хочу сюди!
 

Альона

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

* до дня яиц

  • 05.11.18, 12:35


Берем батон. Отрезаем большой кусок и посередине убираем мякиш  и на сковороду. Заливаем яйцо в середину батона и обжариваем с двух сторон .



Ось ще знайшла фотку по темі зі свого фотоархіву


Як перевірити яйце на свіжість?
Занурення у воду
Найвідомішим способом, дізнатися, чи можна їсти продукт – це перевірити свіжість яйця у воді. Просто опустіть його в склянку з водою: свіже потоне, а зіпсоване залишиться на поверхні. Можна використовувати чисту воду або ж приготувати сольовий розчин – на 0,5 л води взяти 3 чайних ложки солі, перемішати, поки всі кристали повністю не розчиняться.
Це найбільш достовірний спосіб, а базується він на властивостях повітряної камери яйця, яка з кожним днем зберігання збільшується в розмірах, тому воно і не тоне у воді.(с)інет



9

Коментарі

15.11.18, 13:08

Нада яиц купить, хоть бы не забыть

    25.11.18, 13:10Відповідь на 1 від Адель*

    Нада яиц купить, хоть бы не забыть

      35.11.18, 13:13

      в смысле, сколько дней без секаса?

        45.11.18, 13:16Відповідь на 3 від Вискарион

        в смысле, сколько дней без секаса?давай замітку з подробицями
        як визначати

          55.11.18, 13:24Відповідь на 4 від trinks

          в смысле, сколько дней без секаса?давай замітку з подробицями
          як визначати
          боюся тут забагато діточок.

            65.11.18, 13:37

            ооя лю таке.. з серединки мякиш а тудо иичко

              75.11.18, 13:50

              на сніданок часто таке роблю, бо люблю...
              а ще сиру зверху, сиру...

                85.11.18, 13:57Відповідь на 7 від BESTIA555

                на сніданок часто таке роблю, бо люблю...
                а ще сиру зверху, сиру...
                тут зверху теж сир, але він чогось розтікся і зверху вийшли шматки солоного огірка

                  95.11.18, 16:11

                  о зроблю

                    105.11.18, 16:14Відповідь на 9 від ranok_v_misti

                    о зроблю

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна