хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Що буде замість овочів з Херсонщини

Звісно, прогнози то річ невдячна. Але бути невиліковними оптимістами, мов, та може пронесе, теж не варто бути. Суворі реалії нам малюють невтішну картину. Більшість самих ходових овочів вже зараз продають за ціною м'яса, а взимку було(і буде) й у 1,5-2 рази дорожче. Попереду сезон консервації сільгосппродукції. Що чекає в цьому сегменті на українців? Аналіз нижче.
https://agroportal.ua/publishing/lichnyi-vzglyad/vtrata-naybilshogo-ovochevogo-regionu-shcho-chekaye-na-rinok-cogo-sezonu
7

Коментарі

18.06.23, 22:21

Чесно говорячи, єдине моє бажання зараз - ПЕРЕМОГА, не буде консервації, буде щось інше...

    28.06.23, 22:43Відповідь на 1 від Голубка

    Чесно говорячи, єдине моє бажання зараз - ПЕРЕМОГА, не буде консервації, буде щось інше...Херсонці винахідливі люди - щось придумають...у нас тут поряд є переселенець Славік з Осокорівки, де кавун великий при вїзді в селище...у нього декілька гектарів землі поблизу Каховського водосховища...будинки по сусідству порозбивали кацапи...він вивіз матір і зайнявся продажем риби, а люди залюбки купували, бо пускав дешевше... тепер 100 тис.тон риби загинуло. Наші люди щось придумають, бо ми придумкуваті)

      39.06.23, 15:59

      овочі Крима.

        49.06.23, 19:12

        Закордоння допоможе. Треба звикати до іноземних продуктів.

          511.06.23, 07:06Відповідь на 1 від Голубка

          Чесно говорячи, єдине моє бажання зараз - ПЕРЕМОГА, не буде консервації, буде щось інше...Консервацией ещё никто не наелся. Слава богу не зацепило некоторые места где птицы выращивают сейчас потомство. Те птицы что потеряли птенцов могут больше не вернуться на свои места. А без птиц все поедят насекомые. И война не кончится пока россияне одурманены и озлоблены на нас. И самое страшное как раз и начнется, когда все закончится.

            611.06.23, 22:58Відповідь на 3 від Вурдалак

            овочі Крима.Овочі з теплиць там були завдяки Кримському каналу з Каховського водосховища. Тепер Крим, як мінімум на 10 рокіа, стане пустелею.

              711.06.23, 23:23Відповідь на 5 від Манго

              В 50-х годах погибли тысячи птиц, которые не нашли свои гнездовья на островах скрытых Каховским водохранилищем... Орошаемая Херсонщина поставляла на украинский рынок около трети овощей, и 15% зерна на экспорт в африканские голодающие страны...голодают и поддерживают росию? да и хер на них - пусть негры подыхают!

                811.06.23, 23:28Відповідь на 4 від Makcімаліст

                Закордоння допоможе. Треба звикати до іноземних продуктів.Українські черноземи при правильному підході можуть нагодувати 1 млрд. людей. За даними ООН щороку 800 млн. мешканців планети Земля голодують.

                  анонім

                  913.06.23, 06:00

                  Да... Ми довго будем розхльобувати наварені кацапами нам щі...
                  Та й у нас під ногами купа їстівних рослин.
                  Кропива, листя кульбабки, рогоз в річках. Не так смачно, як кавун. але купа корисного.

                  Була книга "Дикорастущие сьедобные растения"