Профіль

АллаЯросл

АллаЯросл

Україна, Тернопіль

Рейтинг в розділі:

Динамічний крем -- король кремів для жінок, чоловіків та дітей

Динамічний зволожуючий крем

Складники: біоорганомінеральний комплекс Мертвого моря, ізопропилпальмітат(легка фракція кокосової олії), токоферол (віт Е), аскорбінова кислота (віт С), саліцилова, молочна кислоти, емульгований рослинний віск; екстракти ромашки, алое, лілії; 80 ароматичних олій, серед яких олії хохоби, апельсина, лаванди, меліси та ін.

                          Динамический увлажняющий крем (50мл.) фото

Крем не містить в собі продуктів нафтопереробки і продуктів тваринного походження, в ньому немає гормонів, антибіотиків, наповнювачів. Кремоподібний стан досягається емульгуванням рослинних восків та олій. Активність динамічного крему досягає 98%. Цей крем має здатність спиняти кров, гоїти рани, має сильну обезболюючу дію.

 Динамічний крем – унікальний тонізуючий засіб, який має місцеву і загальну омолоджуючу дію. Він здатний в зрілому віці зробити шкіру молодшою і здоровішою, спинити процеси старіння в молодому віці. Зволожує і пом’якшує шкіру, робить її більш пружною і м’якою, усуває відчуття стягування, сухості і лущення, розгладжує сітку дрібних зморшок, запобігає старінню шкіри.

Особливість цього крему – здатність тонізувати весь організм при неврозах і неврастенії, а також після психічної і фізичної перевтоми. Динамічний крем має протизапальні, бактеріостатичні, протигрибкові властивості, внаслідок чого успішно застосовується при опіках різного походження (в т.ч. радіаційних). Крем можна використовувати при масажах (рефлекторних чи точкових) для покращення загального стану організму, підвищення імунітету, покращення капілярного кровообігу.

Його зуспіхом застосовують для масажу немовлят ,що є досить сильною загально-зміцнюючою та імуномоделюючою процедурою.

Динамічний крем застосовують при ранах, порізах, при герпетичних висипаннях, носових кровотечах, а також при невритах, міалгіях різної етіології. Рекомендується при паралічі, при відновленні після інсульту – масаж з динамічним кремом відновлює функції органу.

Цей крем є давно і надійно випробуваним засобом для підвищення лібідо та ерекції. Він усуває неприємні відчуття , посилює чутливість та захищає від інфекцій під час статевого акту.

Цей засіб допомагає при псоріазі, лишаях, вугрових висипаннях, пролежнях, рожистому запаленні. Динамічний крем успішно застосовують при гіпертонії (на потилицю, місця пульсу і на біологічно активні точки – не чіпати передню частину шиї), гіпотонії – те ж саме, але додатково змастити кремом область щитовидної залози. При вегетосудинній дистонії – щодня тоненько змащуємо потилицю, обличчя, скроні, вуха; при стенокардії – область серця; при ГРЗ – на ніс, долоні, ступні; рекомендується як швидка допомога при запамороченнях, втраті свідомості, шоках, комах, високій температурі. При цукровому діабеті покращує кровообіг кінцівок, знижує вміст глюкози в крові (при нанесенні на область підшлункової залози).

Динамічний крем успішно застосовують при захворюваннях суглобів (артрит, артроз), м’язевих болях, при остеохондрозі; для лікування гнійних процесів, при трофічних виразках, ендартеріїтах (при ранах і виразках наносити навколо враженого місця). Цей крем є чудовим засобом  при будь-яких болях – його наносять на проекцію хворого органу (там, де болить). Він добре допомагає при здутті і метеоризмі – на живіт по годинниковій стрілці. Цим кремом лікують захворювання горла, стравоходу, шлунка і 12-палої кишки, наносячи на проекцію органів і ковтаючи ч. ложки крему всередину.

Динамічний крем успішно застосовують при геморої, гінекологічних хворобах (тампони і на живіт); а також для стимуляції функції печінки (на живіт), при зубних болях, стоматитах, глоситах. Це – чудовий засіб при бронхітах, пневмоніях, гайморитах, отитах, ангінах.

Динамічний крем – прекрасний засіб від випадіння волосся (особливо разом з грязевою  маскою і шампунем «Щоденним»).

Динамічний крем наносять з метою профілактики променевих реакцій на місця опромінення, а також як засіб для розсмоктування рубців (в т.ч. келоїдних).

Для профілактики і загального оздоровчого ефекту динамічний крем наносять на місця пульсу – зап’ястя, ліктьовий згин, підколінну ямку, скроні, а також на вушні раковини, долоні і ступні тоненьким шаром, краще на вологу шкіру( з метою економії).

Більше прочитати і подивитись можна тут www.drnona.com, www.drnona-rut.com.ua

 Додаткова інформація про індивідуальні консультації, час і місце семінару чи безкоштовної дегустації продукції за телефоном:  0985953067      

0

    Чудо-солі

    Сіль Мертвого моря компанії «Dr.Nona»

         Склад цієї солі майже ідентичний в процентному відношенні до складу плазми крові людини. Ця сіль є очищеною і тому її можна і потрібно вживати всередину в якості мінерально-вітамінного живлення та лікування.

       Сіль Мертвого моря компанії «Dr.Nona» є складним препаратом і відрізняється від усіх інших продуктів у світі з аналогічною назвою (морська сіль і т.д.) тим, що в неї введений біоорганомінеральний комплекс (БОМК). Завдяки саме йому з розчину солі «Dr.Nona» у кров через шкіру відносно легко потрапляють всі макро- і мікроелементи, антиоксиданти, амінокислоти, ферменти (муролідаза, гідроксідаза, дисмутаза та ін.), лецитин та інші потрібні людині речовини.  Проходить процес очищеннія плазми крові, подібно як це відувається при гемосорбції та плазмафорезі, але природним шляхом, безпечно і значно дешевше. Інші солі з морів, океанів та підібрані штучним шляхом, але без БОМК, не мають такої вираженої дії, так як шкіра людини є бар'єром - неможливо, зайшовши в море, наситити свою кров його сіллю.  Сіль Мертвого моря компанії «Dr.Nona» також містить франзуцьські і швейцарські ароматичні оліі, додатковою очищені, які розширюють діапазон застосування та є консервантами для БОМК.


                         Квартет солей для ванн (1.2 кг, 4 б.) фото                                                           ЗАСТОСУВАННЯ

       Ванна з сіллю «Dr.Nona» значно зменшує інтоксикацію організму, допомагає  позбутися втоми, розслабитисґ, заспокоїтися, ліквідує спазми ( сіль з лавандою), чи тонізує організм, наче горнятко кави, додає сил, знімає депресивний стан, покращує сексуальний фон (сіль з олією іланг-ілангу). Сіль з ромашкою має мякий заспокійливий ефект, зменшує свербіння шкіри, висипку, має антибактеріальну дію; сіль з олією розмарину та евкаліпту застосовується при кістково-мязових болях, занятті спортом і значних фізичних навантаженнях. При  застуді і грипу ванна з сіллю зменшує інтоксикацію оранізму і понижує   підвищену температуру на 1-2 градуси, а нудота і блювання при отруєнні зменшується і зникає. Разом з тим під час прийняття ванни в організм людини через шкіру потрапляють макро- і мікроелементіи.

       На одну ванну для дорослої людини потрібна одна столова ложка солі. Для малої дитини - 0,5 чайної ложечки солі на дитячу ванночку, або 1 чайна ложечка солі на третину ванни для дитини до 12 років. Щоб зробити ванночку для ніг, на відро води – 0,5 чайної ложечки солі. При таких співвідношеннях води і солі ми отримуємо очищену структуровану воду, збагачену поживними речовинами, яка по мінеральному складу наближається до плазмі крові людини чи навколоплідної води матері. Прийняття такої ванни зміцнює організм, покращує  імунітет, ліквідовує стресові стани, депресію, додає сил і бажання жити. Якщо немає можливості приймати загальну ванну (можна сидячу), її частково може замінити ванночка для ніг.

         Обтирання тіла розчином солі 1 чайна ложка на літр води, має загальнозміцнюючу і поживну дію. На хворі суглоби, хребет, вени (та інші судини), забиття, опіки, синці, укуси комах робляться примочки: 0,5 чайної ложки солі на 1 склянку (200 мл) води – змочити тканину, легко віджати і прикласти на хворе місце до підсихання тканини. Таким же розчином (0,5 ч.л. на 200 мл води):

    -          промивають ніс при нежиті, гаймориті, поліпах;

    -          полощуть горло (кожних 2-3 години) при ангінах та ін.. захворюваннях рота і горла;

    -          спринцюються при гінекологічних хворобах з метою контрацепції;

    -          застосовують при подразненні шкіри (дерматитах і екземі) та трофічних виразках,

    -          роблять мікроклізми при захворюваннях кишківника, геморої;

    -          цей розчин заморожують у вигляді свічок для лікування геморою і у вигляді кубиків льоду для очищення і підживлення шкіри обличчя;

    -          для розм’якшення шкіри при педикюрі, шпорах, для лікування тріщин на підошвах і долонях, при простудах цей розчин використовують для соляних шкарпеток: змочити в ньому білі бавовняні шкарпетки чи рукавички, злегка віджати, одягнути зверху поліетиленові пакетики і теплі шерстяні шкарпетки і залишити на всю ніч – зранку зняти загрубілі утворення і змастити кремом для рук і нігтів чи іншим;

    -          роблять інгаляції при кашлі (трахеїт, бронхіт).

       Якщо збільшити концентрацію 2 чайні ложки солі на 1 склянку води, то такий розчин виявляє дуже хороший косметичний ефект у вигляді примочок на 15-20 хв на обличчя. Ним добре закапувати в ніс при нежиті, робити аплікації  при стоматитах; вводити в турундах у вуха при болях і свербінні, ставити тампони при ерозії і почервонінні (на 2 години).

       Розчин солі з горілкою (можна і домашнього виробництва) 1 – 2 чайної ложки на 200 мл допомагає при болях в суглобах (натирання або зігріваючі компреси);

    При застудах, грипі, шпорах – у вигляді соляних носочків на ніч;

    При втомі ніг, варикозі, болях (примочки). Теплий розчин закапують у вуха або ставлять турунди при отитах; роблять зігріваючі компреси чи розтирають груди і спину при бронхітах і пневмонії. Компреси з горілчаним розчином солі з лавандою дуже добре допомагають при невралгічних болях (радикулітах, міозитах і т.д.).

       При високому тиску на потилицю роблять примочку (змочена і віджата тканина) з горілчаного розчину солі з лавандою; одночасно – гарячу (40 – 42 градуси) ванночку для ніг з цією ж сіллю на 20 – 30 хв і 1 -2 крупинки такої солі під язик.

       При низькому тиску, знесиленні розсмоктують або ковтають (запиваючи водою) 3 – 5 крупинок солі з іланг-ілангом і розтирають між долонями 5 – 10 таких крупинок інтенсивно, до повного всмоктування у шкіру.

       При отруєнні і для мінерального живлення, поповнення водно-сольового запасу організму протягом дня випивають 1-2 літри мінеральної води: 0,5 чайної ложки солі на 2 літра кипяченої води.

    При неякісній їжі, нудоті, проносі – ковтнути 05- 1 кофейну ложечку солі, не запиваючи, або запити невеликою кількістю води (до 50 мл).

      При закрепах 0,5 чайної ложки солі на 0,5 літра води – випивати по 1 склянці у прохолодному вигляді зранку натще, не менш ніж за 1 годину до їжі, і ввечері перед сном, не менш, ніж через 1 годину після їжі. Нормалізація відбувається не одразу, а протягом 1-2 тижнів.

       Для зниження високої температури: обтирати тіло розчином солі з горілкою, приймати ванни і робити очисні клізми: 1 чайна ложка солі на 1 л води (об’єм 2-3 літри).

       При захворюваннях шлунка і 12-палої кишки 2-3 крупинки солі розсмоктати або запити водою натще.

       При целюліті обтирати тіло розмолотою сіллю перед ванною або душем, можна змішати її з медом. 

       Розмолотою сіллю чистять зуби, змішуючи її з водою, з шампунем «Доктор Нона», або з будь-якою зубною пастою. Це допомагає зберегти здоровими і чистими зуби, ясна, язик, позбутися поганого запаху з рота.

       При болях в хребті роблять сольові доріжки: на простирадло чи велику пелюшку насипають сіль смужкою шириною 4-5 см на всю довжину хребта і лягають на неї так, щоб ноги були підняті вгору (можна їх обперти на стіну, диван, шафу і т.д.) на 15 – 20 хв. Таку сіль можна використати повторно або для ванни.

       2- 3 крупинки солі на 0,5 л води додають до пиття тваринам для захисту від хвороб і живлення. Вода з сіллю є хорошим добривом для рослин. Можна очищати воду, додаючи до неї декілька крупинок солі – вона стає структурованою і збагаченою мінералами.

       Якщо додати 2 -3 крупинки солі на 3 л банку квашених овочів, то це запобігає утворенню плісняви.

       Якщо ополіскувати розчином цієї солі (1 ч.л. на 2 л води) волосся після миття – воно краще росте і стає блискучим. З цією ж метою можна втирати суху сіль в корені вологого волосся.

       1 ч.л. солі на 1 скл. води – примочки на фурункули та інші нагноєння. 7-8 крупинок солі на 30 мл води: розчинити і випити натще для відходження слизу після бронхіту. При болі в зубах 1 крупинку солі в дірочку зуба, або примочки на десну з горілчаним розчином солі.

       Примочки і краплі для очей. 1 -2 крупинки солі на 1 ч.л. води 2-3 рази в день.

       При безсонні 1-2 ст. л. солі з лавандою зашити в бавовняну торбинку і покласти під подушку на ніч.

       При перших симптомах герпеса прикласти 1 крупинку солі на хворе місце (спочатку пече, потім проходить).

       Загартування. Змочити махровий рушник розчином 0,5 ст.л. солі на 1 л води і заморозити. Ходити босоніж по ньому від 30 сек до 10 хв.

       Ходіння по солі для стимуляції активних точок стопи та попередження грибкових уражень шкіри: в невелику коробку або таз насипають 1 – 2 ст. л солі і топчуться по ній зранку протягом 1-2 хв. 

       Проти паразитів і при ентеритах (аскариди, лямблії, дисбактеріоз..) дітям по 2-3 крупинки, дорослим – по 5-6 крупинок солі 3-6 разів на день, до прийому їжі розсмоктати або запити 1 ст.л. води.

     

    СПА "Мертве море" у себе вдома

              Як правильно приймати сольову ванну:

     

    1) насипаємо 1-2 столові ложки солі у ванну,

    2) набираємо у ванну воду 37-39 градусів.

    3) занурюємося у воду так, щоб потилиця, шия, хребет знаходилися у воді у максимально розслабленому стані, заплющуємо очі, і в такт диханню починаємо  відлік від 100 до 1, розслаблюючи тіло на кожному видиху.

    4) долічивши до 1, дякуємо Богові, Всесвіту, Вищому Розуму за все те добре, що є у нас, і за те, що ми бажаємо мати (протягом 15хв. , або більше). Якщо знаєте молитву "Отче наш", прочитайте її кілька разів з любов'ю і вдячністю. Після цього лічимо від 1 до 5, робимо глибокий вдих і видих і розплющуємо очі.                      

        Після ванни тіло не витираємо, а злегка промокаємо і змащуємо кремом Соляріс , Тонізуючим лосьйоном або Молочком.

     

        Що тобі дасть правильно прийнята ванна:

    - нормалізується артеріальний тиск і частота серцевих скорочень;

    - знімається спазм дрібних судин;

    - знімається спазм гладких м'язів;

    - знімається інтоксикація організму, відбувається очищення міжклітинного простору від токсинів і шлаків;

    - твій організм отримує від 1 до 1,5 літрів рідини, що призводить до омолодження;

    - знімається стрес, зменшується втома;

    - зміцнюється кістково-м'язова система, перестають турбувати болі у хребті й суглобах,проходять  болі в м'язах.

       Розчин солі "Д-р.Нона" по своєму складу ідентичний нашій плазмі крові і навколоплідним водам матері. Шкіра спрацьовує як третя нирка, тому значно зменшуються або зникають набряки.

    Полюби себе у сольовій ванні, почни доглядати за своїм тілом!

        Є ще 50 методик по застосуванню чудо-солі!

     

          Додаткова інформація про індивідуальні консультації, час і місце семінару чи безкоштовної дегустації продукції за телефоном:  0985953067      

    Компанія "Dr.Nona". Історія.

    Історія створення Компанії «Dr.Nona»
    Компанія «Dr.Nona International LTD..» заснована 1994 році в Ізраїлі. Мережевий маркетинг - єдина система, по якій з дня заснування Компанії реалізуються її продукти. Це продукти для зміцнення здоров'я людини, біологічно активні харчові добавки, косметичні й парфумерні засоби.
    Президент Компанії«Dr.Nona International LTD.»
    - Михайло Шнеєрсон

    Ініціатор і творець продукції«Dr.Nona»- Нонна Кухіна
    (закінчила Мінський медичний інститут), нині це відомий вчений, академік
    російської академії природничих наук,
    академік нью-йоркської академії технологічних і суспільних наук;
    -очолює науково-дослідну лабораторію
    «Лєном» в Ізраїлі

    -автор понад 30 наукових праць;
    у 2000 році отримала титулу «Жінка року» держави Ізраїль;
    -в 2004 році нагороджена золотою медаллю Російського фонду миру;
         Всі продукти компанії мають унікальний склад і володіють найвищою якістю. Вони мають дозвіл Міністерства охорони здоров'я держави Ізраїль і перевірені Управлінням з контролю над якістю харчових, медикаментозних і косметичних засобів США.
          У 1997 році була проведена клінічна апробація продуктів «Dr.Nona» в 14 провідних науково-дослідних установах Росії та України.На сьогодні нараховується понад 40 клінічних апробацій препаратів Компанії в різних країнах світу.
          Продукти Компанії були рекомендовані до широкого застосування в інших країнах, а саме: Австралія, Чехія, Польща, Німеччина, Латвія, Литва, Естонія, Україна, Узбекистан, Казахстан, Грузія, Білорусія, Фінляндія, Вірменія та ін.
        До складу всіх продуктів Компанії «Dr.Nona» входить біо-органо-мінеральний комплекс, що має цілющі властивості, - відкриття, зроблене групою вчених під керівництвом Нонни Кухіної в 1989 році.
         Біоорганомінеральний комплекс входить в усі препарати, що створюються Компанією.
         Біо - це біологічно активні речовини, що утворюються в мікроорганізмах - біомасі архібактерій Мертвого моря. Фактично Мертве море зовсім не мертве, в ньому присутні
    мікроскопічні одноклітинні мікроорганізми - архібактерії і водоросль дуналієлла, які здатні вижити і розмножуватися в дуже суворих умовах. Саме за рахунок унікального еволюційного процесу, який пройшла архібактерія в Мертвому морі, та інформації, яку вона несе, вдалося скоротити шлях відновлення пошкодженої клітини і всього організму до мінімуму.
         Органо - органічні сполуки, що містяться в рослинах, - ароматерапевтичні з'єднання, фіто-компоненти.
         У косметичних засобах компанії немає речовин тваринного походження, і вони не були випробувані на тваринах. Майже всі капсули (крім равсіну), всі харчові і косметичні препарати виготовляються з речовин рослинного походження. Продукція «Dr.Nona» створена за старовинними рецептами, що дійшли до нас з Індії, Єгипту, Китаю.
         Мінеральний - неорганічні речовини, мінерали та біометали Мертвого моря.
    Однією з причин хвороб та старіння організму є збіднення продуктів харчування людини мікроелементами через споживання очищеного борошна, шліфованих круп, рафінованої олії та цукру, низький вміст мікроелементів в м'ясі та овочах вирощених за новими технологіями. Наш організм часто відчуває мінеральний голод, тому з харчового ланцюжка замість необхідних речовин поглинаються групи подібних їм (а іноді навіть радіоактивнихх ,наприклад, кальцій – стронцій) елементівв що беруть участь в вільнорадикальних процесахх що призводить до розвитку різних форм захворювань. У зв'язку з цим мінеральне підживлення організму препаратами Dr.Nonaa» засноване на значній схожості біохімічного складу плазми крові і води Мертвого Моря є дуже важливим і навіть життєво необхідним.
        Зєднавши біомасу архібактерій і мінерали Мертвого моря з кращими французькими ароматичними оліями і екстрактами рослин, компанія отримала чудову комбінацію. Як джерело біологічно активних речовин, мінералів і мікроелементів, БОМК здатний не тільки підвищувати життєвий тонус, розгладжувати зморшки, але і проникати в кров, впливати на організм зсередини, запускаючи механізм його саморегуляції, завдяки чому відновлюються пошкоджені клітини, і підвищується імунітет.
         У 1997 році були проведені апробації препаратів «Dr.Nona» в 14 провідних інститутах МОЗ Росії, результати яких були обговорені на I науково - практичній конференції в грудні 1997 р. - З 1997 р. - по 2008 р. було проведено ще 5 науково-практичних конференцій,які підтвердили високу ефективність препаратів «Dr.Nona» при терапії різних патологічних станів організму.
          18 років успішної роботи на ринку України, Росії і в 30 країнах світу підтвердили актуальність і життєздатність гасла, висунутого компанією:
         
    Через здоров'я - до добробуту.

    Додаткова інформація про індивідуальні консультації, час і місце семінару чи безкоштовної дегустації продукції за телефоном:  0985953067      

    Особливості продукції компанії "Доктор Нона"

     Особливості  продукції компанії «Dr.Nona»:

    Натуральна

    Виготовлена з мінералів  Мертвого моря,біомаси  М.м. ,рослинної  сировини . Немає  продуктів тваринного  походження, немає продуктів нафтопереробки,термін придатності 3 роки, консерванти-натуральні  ароматичні олії.

    Підходить всім: з моменту зачаття (і раніше) до глибокої старості, немає протипоказань,без побічних дій, неможливе передозування , немає звикання і синдрому відміни. Не просто гіпоалергенна, а така, що лікує алергічні стани (аром. олії фірми Л’Ореаль проход. на заводах компанії додатково 4 ступені очистки, чим виключається наявність в них будь-яких домішок , які викликають алергію)

    БОМК – біоорганомінеральний комплекс.

    БІО – білок DN-1 (д-г Nona), виділений з архібактерії – одноклітинної водорослі, яка мільйони років збереглася в М.м. , не піддавшись зовнішнім агресивним впливам і не зазнавши мутації. Архібактерія - одноклітинна водоросль , яка була предком всіх багатоклітинних організмів на Землі і в якому закладено інформацію про первісний здоровий стан всього живого на Землі. Нона Кухіна навчилась вирощувати архібактерію в лабораторних умовах і консервувати за допомогою натуральних ароматичних олій  .

    Білок DN-1 відіграє роль транспортного білка, без нього жоден організм не здатний засвоїти тої величезної кількості (за останніх 100 р. тільки по радіації токсичне навантаження на наш організм зросло в 70 разів) вітамінів і мікроелементів ,яка необхідна для нормальної життєдіяльності в умовах сучасної екології.

    Таким чином білок DN-1 є носієм інформації про здоровий стан всіх живих організмів на Землі і допомагає засвоЇти підвищену порцію вітамінів і мінералів , необхідну для виживання живих істот в сучасних умовах.

    Органо – ароматерапевтична олії високого ступеня очистки ,які:

    1)здатні проникати глибоко під шкіру у внутрішні органи і є тим локомотивом, який тягне за собою  весь БОМК.

    2)мають протигрибкові, протибактеріальні, противірусні, протизапальні, обезболюючі, тонізуючі, заспокійливі та інші терапевтичні властивості , відомі здавна.

    Мінеральний – мінерали Мертвого моря , склад якого дуже близький в процентному відношенні  до плазми людської крові. Тому МММ – це набір усіх мікро - і макро – елементів , які необхідні нашому організму, приблизно в тих же пропорціях.

    БОМК - запатентований винахід академіка Нони Кухіної.

    Речовини з’єднані  в ньому особливим чином і цей комплекс має здатність проникати трансдермально – через шкіру і слизові оболонки – потрапляє в кровоносне русло  і здійснює не тільки місцевий, а й загальний вплив на весь організм в тому числі при застосуванні косметичних кремів , масок, засобів гігієни, парфумів.

    Продукція компанії Dr.Nona пройшла кліничні  апробації в понад 40 медичних центрах в різних країнах світу . Вона сертифікована міністерствами міністерствами охорони здоров’я усіх країн , де продається (30) в т.ч. України .

    Крім того по результатах застосування цих препаратів відбулося 6 міжнародних науково-практичних конференцій.

    Косметичні засоби  не містять наповнювачів в них відсутня мінеральна мазева основа (напр. ланолін, вазелін).

    Активність кремів компанії  Dr.Nona складає 85-98%

    Ці креми по суті є емульгованими , сумішами рослинних олій і восків, збагаченими біо-органо-мінеральним комплексом та рослинними компонентам

     Додаткова інформація про індивідуальні консультації, час і місце семінару чи безкоштовної дегустації продукції за телефоном:  0985953067      

    Грязева маска від Доктора Нонни

                                                    ГРЯЗЕВИЙ  БАЛЬЗАМ

                                                «Маска краси для обличчя»

     

    Складники: вода і намул Мертвого моря; біоорганомінеральний комплекс; токоферол (вітамін Е); екстракти ромашки римської; чебрецю; лимону; дикого горіха; сік алое вера; олії мирри, лаванди, ладану, апельсину, персику, розмарину, меліси, та ін.

                Вперше в світі була розроблена унікальна тонкодисперсна грязь, застосування якої показане при доброякісних пухлинах різного походження.

                Грязь здатна швидко розгладити зморшки, покращити циркуляцію крові і тим ліквідувати сліди втоми на обличчі. Цей бальзам живить шкіру, покращує її пружність, допомагає регенерації клітин і в результаті має унікальну омолоджуючи дію. Це – ефективний засіб для боротьби з вугревими висипаннями і вирішення різних шкірних проблем.

                Завдяки присутності біоорганомінерального комплексу компоненти бальзаму всмоктуються через шкіру, потрапляють в кровоносне русло, сприяють відновленню ДНК, прискорюють процеси регенерації, покращують кровообіг, стимулюють утворення біологічно-активних речовин, регулюють тканинний гомеостаз, активізують імунологічні процеси, місцеві і загальні процеси обміну. Консерванти в цьому бальзамі – ароматичні олії (без формалінів), які зберігають лікувальні властивості сировини і її біологічну структуру.

                Грязьові препарати компанії Dr.Nona не потребують нагрівання перед їх застосуванням. Грязь Мертвого моря цієї компанії є високоефективним засобом для зміцнення волосяних цибулинок, оздоровлює волосся і шкіру, знімає роговий шар, тим самим відновлюючи дихальну функцію шкіри; сприяє відновленню волосся після хіміотерапії, лікування антибіотиками, опромінення, фарбування і хімічної завивки; відновлює блиск волосся, живить шкіру, ефективно застосовується при лікуванні себореї, ранньому облисінні і посиленому випадінні волосся; застосовується при алопеції різного походження, при різнокольоровому лишаї, псоріазі, парші, нейродерміті, педикульозі; значно полегшує стан при мігренях, головних болях, нервовому виснаженні, депресії, галюцинаціях

                                      Маска красоты для лица (75мл.) фото                    .

                Ця грязь має бактерицидну і ранозагоювальну дію, покращує трофіку тканин, сприяє розсмоктуванню рубців (в комплексі з кремом «Соляріс»), в т.ч. колоїдних; полегшує стан при захворюваннях опорно-рухового апарату (ревматизм, радикуліт, міозит, артрит, артроз, остеохондроз, розтягнення, перенапруження, подагра, переломи (після зняття гіпсу), набряках), при варикозному розширенні вен, при лімфостазі, невралгія різного походження і розташування; при втомі.

             Лікує та відновлює внутрішні органи, стимулює їх роботу –  при нанесенні на тіло на їх проекцію. Успішно застосовується при атеросклерозі, гіпертонії, вегето-судинній дистонії, при інсульті (через місяць після інсульту); при парезі лицьового нерва, при грижах різного походження.

                Успішно застосовується при різних захворюваннях верхніх дихальних шляхів: нежить, ОРЗ, синусит, гайморит, отит, бронхіт, пневмонія та ін.

                Грязь застосовують при гінекологічних захворюваннях (ерозія шийки матки, кольпіт, вульвіт, ендометрит, запалення придатків, затримка менструації, болі при місячних).

                Це чудовий засіб при грибкових захворюваннях шкіри, псоріазі, екземі, лицьовому кліщі, лишаях, нейродермітах; а також при цирозі печінки, дискінезії жовчовивідних шляхів, різних гепатитах, панкреатитах, гіпертонії, гіпотонії, цукровому діабеті.

               

    Правила нанесення:

    -         На голову, обличчя, руки, спину, груди, живіт наносити зранку, вдень або задовго до сну. На ноги – перед сном.

    -         Не наносити на все тіло одночасно, тому що грязь є дуже активною.

    -         Перед застосуванням розвести чистою водою або Гонсіном.

    1. Голова: 1-2 рази на тиждень.
      1. Зволожити волосся;
      2. Нанести на вологу шкіру голови на проділи через 4-5 см;
      3. Створити «парниковий ефект» для шкіри і волосся: одягнути шапочку для душа або поліетиленовий пакетик на голову і утеплити (рушником, хусткою чи вдягнути теплу шапку поверх);
      4. Тримати 30-40 хв.;
      5. Змити шампунем чи гало-гелем від Dr.Nona і на вологу шкіру одразу нанести «Динамічний крем», «Соляріс» або «Бальзам для повік».
    2. Обличчя: 1-2 рази на тиждень і перед важливою подією.
      1. Зволожити обличчя водою, структурованою 2-3 крупинками солі Dr.Nona;
      2. Очистити обличчя за допомогою шампуню, гало-гелю або «Молочком для обличчя»;
      3. Тонким шаром (щоб «просвічувалась шкіра») нанести грязь на обличчя, виключаючи очі та губи;
      4. Залишити до підсихання на 1-7 хв.;
      5. Змити – див. п. b., і нанести одразу на вологу шкіру тонкий шар крему на вибір: «Динамічний крем», «Соляріс», «Бальзам для повік», «Нічний крем», «Лосьйон для тіла».
    3. Спина, груди, живіт, руки (не все одночасно!): 2-3 рази на тиждень.
      1. На зволожену чисту шкіру нанести тоненьким шаром і залишити на термін від 30 хв. до 10 год. (зранку до вечора);
      2. Змити і/або прийняти ванну з «Квартетом солей» і нанести «Лосьйон для тіла», «Соляріс» чи «Динамічний крем».
    4. Ноги: 1-2 рази на тиждень перед сном.
      1. На зволожену шкіру ніг нанести тоненьким шаром (до колін або до паху) і залишити ноги в припіднятому положенні на 30-40 хв;
      2. Змити прохолодною водою або прийняти негарячу ванну і нанести див. п.3b.
    5. Тампони: щоденно, крім періоду менструації, на 1-2 год.
      1. Розведену грязь змішати в окремій посудині з «Еліксиром», «Солярісом» («Динамічним кремом» чи «Кремом для рук і нігтів» при молочниці);
      2.  Обмакнути готовий жіночий тампон (без паперової гільзи) в розчині солі Dr.Nona (1/2 ч. ложки на 1 склянку води) чи в чаї Гонсін (відтиснути зайву вологу);
      3. Обмакнути тампон в розведену грязь чи в суміш грязі і еліксиру (1:1), або грязі, еліксиру і крему (1:1:3) і ввести в піхву на 1-2 год. (чи на всю ніч). Курс – 3-10 днів. Болі при місячних – грязь наносити на низ живота і поперек.
    6. Засіб проти целюліту: щодня або через день. На проблемні місця на зволожену шкіру нанести грязь і одразу на вологу грязь – «Лосьйон для тіла» або «Соляріс»; потім обмотати ці місця харчовою поліетиленовою плівкою і зайнятися фізичними вправами або фізичною працею (протягом 1-2 год.). Після всього зняти плівку і змити грязь або прийняти ванну з «Квартетом солей».
    7. Протизапальний і обезболюючий засіб при захворюваннях суглобів і радикулітах (на хворе місце в такій послідовності): дезодорант Dr.Nona, грязь, Динамічний крем; тканина, змочена в горілчаному розчині солі Dr.Nona (1 ч. л. солі на 100 гр. горілки), компресний папір (або фольга чи харчовий поліетилен), тепла тканина (краще вовняна). Залишити на 2 год., можна і на всю ніч. 
    Сторінки:
    1
    2
    попередня
    наступна