* до дня яиц
- 05.11.18, 12:35
Берем батон. Отрезаем большой кусок и посередине убираем мякиш и на сковороду. Заливаем яйцо в середину батона и обжариваем с двух сторон .
Ось ще знайшла фотку по темі зі свого фотоархіву
Як перевірити яйце на свіжість?
Занурення у воду
Найвідомішим способом, дізнатися, чи можна їсти продукт – це перевірити свіжість яйця у воді. Просто опустіть його в склянку з водою: свіже потоне, а зіпсоване залишиться на поверхні. Можна використовувати чисту воду або ж приготувати сольовий розчин – на 0,5 л води взяти 3 чайних ложки солі, перемішати, поки всі кристали повністю не розчиняться.
Це найбільш достовірний спосіб, а базується він на властивостях повітряної камери яйця, яка з кожним днем зберігання збільшується в розмірах, тому воно і не тоне у воді.(с)інет
9
Коментарі
Адель*
15.11.18, 13:08
Нада яиц купить, хоть бы не забыть
trinks
25.11.18, 13:10Відповідь на 1 від Адель*
Вискарион
35.11.18, 13:13
в смысле, сколько дней без секаса?
trinks
45.11.18, 13:16Відповідь на 3 від Вискарион
давай замітку з подробицямияк визначати
Вискарион
55.11.18, 13:24Відповідь на 4 від trinks
боюся тут забагато діточок.
Зa*рa*зa
65.11.18, 13:37
ооя лю таке.. з серединки мякиш а тудо иичко
BESTIA555
75.11.18, 13:50
на сніданок часто таке роблю, бо люблю...
а ще сиру зверху, сиру...
trinks
85.11.18, 13:57Відповідь на 7 від BESTIA555
тут зверху теж сир, але він чогось розтікся і зверху вийшли шматки солоного огірка
ranok_v_misti
95.11.18, 16:11
о зроблю
trinks
105.11.18, 16:14Відповідь на 9 від ranok_v_misti