На Західній Україні арештовують націоналістів за підірв. Сталіна

Націоналістична організація «Тризуб» виступила з заявою про масові арешти своїх активістів через підрив пам’ятника Сталіну у Запоріжжі.

8 січня на Рогатинщині, Івано-Франківська область, було затримано керівника Центрального проводу ВО «Тризуб» ім. С. Бандери Андрія Стемпіцького, його сина Пилипа, а також Романа Хмару.

9 січня було затримано колишнього керівника Центрального проводу Дмитра Яроша, першого заступника ВО «Тризуб» ім. С. Бандери Андрія Тарасенка, Голову Українського Відділення Антиімперського Фронту Ростислава Винара та Голову Дніпропетровської обласної організації «Тризуб» ім. С. Бандери Сергія Борисенка.

10 січня арештовано голову Тернопільської обласної організації «Тризуб» ім. С. Бандери.

Заарештованим висуваються звинувачення у тероризмі, у зв’язку з вибухом у Запоріжжі.

Станом на 10 січня арештовано понад десять чільних членів організації.

Усі звинувачення, висунуті правоохоронними органами, націоналісти вважають «надуманими, сфабрикованими та замовними».

Сталін був за Ірода у Повстанському вертепі різдвяного Львова

7-9 січня 2011року «Повстанський вертеп» розповідав Різдвяну історію, вітаючи львів’ян та гостей міста із святами.

У Львові відбувалися фестиваль «Велика коляда», свято Пампуха, святкова хода вертепів та звіздарів.

Повстанський вертеп, який розповідає частинку історії, проводячи паралелі із народженням Христа і відродженням України, намагався донести звістку про народження Месії до кожного, мандруючи вулицями Львова.

Особливістю цього вертепу є присутність повстанців замість пастушків, хорунжого з прапором замість звіздаря, Кагановіча замість жида та Сталіна – у ролі Ірода.

Христос ся Рождає!
Славімо Його!

Вітаю з Різдвом Христовим!

Дорогі українці!

Прийміть найщиріші вітання

з Різдвом Христовим та 2011 роком!

Нехай ці улюблені з дитинства свята – вісники оновлення і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. А внутрішній світ наповниться радощами, душевним теплом, очікуваннями Різдвяного чуда та казки.

Хай збудуться Ваші мрії, нехай Новий рік стане для Вас і Ваших рідних роком добрих перемін, а для України — роком зміцнення та утвердження державності, соціально-економічного зростання, духовного оновлення, процвітання!

Віримо, що у Новому 2011 році Ви постійно відчуватимете підтримку з боку колег, тепло друзів та близьких.

Зичимо всім добрим людям здоров’я, успіхів, Божої ласки, благословення і рясних Господніх нагород.

Христос Народився!

Славімо Його!

Голова ВГО "Ідея Нації" Остап Стахів

Львів почав жити "по понятиях"!?

  • 31.12.10, 09:12

Сьогодні, 30 грудня 2010 року у Львові було продемонстровано, що нищення української бібліотеки за межами країни у Москві вдало перейняла і місцева демократія - котра сьогодні о 13:00 виламувала двері у приміщенні Галереї АРТ-11(пл. Ринок, 28).

Львів'яни в обідню пору, що проходили в цей момент повз приміщення Галереї не могли повірити своїм очам. Близько 40 правоохоронців МВС "охороняють" осіб, які безкарно виламували вхідні двері до приміщення на пл. Ринок, 28.

А у приміщенні Ратуші, якраз проходила сесія міської ради, на якій директор АРТ-11 Оксана Мачеус просила розглянути питання - щодо подальшої долі Галереї і захистити український осередок культури у центральній частині Львова. Марно... 30 грудня 2010 року Львів почав жити(хоча прояви були і раніше) "по понятиях".

От так, не пройшло і двох місяців з тих пір як обрали новий склад міської ради. Гасла, які красувалися на біг-бордах та у листівках з газетами, що роздавалися кожному перехожому про те, що його права будуть захищені - залишились тільки гаслами. Популізм...

"За шмат гнилої ковбаси У вас хоч матір попроси, То оддасте." Т. Шевченко

Здобудеш Українську Державу, або згинеш в боротьбі за Неї.

Голова ВГО "Ідея Нації" Остап Стахів

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна