хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ініциатива.

  • 21.01.13, 14:07
Моя замітка http://blog.i.ua/user/3647436/1153301/ зколихнула людей, хтось висловився, хтось змовчав. Та надіюсь всі хто треба мене почули. Найбільше мене зацікавило, що у Вашому розумінні є патріотичною діяльністтю? Для когось це безкінечні замітки про несправедливість прастів. Та враховуючи те, що переважна більшість патріотів на порталі не потрапляють в стрічку. Тому вважаю, що ми тільки товчем воду в ступі. Ті хто читає подібне й так знають, що янучари заробили не на одну палю. Що Ви вважаєте потрібно робити, і що ми ЗДАТНІ зробити, для зміни ситуації в країні? В коментарях будьласка наведіть приклади, тільки такі, які Ви робили самі. Прошу розповсюдити, щоб мене почуло як можна більше людей, і щоб й вони висловились. Особливо хочу вислухати тих розумників, які апелювали мені в попередній замітціsmile

P.S. дебільні відповіді типу "подумай сам", прошу не писати.
21

Коментарі

анонім

121.01.13, 15:20

Для того, аби щось робити, треба спочатку розібратися в ситуації. А для того, аби це зробити грамотно, треба вчитися, читати класиків суспілної думки. А потім все це реалізовувати на конкретному ділі. Десь так, як ми це робимо. Хоча -- бажано краще. От так, цеглинка до цеглинки і результат буде видимим. А тут можна тільки обмінюватися думками, досвідом, інформацією. Ну і випустити трошки пари в сварках з українофобами чи єбютками. Так, для розваги.

    221.01.13, 15:23

    Ну, я тобі не апелював, навпаки, написав "підписуюсь" А так - питання правильне. Скажу тобі чесно - в мене майже не залишилось запалу Зрада 2004 дається взнаки... Але якщо, дай Боже, почнеться - приєднаюся і буду якщо не в перших, то й не в останніх рядах. Це 100%. А ще, періодично, коли дозволяє заробіток, фінансово підтримую організацію, яку поважаю більше всіх серед опозиції - "Відсіч". Переважно молодь. Дуже розумні, досвічені, активні - справжні патріоти. Не підтримують і не є філіалом жодної політсили. Перед податковим майданом розповсюджував їх листівки, підняв один невеличкий київський ринок (Мостийький). Був там підприємцем свого часу, мене там знають і дослухались - пішли. Ще "Птичку" агітував - теж не без успіху. Можливо це й небагато, але все ж роблю конкретні речі.

      321.01.13, 15:28Відповідь на 1 від анонім

      приймається

        421.01.13, 15:30Відповідь на 2 від Танк_

        теж гідно!

          521.01.13, 15:40Відповідь на 4 від Fred Perry

          Дякую. Чесно кажучи, у своє виправдання я думаю, що коли кожний зробить хоч те, що я, то влада й тижня не проіснує.

            621.01.13, 15:44

            Як на мене єдиними дієвою справою було б створення якихось автономних груп з молоді у містах, котрі б об'єднували патріотичну молодь. Але що головне, там має бути окрім "шевченковських читань", ще фізична підготовка - тренуватися, вчитись стріляти і т.д., а також щось на кшталт ідеологічних лекцій. Але це не просто, кажу з власного досвіду, бо тебе одразу ж помітять "певні структури", тому потрібен дах якоїсь політичної організації. Але на жаль всі мої звернення до деяких партій залишилися без уваги. Наскільки мені відомо подібною тактикою у Харкові займається Патріот України. Але в нас в Дніпрі його немає, а в інших тільки балачки, тому я полишив майже всю співпрацю з місцевими "патріотичними" організаціями, хіба що підтримую ще зв'язок зі Свободою.

              721.01.13, 15:52

              А щодо блогів, то як на мене ми маємо доносити речі, спрямовані на нас, людей з патріотичними поглядами. Бо повідомляти один одного, що Яник ворог або що Росія хоче нас окупувати, немає сенсу, бо ми знаємо це дуже добре, а інша сторона нас не читає, за виключенням тролів, але їм і так нічого не доведеш. Я думаю треба більше конструктиву або просто якісь маловідомі і цікаві факти, так би мовити годувати мізки один одного здоровою їжею. А копіювати новини про "злочинну владу", то я думаю кожен з нас і так читає новини і в курсі подій.

                821.01.13, 16:25Відповідь на 7 від Lost_paradise

                Єдиний привід копірнути новину - це обговорити її з друзями. А решта сказаного підтримується.

                  921.01.13, 16:26Відповідь на 5 від Танк_

                  думаю саме про подібне варто більше говорити, ніж про подвиги політиків

                    Гість: R0mmel

                    1021.01.13, 16:26

                    крім кількох походів на Майдан і фінансової підтримки що першого, що "податкового" ніяку патріотичну діяльність не веду. Хіба що переконав декількох "нейтральних" за ці роки, і зробив їх патріотами. Але там в людей мізки були, а переконувати українофобів вважаю затією марною, не кажучи вже про оті безкінечні замітки про "злочинність влади". Українофобів можна тільки позлити і потролити історичними фактами. Правди вголос не визнають (хоч і зрозуміють), але хоч жовчю постікають. Підтримую Лоста по обидвом коментарям. Кожен з нас може бути рупором здорового способу життя, пропагандистом расової чистоти і духовності, але все це потрібно аргументувати науково. Якщо хоч одна невизначена людина з нашого оточення не стане одиницею біомаси, значить все не дарма

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна