хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Референдум по Донбасу

  • 11.12.21, 20:45
Щойно почула інтерв'ю Зеленського по телевізору, в якому він не виключає проведення референдуму по проблемі Донбасу. Для початку б слід з'ясувати, що таке "Донбас". Це абревіатура, яка значить Донецький басейн, а саме, Донецький кам'яновугільний басейн, що, як надра з природними ресурсами належить всьому українському народу за Конституцією України, а не "мешканцям Дамбасса". Не тільки за територію, а й за них гинуть наші хлопці на Сході України. Поняття це історико-географічне, а точніше - економічне, але ніяк не адміністративно-територіальне. До Донбасу входить також значна територія Дніпропетровської області з покладами кам'яного вугілля в Павлограді. Воєнний же конфлікт відбувається не на Донбасі, а в частині окупованих Росією територій Донецької і Луганської областей незалежної України.
Так яке питання буде винесено на всеукраїнський референдум теперішнім Президентом України? "Чи згодні ви перейменувати Донбас(Донецький басейн) в акваріум?" P.S. А тепер звернемось до першоджерела. Конституція України Стаття 73. Виключно всеукраїнським референдумом вирішуються питання про зміну території України. Якщо мені не зраджує пам'ять, то референдуми(плебісцити) під час війни в країні щодо територіальних змін проводити заборонено. Чи не так, Гаранте Конституції? Та схоже Зеленському немає різниці, що означає те чи інше слово, аби лише позагравати з народом. І не важливо чи з приводу домбасу, кандубасу або канабісу. Писи.писи. А наступний референдум, ймовірно, тоді буде про перейменування Верховної Ради у "Влада хохотала".
4

Коментарі

112.12.21, 00:47

Добрий вечір, впали двері!

    212.12.21, 11:20

    Дивимось реально,влада не в змозі забезпечити людей роботою та людським життям на підвласних територіях.І владі потрібні не люди,а акваріум.

      312.12.21, 11:28

      У нас офіційно досі нема війни. Але в будь-якому випадку результати вже передбачувані. Все адекватне населення звідти виїхало, спостерігачі будуть росіяни, білоруси, сирійці, два синегальця ну і знайдуть якогось німця і француза для галочки.
      Ясно, що цим кроком сцикун Зеля хоче відкупитися від путіна, але це буде тільки новим стартом для захоплення нових територій.

        412.12.21, 11:43Відповідь на 2 від nebosklon

        Дивимось реально,влада не в змозі забезпечити людей роботою та людським життям на підвласних територіях.І владі потрібні не люди,а акваріум.Типу в рашці їм буде краще? Придністров'я і Абхазія прям зажили при росії

          515.12.21, 23:06

          медальку сама собі вчепила ? )