хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Шиза косить їхні ряди

  • 26.01.11, 09:32
Хвиля масового психозу вчергове накрила Росію після теракту у Домодєдово. Влада, відчуваючи своє безсилля і не маючи жодної інформації, яка могла б допомогти розкрити цей злочин, годує своїх громадян чутками і байками. Це називається «промацувати грунт»: запускаєш кілька різнопланових чуток у маси і спостерігаєш, яка найкраще приживеться, а потім оголошуєш офіційну версію подій у відповідності до «народного вибору».

Одну з таких чуток сьогодні оприлюднили російські журналісти, посилаючись на джерела у правоохоронних органах. Згідно цієї версії, теракт у аеропорту – справа рук українських націоналістичних організацій. Зокрема, у цьому контексті деякі видання згадували про «Тризуб», який в Україні зараз проходить щонайменше по одній «вибуховій» справі.

Тут потрібно пам’ятати, що у Росії не існує незалежних журналістів, тим більш ЗМІ. А якщо з’являються – час їхнього існування надзвичайно короткий, і закінчується все переважно погано. Згадайте хоча б Політковську. Тому будь-яка інформація, яка має своїм походженням російські ЗМІ, є продуктом діяльності відділу пропаганди ФСБ. Різниця лише в тому, що деякі видання розповсюджують її свідомо, а деякі по незнанню.

Щоправда, над спробою звинуватити українських націоналістів у цьому вибуху можна було б посміятися. Теракт у аеропорту, де сотні і тисячі чоловік охорони, всюди камери стеження – це зовсім не те, що, скажімо, висадити у повітря бюст Сталіна. Тут потрібна ретельна підготовка, зв’язки, свої люди у Росії, які можуть допомогти вивчити аеропорт і потрапити до нього з вибухівкою. Просто важко уявити, щоб «тризубівці» могли це все організувати. Їхній рівень – війна з каменюками.

А в аеропорту в день теракту, як кажуть очевидці, всупереч здоровому глузду не працювали рамки металошукачів. Це що, українські націоналісти організували? Видається мені, що це можна вдіяти тільки з середини.

І мимоволі приходить у голову карколомна думка про те, що оці всі вибухи у Запоріжжі, Макіївці і Домодєдово – це елементи якогось одного диявольського плану. Наприклад, Путін помагає Януковичу дискредитувати українських націоналістів. Або Янукович допомагає Путіну залякувати росіян привидом ворогів.

У будь-якому випадку побічним наслідком цієї пропаганди стане погіршення ставлення росіян до українців – причому не залежно від того, якою мовою ті розмовляють і за кого голосують.

А наприкінці хотів би сказати кілька слів до «тризубівців». Ну що, панове, чи вдалося вам досягти своїх цілей своїми дикунськими методами? Ви ж хотіли Сталіну голову відкрутити, да? А воно вийшло, що через вас кілька десятків людей потрапили під роздачу, Яник з Путіним щасливо потирають руки і рахують дивіденди з вашого глупства. І на вас тепер повісять ще кілька наступних вибухів. Які будуть, ось побачите – уся історія становлення та існування диктатур вимагає цього. А якщо не на вас, то на когось іншого з когорти неугодних владі. І арештують. І люди будуть сидіти – бо ви у свій час вирішили діяти тими ж вандальськими методами, що і російська гебня. Ви ж саме цього прагнули, хіба ні?

То ж поясніть, чим ви кращі за Путіна? Ви такі ж самі, тільки однострої інші.

Тьху на вас усіх.

Володимир Йадороб
15

Коментарі

126.01.11, 09:40

    Гість: ДворникЪ

    226.01.11, 09:42

    .....Згідно цієї версії, теракт у аеропорту – справа рук українських націоналістичних організацій. Зокрема, у цьому контексті деякі видання згадували про «Тризуб», який в Україні зараз проходить щонайменше по одній «вибуховій» справі......
    А ну ка ссылочку "нарисуй" по этой "инфе"!!!

      Гість: Лъйошкин_Кот

      326.01.11, 09:43

      Хлопаки,ви зовсім таво?Може харош танці на костяхвлаштовувати...Траур у них,тут докладніше:

      http://blog.i.ua/user/3910032/625767/

        Гість: gav57

        426.01.11, 09:49Відповідь на 3 від Гість: Лъйошкин_Кот

        Поддерживаю!

          526.01.11, 10:32

          Я ждал когда украинцев обвинят в этом теракте, даже подумывал, что неужели пронесёт, ан нет, пропечатали. Я не во всём согласен с Йадоробом, он делает анализ и тут же делает противоположные выводы. Странное обращение к Трезубовцам. Такое впечатление, что он предлагает закопаться в схронах и тихонечко сидеть. Ещё и тьху?!
          Памятник взорвали и без них, это как через всю Москву вооруженные чечены с пластиковой взрывчаткой ехали Норд Ост захватывать, спасибо, что не на танках и не с песнями на всю улицу. Но зато с какой помпой всё это освобождалось, труднейшая операция фсб, с определённым процентом погибших и пострадавших, затем озабоченное лицо путиноида на экранах и лапша...лапша....лапша. Как в фильме говорилось, - многие верят....(с)

            626.01.11, 12:00

            Гарна реклама Тризубу.

              726.01.11, 12:31

              Молоді люди завжди відрізняються радикалізмом - так само як й медвопути імперською хворобою! Це вже з часом вони мудрішають,а поки що є прагнення здобути всього зараз й вже! На відміну від інших українських патріотів "Тризуб" намагався хоч якось прискорити дерадянізацію України. Проблема у суспільстві - воно занадто байдуже стало до всього...до того як влада з нас знущается, до того як все дорожчає замість обіцяного "раю вже сьогодні"! З молоддю треба говорити,а не сварити, звинувачувати їх - інакше вони будуть ще більш радикальнішими!

                826.01.11, 12:41

                Если памятник сталину действительно взорвал "Тризуб", то я с удовольствием пожму руку этим мужественным людям. Мы разговариваем, а они действуют.

                  926.01.11, 13:00

                  Наші баклани з "янучевої бази" з превеликим задоволенням "здадут смутьянАв", ще й в бонусі ветеранів УПА припишуть...ТРИЗУБ ЇМ В ДУПУ!!!

                    Гість: Vadym

                    1026.01.11, 16:03Відповідь на 9 від Francisk02

                    Наші баклани з "янучевої бази" з превеликим задоволенням "здадут смутьянАв", ще й в бонусі ветеранів УПА припишуть...ТРИЗУБ ЇМ В ДУПУ!!!Шановний, ТРИЗУБ -це символ української державності! Будь те ласкаві, підберайте вирази, коли формулюєте свої думки. Будь ласка, вибачтесь за свій вираз!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна