хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Цукерка з лайном

  • 25.03.11, 10:22
Огляд новин за 24.03 Продовжуючи давню дискусію між ВОНАністами і «противсіхами» на тему «хто насправді просрав Юлі вибори», хотілося б вказати на одну суттєву особливість, яка відрізняє «противсіхів» від любителів обирати поміж сортами лайна. «Противсіхи», на відміну від ВОНАністів, не голосують за бандитів. За жодних. Усе інше – софістика та маячня затьмареної свідомості. Скільки б там не сходили піною прихильники Юлі, їм ніколи не заперечити того факту, що ми ставили «галочку» у клітинку, де так і написано: «НЕ ПІДТРИМУЮ…». А якщо комусь здається, що через відмову «противсіхів» голосувати за Юлю ВОНА(с) програла, то, як каже мій дід, коли кажецця – хрестицця треба. Юліні прихильники чомусь спочатку за визначенням зараховують «противсіхів» до числа тих, хто неодмінно має голосувати за Юлю, а коли ті голосують проти всіх – кричать, що це зрада. Насправді ситуація абсолютно відрізняється від тієї, яку собі малює вражена горем поразки уява юлєфанів. «Противсіхи» не голосують за Юлю, бо не бачать сенсу обирати між януковичем і Межигір’ї і януковичем у «Луї Віттоні». Якщо дві табуретки зроблені однаково погано, то скільки не називай одну з них диваном – все одно сидіти на ній буде кепсько. Але ці всі крики мали б хоч якийсь сенс, якби Юля хоча б демонструвала принциповість у поглядах та переконаннях, хоча б побіжну. Натомість єдине, що ВОНА(с) робить – це вдає з себе білу та пухнасту кицю на вершині купи лайна. Яким є її брава команда. А юлєфани кричать: голосуйте за Юлю, ВОНА(с) працює, пофіг, що в команді зрадники та злодії. А от ніфіга не пофіг. Я ніколи не віддам свого голосу вбивці Лозінському. І ніколи його не отримає землекрад і дерибанщик Бодя Губський. Так само ніколи в житті я не голосуватиму за підараса і сексота Ляшка та його коханця Турчинова, за розпильщика Куровського, який під кризовий шумок спихнув державі свої недострої за до кризовими цінами, за десятки тлустих пацюків, що потрапили до парламенту, ховаючись під спідницею Білої Киці, щоб красти, жерти, жиріти, а потім зрадити. Я ніколи не віддам свого голоса БЮТівцю Сербіну, про афери з нерухомістю якого буквально днями почали говорити і писати у ЗМІ. Чувак задумав і прокрутив комбінацію нового «Еліта-центру» - продавав квартири у недобудованому будинку, а потім, зібравши гроші, заставив його у банку. Юля готова нести відповідальність за дії тих, кого вона привела до влади і зробила недосяжним для правосуддя? Питання риторичне. Я впевнений, що більшість «противсіхів» думає так само або дуже подібно. Як співав Шнуров, «с казлами не играю, я вас не выбираю». Бо Юля – це лише гарна блискуча обгортка цукерки, всередині якої – смердюче лайно. Якщо вам подобається його жерти – їжте не заляпайтесь, смачного. Я не буду.

Володимир Йадороб

http://infocorn.org.ua/2011/03/24/cukerka_z_layinom

34

Коментарі

анонім

125.03.11, 10:30

то же самое практически но по-русски - http://ibigdan.livejournal.com/8280006.html#cutid1

    225.03.11, 10:31

    голосуем за Лупана!

      325.03.11, 10:31

      Гумор у статті супер

        Гість: lkjmn

        425.03.11, 10:31

        Не можна обирати поміж двох зол менше. Зло, воно не буває меншим чи більшим, зло, воно або є, або ні. Не треба обирати зло.

          525.03.11, 10:57

          Ага, голосуй проти всіх і получиш йух накшталт Хама з Кровосісею...

            625.03.11, 11:06Відповідь на 5 від Дождь!

            А чому получиш? Уже отримали. І тепер можемо тішитися всі і хто за Юльку і хто проти всіх.

              725.03.11, 11:10Відповідь на 6 від РибачОК

              А чому получиш? Уже отримали. І тепер можемо тішитися всі і хто за Юльку і хто проти всіх.Це факт, який підтверджує правило

                Гість: R0mmel

                825.03.11, 11:19

                як сказав мені один товариш перед тими виборами, "за Зека, канєшно, не буду, але за Юлю - вибач, рука не підійметься - це ж просто якийсь "арахнід""

                  925.03.11, 11:19

                    1025.03.11, 11:33

                    Не гидко бути на підхваті у Януковича? На медальку працюєте?
                    Скільки можна розповсюджувати цей бред про менше зло? Якщо ви користувалися цим прінципом для лохів, то я користувався тим, від кого з цих двох буде найбільша користь для України. Від Юлі хоч користі великої і не було би, але і не було би і такої страшної шкоди, як від урки Януковича.
                    Я бачу ви дуже сильно ненавидете Україну.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна