хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Динамічний крем -- король кремів для жінок, чоловіків та дітей

Динамічний зволожуючий крем

Складники: біоорганомінеральний комплекс Мертвого моря, ізопропилпальмітат(легка фракція кокосової олії), токоферол (віт Е), аскорбінова кислота (віт С), саліцилова, молочна кислоти, емульгований рослинний віск; екстракти ромашки, алое, лілії; 80 ароматичних олій, серед яких олії хохоби, апельсина, лаванди, меліси та ін.

                          Динамический увлажняющий крем (50мл.) фото

Крем не містить в собі продуктів нафтопереробки і продуктів тваринного походження, в ньому немає гормонів, антибіотиків, наповнювачів. Кремоподібний стан досягається емульгуванням рослинних восків та олій. Активність динамічного крему досягає 98%. Цей крем має здатність спиняти кров, гоїти рани, має сильну обезболюючу дію.

 Динамічний крем – унікальний тонізуючий засіб, який має місцеву і загальну омолоджуючу дію. Він здатний в зрілому віці зробити шкіру молодшою і здоровішою, спинити процеси старіння в молодому віці. Зволожує і пом’якшує шкіру, робить її більш пружною і м’якою, усуває відчуття стягування, сухості і лущення, розгладжує сітку дрібних зморшок, запобігає старінню шкіри.

Особливість цього крему – здатність тонізувати весь організм при неврозах і неврастенії, а також після психічної і фізичної перевтоми. Динамічний крем має протизапальні, бактеріостатичні, протигрибкові властивості, внаслідок чого успішно застосовується при опіках різного походження (в т.ч. радіаційних). Крем можна використовувати при масажах (рефлекторних чи точкових) для покращення загального стану організму, підвищення імунітету, покращення капілярного кровообігу.

Його зуспіхом застосовують для масажу немовлят ,що є досить сильною загально-зміцнюючою та імуномоделюючою процедурою.

Динамічний крем застосовують при ранах, порізах, при герпетичних висипаннях, носових кровотечах, а також при невритах, міалгіях різної етіології. Рекомендується при паралічі, при відновленні після інсульту – масаж з динамічним кремом відновлює функції органу.

Цей крем є давно і надійно випробуваним засобом для підвищення лібідо та ерекції. Він усуває неприємні відчуття , посилює чутливість та захищає від інфекцій під час статевого акту.

Цей засіб допомагає при псоріазі, лишаях, вугрових висипаннях, пролежнях, рожистому запаленні. Динамічний крем успішно застосовують при гіпертонії (на потилицю, місця пульсу і на біологічно активні точки – не чіпати передню частину шиї), гіпотонії – те ж саме, але додатково змастити кремом область щитовидної залози. При вегетосудинній дистонії – щодня тоненько змащуємо потилицю, обличчя, скроні, вуха; при стенокардії – область серця; при ГРЗ – на ніс, долоні, ступні; рекомендується як швидка допомога при запамороченнях, втраті свідомості, шоках, комах, високій температурі. При цукровому діабеті покращує кровообіг кінцівок, знижує вміст глюкози в крові (при нанесенні на область підшлункової залози).

Динамічний крем успішно застосовують при захворюваннях суглобів (артрит, артроз), м’язевих болях, при остеохондрозі; для лікування гнійних процесів, при трофічних виразках, ендартеріїтах (при ранах і виразках наносити навколо враженого місця). Цей крем є чудовим засобом  при будь-яких болях – його наносять на проекцію хворого органу (там, де болить). Він добре допомагає при здутті і метеоризмі – на живіт по годинниковій стрілці. Цим кремом лікують захворювання горла, стравоходу, шлунка і 12-палої кишки, наносячи на проекцію органів і ковтаючи ч. ложки крему всередину.

Динамічний крем успішно застосовують при геморої, гінекологічних хворобах (тампони і на живіт); а також для стимуляції функції печінки (на живіт), при зубних болях, стоматитах, глоситах. Це – чудовий засіб при бронхітах, пневмоніях, гайморитах, отитах, ангінах.

Динамічний крем – прекрасний засіб від випадіння волосся (особливо разом з грязевою  маскою і шампунем «Щоденним»).

Динамічний крем наносять з метою профілактики променевих реакцій на місця опромінення, а також як засіб для розсмоктування рубців (в т.ч. келоїдних).

Для профілактики і загального оздоровчого ефекту динамічний крем наносять на місця пульсу – зап’ястя, ліктьовий згин, підколінну ямку, скроні, а також на вушні раковини, долоні і ступні тоненьким шаром, краще на вологу шкіру( з метою економії).

Більше прочитати і подивитись можна тут www.drnona.com, www.drnona-rut.com.ua

 Додаткова інформація про індивідуальні консультації, час і місце семінару чи безкоштовної дегустації продукції за телефоном:  0985953067      

0

    1

    Останні статті

    Коментарі

    Гість: zuk2

    129.12.13, 21:40