хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Невтручання:піп (МП) заступився за фігуранта кримінальної справи

  • 28.07.11, 14:48
Як відомо, церква у нас зовсім-зовсім, абсолютно-абсолютно відокремлена від держави. І нічого, що при Януковичу Кірілл понаїхав сюди ледь не на постійній основі, а попи встручаються в кримінальні справи. Митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел просить Президента Віктора Януковича сприяти об’єктивному розгляду кримінальної справи, порушеної проти начальника Одеського морського торговельного порту Миколи Павлюка. Про це сказано у зверненні Агафангела до Президента. "Прошу Вашого сприяння в об’єктивному розгляді й передачі судової справи в Одеську область", - сказано в ньому. У зверненні Агафангел зазначає, що, будучи церковнослужителем, не вправі судити про обґрунтованість підозр до Павлюка, однак вважає своїм обов’язком просити особистого втручання в ситуацію Януковича. "Своїм багаторічним служінням на посту начальника Одеського порту Микола Пантелеймонович проявив себе як неабияких здібностей керівник, зробив для збереження і збільшення підприємства й морської галузі України більше, ніж хто-небудь", - сказано у зверненні. У ньому також перераховуються заслуги Павлюка: участь у відродженні Спасо-Преображенського кафедрального собору й Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря в Одесі, інших церков, а також шефство порту над дитячими будинками й притулками для старих, допомога інвалідам, ветеранам війни й праці. Раніше прокуратура Одеської області порушила справу за фактом незаконної здачі в оренду будівлі готелю "Одеса", розташованої біля Одеського морського вокзалу. Пізніше Генеральна прокуратура передала справу в прокуратуру Криму, де її було перекваліфіковано й порушено вже проти Павлюка. 22 липня співробітники прокуратури Криму затримали в Києві Павлюка, пізніше його помістили у слідчий ізолятор у Сімферополі. 25 липня суд звільнив Павлюка під заставу, але незабаром він був госпіталізований в Одесі зв’язку з різким погіршенням здоров’я.

Зі слів його адвоката Сергія Ємця, 29 липня Павлюк має з’явитися до слідчого прокуратури Криму й у Центральний райсуд Сімферополя, при цьому в цей день суд може заарештувати його підзахисного.\

http://infocorn.org.ua/news/urn:news:27E5FC50

21

Коментарі

Гість: Вуйко Любко

128.07.11, 14:54

І хто ж цим попикам дарує дорогі машини?

    228.07.11, 15:00

    рука - руку миє

      328.07.11, 15:15

      Вони вже й не криються! Відверто "кришує" "братана". АОЗТ "РПЦ МП" чи щось подібне скоро офіційно буду зареєстровано (?)

        428.07.11, 15:20

        на палю

          528.07.11, 15:46

          [ct]Митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел просить Президента Віктора Януковича сприяти об’єктивному розгляду кримінальної справи, порушеної проти начальника Одеського морського торговельного порту Миколи Павлюка.
          "Прошу Вашого сприяння в об’єктивному розгляді й передачі судової справи в Одеську область", -
          однак вважає своїм обов’язком просити особистого втручання в ситуацію Януковича.
          "Своїм багаторічним служінням на посту начальника Одеського порту Микола Пантелеймонович проявив себе як неабияких здібностей керівник, зробив для збереження і збільшення підприємства й морської галузі України б

          Афінагєл, політично та юридично підкованний, Митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел. Чи то Адесса так жартує?

            628.07.11, 15:56Відповідь на 5 від helsan

            Агафангел взагалі тварюка рідкісна. В церкві питає за кого голосував, ще й проклясти грозиться, як не за йолкоовоча Та ще й це декламує, та пишається цим

              728.07.11, 16:13Відповідь на 6 від Fred Perry

              Агафангел взагалі тварюка рідкісна. В церкві питає за кого голосував, ще й проклясти грозиться, як не за йолкоовоча Та ще й це декламує, та пишається цимТак то ж у нього служба така, він же все повинен знати про парафіян, а сповідається сам особисто в ФСБ Кіріллє.
              Що ж йому дарма гроші платять ФСБ у відділі контррозвідки де МП це підрозділ ?

                анонім

                828.07.11, 16:23

                Прикольний піп -- це ж яким боком Овощ може впливати на суд? Хамло саме ж постійно заявляє про незалежність судів. А так, оцей церковний пахан з патрохами видав Зека.

                  928.07.11, 16:28Відповідь на 3 від Perovdupu

                  Вони вже й не криються! Відверто "кришує" "братана". АОЗТ "РПЦ МП" чи щось подібне скоро офіційно буду зареєстровано (?)З "ЧЛЄНСКІМИ ВЗНОСАМІ" у прямому значенні цього слова.

                    1028.07.11, 16:34

                    они всё о духовном

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна