Вакцина vs. локдаун

  • 17.09.21, 15:30
Більшість дорослих українців не планують вакцинуватися

Більшість дорослих українців не люблять локдауни.

А може ці українці не такі і дорослі? 

Якщо вони не можуть поєднати ці дві речі.

І так, це дуже просто.

 Якщо більшість населення вакцинують, то локдуан не будет потрібен. І це буде відбуватись навіть тоді, коли частина вакцинованих, буде хворіти. 
Чому?

Бо відповідь на питання для чого потрібен локдаун дуже проста. Чому свідомо всі країни світу пішли на обмеження, які не подобаються людям? Політики ж не люблять робити не популярні речі. Бо в них від цього рейтинг падає. 

Щоб запобігти коллапсу медичної системи.

 Занадто багато людей після ковіду потрапляють у лікарні. І жодна країна не витримає, коли в них "ляже" медична система. Політики розуміють, що це призведе до дуже тяжких наслідків. І для людей. І для рейтингів політиків. Власне, так і працює демократія.
Що робить вакцинація?

 Мінімізує кількість людей, які потрапляють у лікарні. І значно сповільнює будь-яку епідемію. Тобто зникає основана загроза. Колапс медичної системи.
 А якщо цієі загрози немає - то ковід вже не такий і страшний для організму держави. Хоч досі залишається великою неприємністю для організму людини. Особливо людини не вакцінованої.
Одже, навіть якщо вірус залишиться, то локдаун не буде потрібен якщо люди просто будуть легко хворіти. Це дуже просто. 

Але, чомусь, для багатьох це дуже складно.

ФБ Сергій Фурса


Про війну

Фейсбук нагадав. Артефакт з 2014-го. Сім років тому росіяни хотіли весь наш південь і схід зробити суцільною пожежею. Слава всім, хто не дав їм тішитись наслідками катастрофи - у Одесі, Миколаєві, Херсоні, Дніпрі, Запоріжжі, Харкові, Маріуполі. Відтоді кожен політик чи обиватель, який каже "не всьо так однозначно", "гражданская война", "ето політіка, а я за мір", "зачєм всьо українізіровать" - або ідіот, який не здатний аналізувати елементарні речі, або ворог.

ФБ Вахтанга Кіпіані


Как палятся пропагандисты ЛДНР

Прилетевший в Старобешево 24 августа 2014 "Ураган"  называют "украинским снарядом". Однако в тот момент в Старобешево находились ВСУ. И огонь по ним вели "ихтамнеты". Старобешево было захвачено россиянами только 30 августа. 

Эти дебилы еще и сохранили этот российский "Ураган". То есть поставили памятник своим же преступлениям, да ещё и заботливо его ПОБЕЛИЛИ. 

Это правильно. Пусть стоит и напоминает о том, как Россия "защищала жителей Донбасса"

ФБ Дениса Казанского

***

  • 11.09.21, 11:10
Жизнь есть величайшая милость, смерть — величайшая немилость. И, посему, надо прожить большую часть жизни — ЗДЕСЬ И СЕЙЧАС!
 Нет ни небес в сиянии славном, ни ада, где жарятся грешники. Здесь и сейчас день наших вечных мук! Здесь и сейчас наш день наслаждения! Здесь и сейчас наш шанс! Выбери же этот день, ибо спасителя нет!
 Скажи сердцу своему: "Я — сам себе повелитель!"
Антон ЛаВей

***

  • 09.09.21, 18:00
Ни одно вероучение не должно приниматься на основании его «божественной» природы. Религии должны быть подвергнуты сомнению. Ни одна моральная догма не должна приниматься на веру, ни одно правило суждения не должно быть обожествлено. В моральных кодексах нет изначальной святости. Как и деревянные идолы далекого прошлого, они — плод труда рук человеческих, а то, что человек создал, он же может и уничтожить. 
Антон  ЛаВей

Хто ж Мене відцурається...

  • 07.09.21, 20:35
33 Хто ж Мене відцурається перед людьми, того й Я відцураюся перед Небесним Отцем Моїм. 
34 Не думайте, що Я прийшов, щоб мир на землю принести, Я не мир принести прийшов, а меча. 
35 Я ж прийшов порізнити чоловіка з батьком його, дочку з її матір'ю, і невістку з свекрухою її.
36 І: вороги чоловікові домашні його! 
37 Хто більш, як Мене, любить батька чи матір, той Мене недостойний. І хто більш, як Мене, любить сина чи дочку, той Мене недостойний.

Від Матфія 10:33-37, пер.  Огієнка

Як у Львові вчинили замах на президента

5 вересня 1924-го, Українська Військова Організація (УВО) вчинила замах на Станіслава Войцеховського, президента Польщі, яка незаконно загарбала Галичину. Але саморобна бомба не вибухнула, й Войцеховський не розділив долі свого попередника – першого президента ІІ Речі Посполитої Ґабріеля Нарутовича, застреленого 16 грудня 1922 року у Варшаві польським націоналістом, знаним митцем Еліґіушем Нєвядомським (1869–1923).

Станіслав ВойцеховськийСтаніслав Войцеховський

[ Читати далі ]

https://photo-lviv.in.ua/yak-u-lvovi-vchynyly-zamah-na-prezydenta/

З життя Homo Sapiens

  • 01.09.21, 18:50
Цікавий у нас народ,  як жерти цукор кілограмами,  чіпси з пивом,  неїстівні ковбаси і палити, то нормально,  а як вакцинацію МОЗ рекламує у себе в ФБ то зразу репет,  істерика,  в вакцинах же буває ртуть (етилртуть,  в незначній кількості і виводиться швидко), сліди формальдегіду (давлять ним токсини,  які потім вводять в організм,  в деяких вакцинах їх частки)  і якийсь матеріал з приматів "рекомбінантний, реплікаційно-дефектний аденовірусний вектор шимпанзе"


І де знайти інструкцію на Модерну?