Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

крем для рук та нігтів

Крем для рук та нігтів 

 Від доктора Нонни містить в собі, окрім Гало-комплексу (інша назва біоорганомінеральний) і рослинного воску, олії розмарину, лимону та лаванди і має поживну, регенеруючу, захисну, кровоспинну, протизапальну, антисептичну, протигрибкову, антиалергічну і знеболюючу дію. Крім рук того, він зміцнює шкіру і слизові оболонки,  роблячи їх еластичнішими і витривалішими водночас, протидіє витонченню шкіри , появі тріщин і зморщок, відбілює пігментні плями і запобігає їх виникненню, зменшує інтенсивність забарвлення веснянок. Це – ефективний протигрибкови й засіб, який ще і протидіє ламкості нігтів, їх розшаруванню, вирівнює пластину нігтя.

   Крем для рук і нігтів компанії «Dr.Nona» має сильну знеболюючу дію і рекомендується при травмах і запаленнях кістково-м’язової системи (артрити, артрози, приступи гострого радикуліту…). Він зменшує пітливість шкіри, знімає холодову алергію і реакцію на побутову «хімію», прекрасно допомагає при різного роду висипках, є чудовим косметичним засобом для жирної і нормальної шкіри (не пересушуючи її).

   Цей засіб дуже добре себе зарекомендував при різних інфекційних(і не тільки) захворюваннях: лицевий кліщ, лупа, вугрі, фурункули, алергія, псоріаз (паралельно до основного лікування), кандидозі, при укусах комах, свербінні шкіри.

   При радикулітах і болях в суглобах ефективність застосування крему посилюється при одночасному чи попередньому прогріванні хворого місця.

   Як і всі інші креми від доктора Нонни, «вміє» спиняти кров, гоїти рани (одночасно пришвидшує регенерацію і знеболює).

  Крем для рук – ефективно допомагає відкласти «забитий» ніс при нежиті (потрібно помазати зверху і всередині) – зменшує запалення, «виганяє» інфекцію, зменшує набряк і дійсно лікує нежить.

   Тампони з кремом для рук – чудовий засіб для того, щоб справитись з молочницею

та іншими грибковими захворюваннями. При молочниці у немовлят – крем наносять на соску. Цей засіб пришвидшує загоєння висипань і запобігає утворенню рубців під час вітрянки у дітей, значно зменшує менструальні болі при нанесенні на низ живота.

Крім того, цей крем  є дуже ефективним при лікуванні кон’юнктивіту і очного кліща.

   У випадку деформованої пластини нігтя, при тріщинах на руках чи на п'ятах цілюща дія крему посилюється, якщо наносити його після ванночки з сіллю Мертвого моря від доктора Нонни.

   При холодовій алергії крем для рук і нігтів наносять на шкіру за 15-20 хв. до виходу на вулицю. Крім того, він є чудовою основою під макіяж, яка запобігає надмірній пітливості шкіри (наприклад, в спеку).

    Цей засіб може бути з успіхом використаний при будь-якому масажі. Він одночасно покращує контакт зі шкірою, запобігає ковзанню і прилипанню рук до тіла і захищає руки масажиста від різного роду інфекцій.

    Більше про крем для рук і нігтів прочитати можна тут: www.drnona.net

  

 

 

                                                                                              

0

Останні статті

Коментарі