хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Реформа: чинуші стають на захист своїх "справедливих" пенсій

  • 04.04.11, 08:54
Скасування так званих "великих пенсій" не приведе до значної економії коштів Пенсійного фонду. Про це на брифінгу заявив журналістам голова правління Пенсійного фонду Борис Зайчук. За словами Борис Зайчука, питання "великих пенсій" є інструментом маніпуляції громадською свідомістю. "На сьогодні є багато розмов про великі пенсії, про те, хто їх отримує, називають прізвища. Але я не хотів би, щоб людьми маніпулювали і вводили їх в оману", - відзначив голова правління ПФУ. Як зазначив Зайчук, в Україні кількість пенсіонерів, які отримують великі пенсії, є незначною, тому за умови їх скасування економії коштів не буде.

"Є Герої Радянського Союзу, Герої України, кавалери орденів - їх десь близько тисячі. Маємо десь під тисячу депутатів. Маємо категорію людей, які, наприклад, є льотчиками-випробувачами. Але їх, знову ж таки, не дуже багато", - наголосив Зайчук.

Джерело: Українська Правда

25

Коментарі

анонім

14.04.11, 09:05

Риганали крутять поняттями як циган торбою. То у них на першому місці справедливість, то економічна доцільність, то якусь, взагалі, фігню вигадають, аби собі побільше урвати. Хоча. справедливості ради, інші, які вже були при владі, теж таким займалися. У всякому випадку, якщо та ж ЮВТ і встановлювала певну справедливість (наприклад -- тарифна сітка) то до кінця не йшла, необгрунтовано високі виплати не скасовувала. І це зрозуміло, їх же платять друзям.

    24.04.11, 09:18

    но это так и есть. значительная экономия коштив будет, если значительно скостить кол-во рядовых пенсионеров. для того и пенсионный возраст поднимается, и со здравоохранением крутят - всех специалистов переучивают на коновалов, помазал зеленкой семейный врач вот и все лечение. чем быстрее пенсионеры вымрут, тем экономнее

      34.04.11, 09:27

        44.04.11, 09:31

          54.04.11, 09:40

            64.04.11, 10:38

            Може економії і не буде, але навряд чи ті, хто великі пенсії отримують зробили для держави більше, аніж ті, хто отримує копійки

              Гість: modus vivendi

              74.04.11, 11:40

              Пока живут на свете дураки мы прославлять судьбу свою должны..

                84.04.11, 12:57

                Питання не в економії а в соціальній рівновазі. Не може один ужиратися двома бутербродами з червоною та чорною ікрою, в той час коли поряд хтось радіє шматку хліба.
                Соціальна нерівність не може виходити за певні межі.

                  94.04.11, 13:15Відповідь на 8 від Perovdupu

                  Нерівність? Та в нас вже соціальна прірва

                    104.04.11, 13:41Відповідь на 9 від Fred Perry

                    І я ж про це. Такого бути не повинно. Аргентина та Бразилія, та ми --- багато схожого.

                    Швеція в цьому сенсі може слугувати прикладом.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна