хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Особливості продукції компанії "Доктор Нона"

 Особливості  продукції компанії «Dr.Nona»:

Натуральна

Виготовлена з мінералів  Мертвого моря,біомаси  М.м. ,рослинної  сировини . Немає  продуктів тваринного  походження, немає продуктів нафтопереробки,термін придатності 3 роки, консерванти-натуральні  ароматичні олії.

Підходить всім: з моменту зачаття (і раніше) до глибокої старості, немає протипоказань,без побічних дій, неможливе передозування , немає звикання і синдрому відміни. Не просто гіпоалергенна, а така, що лікує алергічні стани (аром. олії фірми Л’Ореаль проход. на заводах компанії додатково 4 ступені очистки, чим виключається наявність в них будь-яких домішок , які викликають алергію)

БОМК – біоорганомінеральний комплекс.

БІО – білок DN-1 (д-г Nona), виділений з архібактерії – одноклітинної водорослі, яка мільйони років збереглася в М.м. , не піддавшись зовнішнім агресивним впливам і не зазнавши мутації. Архібактерія - одноклітинна водоросль , яка була предком всіх багатоклітинних організмів на Землі і в якому закладено інформацію про первісний здоровий стан всього живого на Землі. Нона Кухіна навчилась вирощувати архібактерію в лабораторних умовах і консервувати за допомогою натуральних ароматичних олій  .

Білок DN-1 відіграє роль транспортного білка, без нього жоден організм не здатний засвоїти тої величезної кількості (за останніх 100 р. тільки по радіації токсичне навантаження на наш організм зросло в 70 разів) вітамінів і мікроелементів ,яка необхідна для нормальної життєдіяльності в умовах сучасної екології.

Таким чином білок DN-1 є носієм інформації про здоровий стан всіх живих організмів на Землі і допомагає засвоЇти підвищену порцію вітамінів і мінералів , необхідну для виживання живих істот в сучасних умовах.

Органо – ароматерапевтична олії високого ступеня очистки ,які:

1)здатні проникати глибоко під шкіру у внутрішні органи і є тим локомотивом, який тягне за собою  весь БОМК.

2)мають протигрибкові, протибактеріальні, противірусні, протизапальні, обезболюючі, тонізуючі, заспокійливі та інші терапевтичні властивості , відомі здавна.

Мінеральний – мінерали Мертвого моря , склад якого дуже близький в процентному відношенні  до плазми людської крові. Тому МММ – це набір усіх мікро - і макро – елементів , які необхідні нашому організму, приблизно в тих же пропорціях.

БОМК - запатентований винахід академіка Нони Кухіної.

Речовини з’єднані  в ньому особливим чином і цей комплекс має здатність проникати трансдермально – через шкіру і слизові оболонки – потрапляє в кровоносне русло  і здійснює не тільки місцевий, а й загальний вплив на весь організм в тому числі при застосуванні косметичних кремів , масок, засобів гігієни, парфумів.

Продукція компанії Dr.Nona пройшла кліничні  апробації в понад 40 медичних центрах в різних країнах світу . Вона сертифікована міністерствами міністерствами охорони здоров’я усіх країн , де продається (30) в т.ч. України .

Крім того по результатах застосування цих препаратів відбулося 6 міжнародних науково-практичних конференцій.

Косметичні засоби  не містять наповнювачів в них відсутня мінеральна мазева основа (напр. ланолін, вазелін).

Активність кремів компанії  Dr.Nona складає 85-98%

Ці креми по суті є емульгованими , сумішами рослинних олій і восків, збагаченими біо-органо-мінеральним комплексом та рослинними компонентам

 Додаткова інформація про індивідуальні консультації, час і місце семінару чи безкоштовної дегустації продукції за телефоном:  0985953067      

1

Останні статті

Коментарі