хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Склероз внутрішніх справ

  • 16.01.11, 11:51
Пану міністру внутрішніх справ можна позаздрити. Мати таку вибіркову пам'ять, як у цього доблесного служителя закону – надзвичайно корисно для апетиту і міцного сну. Совість не мучить.

У своєму парламентському виступі цей героїчний любитель «кадиллаків» цілковито довів свою непричетність до відомого усім виду птахів-говорунів, оскільки «отличается умом и сообразительностью» - це, далебі, занадто сильно сказано, щоб бути про Могильова.

Крім того, як я вже казав, міністр внутрішніх страв страждає на приступи засліплення та періодично-вибіркового склерозу, оскільки демонструє здатність забувати про деякі речі. А з цим жартувати не можна. Пам'ять – це функція мозку, і якщо вона пробуксовує, то…

Отож, згідно з зізнанням самого Могильова, він не пам’ятає, «…щоб представники Партії регіонів перекривали вулиці і дороги. Тому претензії до цього факту не до мене. Якщо є якісь матеріали, то давайте їх мені».

Вважаю за необхідне освіжити пам'ять міністра внутрішніх страв, оскільки наведені факти повністю доводять провали в його пам’яті і можуть стати вирішальними при виникненні необхідності його госпіталізації. Інакше хвороба почне прогресувати, а ми ж не хочемо втратити такого бравого міністра, правда, дядя Толя?

Перш за все варто було б почати із Януковича. Це зараз він купив собі два вертольота за ціною тисяч людських життів, якщо перерахувати ці гроші на бюджет якоїсь лікарні. А раніше Янукович літав то трасі, на «мерседесі». І в момент його проїзду Києвом усі дороги перекривалися, щоб, не доведи господи, це мурло не втомилося від повільної їзди.





Могильов мав би пам’ятати про усе, що пов’язано з його шефом, оскільки субординація. Та й перекривали рух підлеглі Могильова з його ж наказу. Однак впритул не пам’ятає, що наштовхує на тривожні підозри.

А ось вам і другий епізод, який вже зовсім незаперечно доводить провали пам’яті нашого бравого міністра. Оскільки цього разу йдеться про самого Могильова.

Буквально півроку тому заради його безперешкодного проїзду на/з відпочинок/-ку на півгодини перекривався рух у Криму. Що таке просидіти півгодини у заторі влітку, у Криму, під палючим сонцем – це досвід, якого Могильов не має жодного бажання спізнати. Краще нехай підлеглі перекриють дорогу і «увесь світ зачекає».



Ці два факти з клінічної точки зору можуть слугувати вагомими доказами несподіваних провалів пам’яті та склерозу, на які страждає пан Могильов. Адже не може головний правоохоронець країни брехати і пересмикувати, правда ж?

Тому я б порадив цьому достойнику поберегтися для майбутніх великих подвигів та звершень в ім’я покращення свого життя вже сьогодні. Не варто жартувати з перебоями у роботі мозку – затягування з лікуванням веде до шизофренії.

Прикладів цього – повний парламент…
13

Коментарі

116.01.11, 11:58

пусть дважды застрелится.

    анонім

    216.01.11, 12:04

      316.01.11, 12:05

      Могилеву в детстве на Новый Год подарили "Набор юного практолога", поэтому мальчик рос злым но любопытным.

        416.01.11, 14:26

          516.01.11, 16:09

          Це єдині ліки для нього.

            616.01.11, 22:22

              717.01.11, 00:12

              його лік -

                Гість: sanchezstar

                817.01.11, 02:05

                  917.01.11, 10:29






                    1017.01.11, 11:22Відповідь на 3 від Aндpey*

                    Могилеву в детстве на Новый Год подарили "Набор юного практолога", поэтому мальчик рос злым но любопытным.