хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Борт просить посадки

  • 30.12.10, 08:42
Спостерігаючи за ставленням влади Ющенка і влади Януковича до правосуддя, неможливо не помітити принципову різницю, яка існує між ними попри надзвичайну кількість рис схожості.

За Ющенка не сидів НІХТО. Усі були в долі або ж легко і невимушено відкуповувалися від будь-яких звинувачень – досить було лише відвалити Ющу грошенят на його Безрадичі чи хоча б на Мистецький Арсенал. Але що таке пара-вісім мільйонів нещасних доларів, коли йдеться про можливість безкарно робити що завгодно?

За Януковича абсолютно незмінним залишився список паразитів, допущених до годівниці, але з’явилися «перші ластівки» тюремної романтики. Кілька колишніх можновладців найвищих ешелонів влади зараз сидять під арештом, ще кілька – перебувають у розшуку.

Взагалі ж при нинішній владі усі можновладці, колишні і діючі, діляться на дві категорії – ті, що можуть сісти, і ті, що не сядуть за жодних обставин. Ця друга категорія поділяється ще на дві: ті, хто в долі, і ті, кого саджати невигідно.

Отож сісти можуть усілякі дрібні «шістки» з першої категорії – типу Луценка та колишніх керівників «Нафтогазу», Держказначейства, «Укрмедпостачу» і прочая. Вони не ознака торжества правосуддя, вони – неминуча жертва, покликана відвести очі та заткнути роти голодному і обідраному народу.

До тих, хто в долі, належать усілякі олігархи, бандити, рецидивісти, народні обранці регіонального розливу та інші януковичі. Думаю, сенсу пояснювати, чому за нинішньої влади вони не сядуть у жодному разі – немає. Бо нехай відсохне та рука, що господаря обділить.

Ось вам приклад: сьогодні арештували директора ДП «Укрмедпостач» Миколу Петренка за його причетність до справи Тимошенко, зокрема щодо епізоду про Юліну тисячу(с) «швидких допомог». А тим часом заступник голови Держмитслужби Бондар, якого звинувачують у зловживанні службовим становищем у особистих цілях, не тільки не арештований, але й продовжує ходити на роботу, і навіть проводить якісь там наради. Хоча ще донедавна ним, як фіговим листочком, «регіонали» прикривалися від звинувачень у переслідуваннях опозиції – дивіться, мовляв, ми не одних чужих саджаємо. Як бачимо, до посадки діло не дійшло і навряд чи коли дійде.

А є ще одна категорія чиновників, які теж не сядуть навіть попри свою демонстративну ворожість до діючої влади. Наприклад, Тимошенко або Турчинов. Скільки б вони ділов у свій час не наворочали – а все одно саджатимуть лише усіляких макаренків, діденків, петренків та луценків. Тому що, по-перше, Яник та його найближче оточення зовсім не хоче, щоб після приходу до влади Юля мстилася їм особисто подібним чином, саджаючи за злочини (а підстав вистачатиме, навіть не сумнівайтеся). А по-друге саджати Юлю – воно собі дорожче вийде. Кучма вже колись пробував…
Володимир Йадороб
8

Коментарі

130.12.10, 08:50

"За Ющенка не сидів НІХТО"

Да. Только два неслабеньких таких по жизни человечка стрельнули себе в голову. Ну или кто-то в них стрельнул.
И тот же Колесников - ну не сидел. Не было такого

    230.12.10, 09:28Відповідь на 1 від CKB

    Ну или кто-то в них стрельнул.не. самоубийство, по телевизору говорили.
    просто маньяк самоубийца

      330.12.10, 17:26

      Були люди в бігах в Росії скривались.