Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Підійшов до краю?

  • 03.08.21, 22:40
Останнім часом все складається ху... не так складно, як могло б. А вчора якогось дідька так накрило, що стало несила. Єдиним виходом здалося лиш вкоротити собі віку. Не знаю, що спрацювало, проте змусив таки себе відкласти все на добу. Як не дивно, вперше за кілька років мене попустило. Хоча б на один вечір. Я змирився з тим, що мене завтра(сьогодні) вже не буде й напруга відійшла. А зранку мене накрили лінощі. Я проспав пів дня, хоча, зазвичай, підриваюсь о шостій й не можу стулити ока. Потім розгріб срачі в квартирі. Раніше кожен рух був наругою, супроводжувався болями. В голові постійно дзвеніло, мов повмикувані всі прибори на повну гучність й теревенять кожен про щось своє. Сьогодні цього не було. Коли закінчив, приготував "реквізит". Сів писатти записку... Й таки ви рішив, що, може, не все так погано. І ось тепер, сука, мене знов корчить і ламає. Коротше - пиздець, вибачте мені мою хранцузьку. Розумію: вавка в голові. Тільки в тій сраці, де я виживаю, мозгоправів немає.
Кілька годин... Лиш кілька годин зміг відчувати себе людиною. Хотілося б знов повернутися, тільки без дамоклового меча. Ну й сім'я... Зараз всі трохи пороз'їжджались. Проте, не хотілося б їх лякати. Це важко вдавати з себе нормального і з усіх сил не помічати своїх глюків.

Пи.Си.: Хейтерам, котрі захочуть написати щось на кшалт: "Убийся й не мороч голову" від щирого серця побажаю лиш третину моїх відчуттів. Я ж не нелюд якийсь.
Пи. Пи. Си.: Святош прошу уточнити: якого саме бога маєте на увазі: число релігій і сповідуваних богів веде лік сотнями. Сам же я відношу свої погляди до пантеїзму.
4

Коментарі

13.08.21, 23:30

Омега - 3, часник . цибуля, не варені і не мариновані, скумбрія після розмороження пряного посолу з чорним молотим перцем трошки залити оливковою олією , збовтати і через три години готова ... хліб в сторону, макарони в сторону, овочеві рагу обов"язкові в раціоні, лимонна вода - порізати два лимона на три літри води, алкоголь в сторону, кавун без нітратів ( попробуй знайди ! ) молоко , сметана магазинні в сторону, кава - не термоядерна, і вісім ложок цукру не кидай в неї. Якщо є ломки в костях і суглобах - це забиті капіляри - 5 уколів новоксикаму, хоча б , але з золопеном ( щоб не було шлункової кровотечі ) , але порадься з лікарем своїм , вітамін В6, В12 комплексний, Чай з білої верби. Запустив ти себе козаче , і віра тут ні до чого . )Пішки ходити , багато , і потіти , дякуй що літо

    24.08.21, 01:05

    А навіщо ви вдаєте "нормального" перед рідними? Це ж найближчі вам люди...не налякаєте ви їх, а от вони може щось придумають...

      34.08.21, 06:16

      Самоубийство... Когда то и я стояла над этой пропастью. Тогда не было никаких эмоций, желаний и надежд. Спасла любовь! Захватила и закружила в танце жизни! Полюбите!

        44.08.21, 07:25Відповідь на 1 від WalKing

        Дякую, чоловіче, за твої поради. Не скажу, що не знав того. Приблизно так харчуюсь, тільки з рибкою не дуже. Жопа з фінансами. За уколи цікаво, спробую порадитись. Ломки в мене ще з дитинства. Свої називають мене "гідрометцентром", бо мої прогнози по погоді вірніші. А з пішкарусом тяжко, бо маю кілька гриж хребта й ногами іноді ледь володію. Ставлю собі на кожен день завдання на 1000 кроків й дотримуюсь хоча б цього, щоб не розсипатись.
        Щодо віри - то був стьоб, бо заморочили вже своїм "то и грішний, піди покайся". Проходили це. Я сприймаю світ як безперервну діяльність божественного. Смерть метелика і спалах зірки цілком пов'язані, як і навпаки. Для мене сходити в храм, в кафе, в магазин чи туалет - приблизно рівне за значимостю.

          54.08.21, 07:33Відповідь на 2 від Акварель

          В тім то й річ, що вже налякав. І те, що придумали мені не допомагає, а пригнічує. Вилізла різниця в філософії сприйняття життя. Пару десятків років тому може й спрацювалоб. Та моральна еволюція - річ сильна й регресувати тяжче.

            64.08.21, 07:42Відповідь на 3 від Hagal

            Був час, коли контачив з парочкою дівчат, котрі також були готові до такого. Я не професійний психолог, проте зміг витягти їх. Навзамін вони мене зненавиділи, бо я використав доволі брудні прийоми. Це я до того, що знайомий з такими станами. Й про закохатися знаю. Й жінка каже, що ніби не проти)). Емоційно вигорів. Начисто. Хоча... Не зовсім. Є одна дівчина, яка трохи радує: моя молодшенька доцька. Здається, саме за це вдалося зачепитися, коли відклав. Просто все хитко і я не бачу за що можу ще вчепитися. Дякую.

              Гість: Второе Я

              74.08.21, 07:47

              ...інколи рятуюсь біфреном.

                84.08.21, 08:35

                Як мінімум магне В6 антистрес. І дошка Євмінова для хребта. Довга дорога починається з першого кроку. Ну і ще не думай весь час про своє безсилля і безгрошів'я, визнач собі якусь мету по життю, якої ти хочеш досягти. І рухайся. Прочитай "Кафе на краю світу".

                  94.08.21, 09:24Відповідь на 5 від ДикийБезобраз

                  В тім то й річ, що вже налякав. І те, що придумали мені не допомагає, а пригнічує. Вилізла різниця в філософії сприйняття життя. Пару десятків років тому може й спрацювалоб. Та моральна еволюція - річ сильна й регресувати тяжче.Знаєте, я ні від чого не відмовлятиму, як багато хто тут. Для мене життя безперервне, закрию очі тут, відкрию десь в іншому місці. Але мені цікаво жити тут і зараз. Єдиний спосіб триматися за життя - мати задля кого чи чого.
                  Просто добре обдумайте, зважте, чи дороге насправді Вам те, що хочете покинути?
                  Якщо все ж дороге, знайдіть сенс життя в підтримці свого здоров'я. В моєї знайомої отакий гул в голові, який ніщо не могло заглушити, був від перевтоми на ненависній роботі

                    104.08.21, 09:29

                    Ваш крок був би зрозумілим
                    Шкода, що організм більше обтяжує, ніж служить Вам. Розумію, як це терпіти всі ці болі. Та бажаю все ж якось і далі намагатися долати відчуження. Адже у Вас є такі "якорі"! І мудрість, що підняла аж до "пантеїзму"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна