Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

РПЦ розробила для Росії ЗВІД ЦІННОСТЕЙ.Дуже правдоподібно вийшло

  • 26.01.11, 14:18
...все кулемет виходить. У синодальному Відділі по взаєминах РПЦ і суспільства, слідом за православною паранджею, розробили Звід російських цінностей. РПЦ закликає до широкого обговорення цього документа.

Очолює список справедливість, що розуміється як політичне рівноправ'я, чесність судів, відповідальність керівників. Бу-га-га.

Справедливість - це соціальні гарантії, вона вимагає подолання бідності та корупції і передбачає гідне місце для кожної людини в суспільстві і для всієї нації - в системі міжнародних відносин. Відповідно, розподіл цінностей - духовних і матеріальних, створених працею людей, має бути справедливим і заслуженим.

(Хто не працює, той - самі пам'ятаєте).

Друга цінність - свобода, особиста і індивідуальна, свобода підприємництва, слова, віросповідання, вибору місця проживання і роду занять. Бу-га-га знову ж. Якщо ж говорити про свободу національну - це самостійність, незалежність і самобутність російського народу.

(Вірте, у що хочете, але Ватикану продаватися не смійте).

Третя цінність - солідарність = здатність розділити з іншими тягар їх турбот, труднощі, хвороби, скорботи, а також це загальнонаціональна солідарність як сила, що зв'язує народ, що забезпечує єдність нації, її цілісність, життєздатність.

Четверта цінність - соборність, єдність влади і суспільства в роботі на благо країни і людей, єдність різноманітних культур, гармонійне поєднання духовних устремлінь і матеріальних інтересів особистості та суспільства, моральна відповідальність особистості перед ближніми та суспільством.

П'ята цінність - самообмеження і жертовність, тобто відмова від егоїзму, споживацького ставлення до ближніх і навколишнього світу, здатність жертвувати особистим заради блага ближнього та Батьківщини.

(Олександр Матросов, розкуркулення і збирання колосків).

Наступна цінність - патріотизм, віра в Росію, глибока прихильність до рідного краю, його культури, готовність працювати заради Батьківщини. (Кріпосне право?)

Далі йдуть цінності: благо людини, її добробут і гідність. Духовне і матеріальне благополуччя людини розуміється як основний пріоритет соціального розвитку та дотримання прав людини.

Завершують список сімейні цінності - любов і вірність, турбота про молодших і старших.

Представляючи список, загальний улюбленець протоієрей Всеволод Чаплін заявив, що цінності - це результат дискусій із політичними партіями і різними громадським шарами. Список неостаточний. Вітаються будь-які поправки та ідеї. (Мабуть, перша цінність, яку слід додати, бо церква забула - це царепоклонство.)

Чаплін додав, що в документі "Вічні цінності - основа російської ідентичності" мова йде не про цінності, які важливі в силу своєї давньої історії або ефективності в поточний політичний та економічний момент. Критерієм істинності цих цінностей стала "їх укоріненість у Божій правді та в тому досвіді життя, який, незважаючи на всі консервації та модернізації, залишався для Росії константою".
16

Коментарі

126.01.11, 14:35

декларации, на которые уже давно не обращают внимание. видать в фсб писали, так формально

    226.01.11, 18:26

    пОпам мацковским, всё неймётси.....

      326.01.11, 18:43

        426.01.11, 22:49