриновичу, роль якого в цьому процес - «решала» з татовим «дахом». Бізнес улюбленої дитини міністра юстиції, побудований на обдуренні держави, тобто на обкраданні нас простих громадян України.

Коли мова йде про особисті інтереси «недоторканого» сімейства Лавриновичів і для цього міністру потрібно «протягнути» необхідний для чергової корупційної схеми закон, в хід йдуть всі методи, аж до вбивства включно. Адже ми знаємо, як міністр юстиції метався по кабінетах в уряді, МЗС, СБУ, Держприкордонслужбі та в інших профільних держвідомствах, погоджуючи тільки титульний лист якогось законопроекту про документи ... Але в той раз злодійський номер не вдався: не дивлячись на те, що Саші-Мерседесу таки вдалося «довести»  відверто корупційний законопроект до парламенту, його «завернули»…,  але  таке це скоріше  виняток.

Таку ж методу - вимагання підписів на порожньому аркуші - Лавринович застосував і в випадку з сімейною «омбудсменшею» Лутковською. Нагадаю: ряд парламентаріїв заявили про те, що їх хитрістю і брехнею  змусили поставити підписи на підтримку родички Лавриновича. «Законник» запевняв їх у тому, що вони підписуються на підтримку якогось законопроекту на підтримку багатодітних родин. Тобто брехня для злодія Лавриновича-старшого в «порядку речей»!

До слова, Лавринович зробив свою родичку уповноваженою з прав людини, очевидно, для того, щоб вона допомагала йому в законодавчому «рекеті». Схема наступна: Лавринович, як міністр юстиції готує під потреби своєї злодійської сім'ї законопроект, що передбачає виділення  значних бюджетних коштів. Тут, за задумом Шури-мерса Лавриновича, в гру і має вступити солідна, як шкільний завуч «сімейна омбудсменша» Лутковська. Вона дає свій «одобрямс» з точки зору прав людини, тим самим створюючи законопроекту потрібний імідж ....

... Що ж, бандитам, чиновникам з Буркіна Фасо, Бірми і Афганістану варто повчитися у наших українських «мафіозі» в законі - такій витонченій  майстерності обкрадання власного народу,    зараз  вони  можуть лише позаздрити ...

46

Коментарі

118.05.12, 10:13

не розумію ??? а де коменти ??? Хіба ж я написала щось не так ???

    219.05.12, 08:42

    стаття

      319.05.12, 09:02Відповідь на 1 від Іванка**

      ..багато не розуміє про що мова і що тут коментувати?очевидні речі які вчиняються у всіх сферах діяльності дядьків при владі? Держави нема, є територія яку грабує і нагинає мафія чи то данєцка чи то дніпропетровська. Безпородне бидло знущається над народом України! Кожен бадиль має своє корито і черпає з нього по повній та ще й вишукує нові для цього способи. Це видно на місцях і з Києва на це дано добро ще при Ющу. Тому це, що діється абсолютно не нове.Коли оранжеві прийшли до влади ніхто з обласних кошових не знав як їм давати гроші, а пізніше система запрацювала і ще з більшою охотою, все наладилось...ЦЕ СИСТЕМА де на політиці заробляють капітали!

        419.05.12, 12:10

        що коментувати люба IВАНКО-сайт почервонiе!!!(вiд сорому).написала добре

          Гість: Odin SovSem

          519.05.12, 21:57

          Лавринович -Мінюст, Підрахуй - юридична академія, Зек- през, дивного - нуль. Згнило все.

            620.05.12, 22:31

            Написано добре, але на що спиралась автор не бачу. Можливо хтось вірить на слово, а хтось ні. Потяття: "єто общеизвестно" не канає

              724.05.12, 13:03

              Янукович-Пшонка, Лавринович-Лутковская!!! Этим все сказано!

                Гість: Галипупсик

                824.05.12, 23:36

                Факт того, что нас записали в ряды стран Нового Света - это само по-себе ужасно..... Ну и список...... УКРАИНА, очнись! Хотя, что тут поделать... Законными путями бороться с теми, кто творит закон - бессмысленно!

                  анонім

                  925.05.12, 17:06

                  У випадку о Лутковською є ще одна схема -- помилування. За нього платять від 1 до 3 тис. американських гривень за кожен "скинутий" рік. Оскільки вязиці у нас під міністерством юстиції. а уповноважена має право звертатися з проханням про помилування, то тут такі "бабки" можна піднімати!!!

                    1026.05.12, 03:11

                    Статья написана очень хорошо, чувствуется что автор переживает за свою страну.Однако хочу задать вопрос:А кто включил Украину в этот список. В мире,не существует страны,где бы не было бы организованной преступности.Все эти списки,результаты мониторинга,мнения специвлистов,абсолютно всё, испрльзуется как инструмент влияния на не окрепшие мозги граждан,а так же как инструмент политического давления.Не принимайте близко к сердцу.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна