хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Нове таксі на період негоди - Просто так!

Хто живе в Києві, тому не потрібно нагадувати, а тим паче розказувати як чудово зараз добратись на роботу. А якщо ще й з лівого на правий беріг… Все, мовчу! Справа в іншому. Вчора, вул. Закревського я проїхав всього на всього за 45хв (від перехрестя з вул. Драйзера), звичайно витрачаю пару хвилин. На світлофорі стоїть 101 автобус, який зупинився з технічних причин, і всі пасажири бредуть по коліна в снігу до зупинки Радужний. Дивлячись з вікна авто, де тепло, лунає приємна музика, згадалось як я брів таким снігом, було холодно та сумно… От я вирішив якось допомогти, а саме перелаштувавшись з величезним зусиллям в правий ряд, під гучні сигнали та моргання світлом, але все ж таки зупинившись біля зупинки де стояло більше сотні людей. Відкрив вікно й почав запрошувати всіх кому до Петрівки, особливо дивився в очі мамі з синочком років 8. Чомусь ніхто не відзивався на мої заклики… Крім молодої жіночки з хлопчиною, які підбігли, перепитали чи на Петрівку та з радістю заскочили в теплий салон авто. Їхали ми не швидко, хвилин 40, розмовляли на всякі теми, шуткували та жалілись на сніг та на стан доріг. Дивувались та сварились на водіїв які їдуть по правилам які вони самі собі видумали. Ось Петрівка, припарковуюсь  біля  переходу… чую питання – сколько с нас? Ні скільки! Я зупинився не заробити, допомогти – просто так! Усмішки моїх нових знайомих зникли, вони переглянулись збільшеними від подиву зіницями. Жіночка сказала – что значит просто так? Єто что без денег? Так, без грошей. Я еще так не ездила! І кинувши на сидіння 30 грн. пішли до переходу періодично озираючись.

З посмішкою я поїхав далі, і ніяк не міг збагнути, чому так дивно що допомогти це так просто?  Невже в нас пропала віра в безкорисні поступки? Невже в цьому світі все можливо тільки за гроші?

Хто їде з Троєщини й побачить  Mercedes-Benz W124 махайте всім чим зможете, як що по дорозі підвезу просто так!

16

Коментарі

127.03.13, 22:41

Років з 10-15 тому можна будо сісти у таке "таксі" і доїхати до метро практично за ціною маршрутки... Я іноді так під"їзджала...... І на дачу так водії загружали авто. А тепер всі закріті і недовірливі стали... може підозрюють, що Ви теж рекламуєте "козирну карту" http://blog.i.ua/user/1189877/1188432/ (це тут полеміка розгорнулась.... )

    227.03.13, 22:46Відповідь на 1 від fan-garden

    ні, я цього не знав і не маю ніякого відношення до "козирної карти"

      327.03.13, 22:50Відповідь на 2 від Atman

      ні, я цього не знав і не маю ніякого відношення до "козирної карти"То я так "образно" сказала про "козирну карту". У таку негоду одні пропонували допомогу, а інші звинувачували УСІХ, та вбачали шкурний інтерес в усьому..... сумно

        427.03.13, 22:51

        Якби ще я вміла відрізнити Mercedes-Benz W124 від якоїсь іншої машини)))

        Але за так їздила - водії відмовлялись брати гроші... Це приємно дивує!

          Гість: Бошетунмай_

          527.03.13, 22:59

          Дед Панас в конце обязательно добавил бы: "Отака хуйня, малята!".

            627.03.13, 23:25


            а знаю чого вони злякались Вашого "просто так".Читала якось про водія маршрутки,який у Києві підбирав пізно ввечері тих хто погоджувався попутно проїхати без плати за проїзд /жінок/,і на кінцевій зупинці було лихо...отож люди вже бояться і не вірять нікому.На жаль.

              727.03.13, 23:25

              ой помилка у заголовку- ПРОСТО

                828.03.13, 05:43

                коли повертаюсь звідкись у місто постійно підбираю . по місту не актуально , підозріло виглядає бажаючий підвезти по дорозі .

                  Гість: lkjmn

                  928.03.13, 08:43

                  Я завжди так роблю, ще й обурююсь коли пропонують гроші: "Де ти бачив шашечки на машині? Я що таксист?" Більшість люди це справді вводить у ступор, але і дякують щиро, від душі.

                  Була ще така думка - казати: "Безкоштовно для тих, хто знає відгук на гасло "Слава Україні!""

                    1028.03.13, 09:22Відповідь на 8 від Эгоист*10

                    тепер я це зрозумів.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна