хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Чарівний кролик ПРОСИТЬСЯ НА ДОПИТ. Щоб довести опозиційність.

  • 30.12.10, 09:57
Лідер партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк заявив, що Генпрокуратура, можливо, викличе (чим кагбе натягає генпрокуратурі...) його на допит, як і інших опозиційних політиків. "Щоб ні в кого не було сумніву: якщо розправляться з одним опозиційним лідером, дістануться обов'язково і до всіх опозиційних лідерів, - сказав Яценюк. - У цьому й полягає план Партії регіонів". От тільки чи опозиційний Яценюк? І чи, вибачте на слові, лідер?

Як він запевняє, він готовий до виклику на допит в органи прокуратури. "Єдине, що це їм буде досить складно зробити, - упевнений депутат. - По-перше, немає за що, але вони придумають, а по-друге, залишки депутатської недоторканності становитимуть для них реальні проблеми".

Яценюк підкреслив, що "якщо це кримінальний злочин, за кримінальний злочин потрібне покарання, але якщо це політичні переслідування, то за політичні переслідування повинні відповідати ті, хто почав цей процес".

Водночас він вважає за доцільне зняття Генпрокуратурою підписки про невиїзд із лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. На думку депутата, Тимошенко не залишить територію України. "Усіх не пересадять, це не вийшло навіть у більшовиків", - підкреслив він.

Також він закликав Партію регіонів припинити політичні репресії, зазначивши, що незабаром вона може опинитися в опозиції і такі дії майбутня влада може застосовувати щодо членів ПР.
10

Коментарі

130.12.10, 10:06

Наскільки я пам'ятаю - яценюк після "перемоги" зека відразу побіг до нього за посадою.Да й банда завжди називала його "конструктивною опозицією" - ця ж заява кролика лише свідчить про його бажання показати що й його можуть утискати.Але ж треба було не допомагати банді прийти до влади, закликаючі виборців голосувати "проти всіх"(т.б. - за яника). А зараз навіть дивитеся тошно на цього "борця" з бандою!

    230.12.10, 10:54

    ПеРдунці, переслідуваннями, палять всі мости. Тому Сєня хай навіть не мріє побачити їх в опозиції. Тільки на лаві підсудних. Та й ніхто його викликати не буде. Така "опозиція" як "Хворнт змін" -- мрія ЯнукОвощів.

      330.12.10, 12:07

      Солдатик, однак... Як згадаю його камуфляжні намети

        430.12.10, 12:57

        Нема в нього пороху в порохівницях

          530.12.10, 17:34

          Сеня прихвостень,нікому він непотрібний.

            64.01.11, 04:23

            Регіонали дають майстер-клас , як робити "зачистку" керівних стільців від опозиціонерів. Якби Ющь зробив аналогічно, то царював би донині.