хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Епічні хєрої

  • 22.01.11, 12:23
Сьогодні мені розказали цікаву штуку. Виявляється, Янукович у Японії пережив таке приниження, якого не відчував ще з часів героїчної борні з летючими шарикопідшипниками.

Японці – нація дуже працелюбна. Вони визнають виключно лише тих, хто добився всього у житті власними силами. Хто рано вставав і працював до ночі не розгинаючи спини. А про Януковича зворот «потом і кров’ю» можна вживати лише з обов’язковим додаванням слова «чужими». І тому японці були далеко не в захваті від приїзду до них у гості цього, прости господи, достойника. Злодії, які наживаються на чужому, там не в пошані.

Годі й казати, що перед приїздом Двічі Несудимого японська преса з надзвичайним смаком обсмоктала усі подробиці його героїчної біографії – від хутрових шапок до страусячих кедів, від Кременчуцької зони до пижженого Межигір’я, від фальсифікацій виборів до антиконституційного перевороту. Йому згадали вертольоти, яхти, дорогі машини, перекриття руху і навіть батька-поліцая. Це був фініш.

У таких країнах, як Японія, ЗМІ відіграють дуже серйозну роль, і влада завжди переймається тим, що про неї напишуть у ранкових газетах. Кожен з офіційних осіб, кому пропонували зустріч з Яником, думав «ужоснах» і панічно никався. Зустрітися з Януковичем відмовилися усі без винятку міністри та губернатори. Мери Токіо, Кіото та Осаки проігнорували сніданок з нашим любим, прости господи, Гарантом, і тому він мусив снідати з представниками громадської організації, яка, зрозуміло, не має жодного офіційного статусу. Уявляю собі, з якою неприхованою ненавистю Яник дивився на цих лохів, з якими мусив їсти суші і голубці.

Щоправда, Януковичу вдалося домовитися на коротку символічну зустріч з імператором. Взагалі відмовити Двічі Несудимому той не міг, оскільки Японію та Україну повязують партнерські зв’язки, зокрема і у питаннях торгівлі квотами на викиди парникових газів до атмосфери. Цими квотами дуже цікавляться крупні японські корпорації, адже це запорука їхнього розвитку і розширення виробництва.

Отож імператор дав свою згоду на зустріч. Під час зустрічі Яник наніс смертельну образу його імператорській величності, подавши першим руку для привітання. Для нас, можливо, це фігня, але в Японії за такі речі ще років шістдесят тому, кажуть, убивали на місці. Більше того, Янукович не вклонився імператорові згідно протоколу, що з точки зору будь-якого японця взагалі виходить за рамки здорового глузду.

Я вже не кажу про жлобські замашки із замовленням окремого вагону…

В результаті Януковича під час його пересування Японією відмовилася супроводжувати НАВІТЬ ПОЛІЦІЯ. Для японських полісменів виявилося взападло (якщо користуватися доступною для Яника мовою) утворювати почесну варту навколо автомобіля бандита і невихованого жлоба, який образив їхнього імператора.

Але, як кажуть, яблучко від яблуньки… Янукович-молодший, відомий тим, що іноді забувається, як звуть його тата, а цікавиться виключно дорогими авто, днями вирішив рисонутися. Відтак він з цією метою роздав колегам по парламенту привітальні листівки з календариком, де у якості святкового дня було позначено День соборності народів Росії, а не позначено – День Незалежності України.

Це, як кажуть, аллєс п.здєц.

Володимир Йадороб
21

Коментарі

122.01.11, 12:30

Падли! Позорять нашу державу!

    Гість: modus vivendi

    222.01.11, 12:34

    кровосиси

      322.01.11, 12:44

      Тварюки ,сиділи б собі в своїх кабінетах,так ні треба свою пику до Японії відвезти,щоб і там побачили наше позорище.

        Гість: Алчі

        422.01.11, 12:46

        что чпонским полисменам взападло - нашим мусорам вкайф ...

          522.01.11, 12:52


          В цивілізованому світі таке Г навіть не обиралося б в органи місцевого самоврядування, не те що в президенти !!!

            622.01.11, 12:55

            Так можливо Янук-молодший якраз добре пам'ятає ім'я свого справжнього батька а цей хто такий йому?
            А якщо серйозно то як говорила колись моя мама: "Не дай Боже з хама - пана." що зараз і маємо
            А японці молодці що таким чином показали Януковощу хто він є насправді. Хоча навряд чи це дійде до його хамської голови.

              анонім

              722.01.11, 13:09

              Янукович - позор України

                анонім

                822.01.11, 13:11

                Рівень життя японці самі собі створили. Ті люди, які цінять свободу й порядок завжди добре живуть.

                  922.01.11, 13:15

                  Сьогодні мені розказали цікаву штуку. Виявляється,

                  http://blog.i.ua/user/2723463/622307/?p=0#comments

                    1022.01.11, 13:23

                    тут дело даже не в личных качествах "трудяги", у японцев не существует воровства, человек преступивший закон до конца жизни вор, даже если он прожил остаток жизни праведно, можно только представить, что их президент, вдруг оказалось, что был так сказать замечен пол Японии сделало б себе харакири, страна с крепкими традициями, которые исполняются неукоснительно. Вообще оч. интересная страна.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна