Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Шинсін плюс

   Це – назва  зубної пасти від доктора Нонни, яка має повністю натуральний і безпечний склад ( екстракт журавлини, зеленого чаю, сорбіт, гала-комплекс) та унікальні властивості. Вона підходить навіть для вживання всередину в якості вітамінного чи антибактеріального засобу. Ця зубна паста відбілює зуби і , одночасно, зміцнює їх, запобігає утворенню зубного каменю , зміцнює кісткову тканину, «цементує» мікротріщинки  на зубах, усуває надмірну чутливість зубів і ясен. Вона також є прекрасним засобом при будь-яких пошкодженнях в ротвій порожнині: спиняє кров, сприяє швидшому загоєнню ран, має знеболюючі, протизапальні та антибактеріальні властивості.

   Унікальний  склад робить зубну пасту необхідним компонентом лікування та профілактики багатьох захворювань. Її застосування нормалізує роботу ендокринної системи, вносить серйозний вклад у живлення головного мозку, захищає  системи дихання і травлення від небезпечних мікроорганізмів , які є причиною багатьох хронічних хвороб ( в ротовій порожнині завдяки застосуванню пасти Шинсін плюс створюється середовище,несприятливе для їхньої життєдіяльності).

   Використання зубної пасти від доктора Нонни перешкоджає утворенню бактеріального нальоту на зубах протягом 12 годин, запобігає подальшому псуванню зуба у випадку втрати пломби. Це – один з небагатьох засобів, який ефективно захищає організм від інфікування «Helicobacter Pylori».

   Спосіб застосування:

1)    на вологу зубну щітку 1 горошину пасти – почистити зуби за всіма правилами і прополоскати рот;

2)    1 горошину зубної пасти в чистий рот, розподілити рівномірно розподілити  щіткою або язиком.

Більше почитати  про дію та складники можна тут  www.drnona.com

   

0

Коментарі