хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Як Зеленському припинити війну

  • 21.05.19, 00:31
Різне приходить в голову. Звісно, що одна людина нічого не в силах зробити, але може подати ідею, яка стане тією рушійною силою, що дасть очікуваний результат. До цього сотні людей думали про те, як зупинити галопуючий рашизм, але нічого не змогли вдіяти. Західні партнери допомагають, але вони не зовсім розуміються на наших слов'янських реаліях і тому їх, начебто здавалось, раціональні заходи у вигляді санкцій відверто не спрацьовують. Зеленський думає задіяти США у нормандському форматі, аби підсилити протидію російським агресорам, можна переконати їх відключити систему Swift, але чи підуть на це ті, хто не зацікавлений через бариші в торгівлі на повну ізоляцію Росії, яку хочуть продовжувати потихеньку доїти, а тому відключати світову бензоколонку ніхто не захоче. Та й чи дасть повне ембарго такий ефект, як у Іраку, часів Персидської кризи. Росія не тільки енергоносії, і є вислів, що під час атомної війни виживуть таракани і росіяни. Відомо, щоб припинити міграцію тараканів, треба розставити пастки, або накреслити захисні лінії, які вони не зможуть перетнути.
Якось треба Зеленському вмовити світ, щоб змусити росіян показати свої кордони, через які не постачається зброя бойовикам і найманці, раз вони офіційно не оголосили війну Україні, і все швидко припиниться, а зачистка від терористичних недобитків то справа часу. Це те, що цивілізований світ повинен вимагати від путлєра. Але варто не забувати і сам ресурс, який використовується для дестабілізації в Криму і на Донбасі, це люди, велика маса народу, яку обдурено і зомбовано. І без привернення їх на бік України ще довго нічого не зміниться, підтримки не буде. Кандидат Зеленський обіцяв посилити протидію в інформаційній війні, яку ми, нажаль, попередні 5 років програли "русскому міру". Багато чого можна робити в цьому напрямку, але спробую розставити акценти. Завойовники нічого не зможуть зробити, коли не матимуть підтримки місцевих. На кожне місто було лише 3-5 тисяч придурків, які вимахували аквафрешами і закликали, залякані приходом "бэндеровцев". Потужна інформаційна кампанія повинна стати тим поштовхом, що приведе до змін у суспільній свідомості. Треба показати, що зовсім поряд у містах неокупованої частини України вільно ходять такі ж російськомовні і ніхто їм за русскую речь язики не відрізає. Причина "бунту" на Донбасі мала більше соціальне коріння, а не національний конфлікт. Та Порошенко зі своєю командою, як обіцяв дати українцям стандарти європейського життя, щоб привернути на свій бік прихильників денеерів, так і не спромігся за 5 років цього зробити. Цю задачу вже має першочергово ставити перед собою вже новий президент. А далі, коли промиті мізки на Сході нарешті ввімкнуться і очі відкриються, слід переходити до наступних кроків. Люди у відчаї здатні на все. Кидались же цивільні придурочні під наші бронетранспортери, які приїхали викурювати російських диверсантів. Героїзму під гусеницями російських танків, звісно, ніхто від дончан не вимагає, але можна зробити щось на кшталт сидячої забастовки в Індії, англійські колонізатори так нічого і не змогли вдіяти з акціями непокори місцевого населення, а тому змушені були дати спокій індусам. Викликів багато. Та чи варто їз вирішувати за принципом "куля в лоб", а може краще вдатися до методів політичного айкідо, коли перевага досягається завдяки використанню інерції невдалих рухів набагато сильнішого противника, а не прямим протистоянням з ним.
3

Коментарі

121.05.19, 12:15

Та все правильно! Порох і так робив все, що міг, та виявилось мало, а про інформаційну війну трохи забув

    221.05.19, 12:19Відповідь на 1 від Тарас Музичук

    Та все правильно! Порох і так робив все, що міг, та виявилось мало, а про інформаційну війну трохи забувОн про нее не забывал никогда. Просто вел ее бестолково. Его рупоры почему-то считали, что если просто обзывать всех несогласных дибилами, сепарами и ватой, то эти люди изменят свои взгляды и полюбят Порошенко. Эффективность подобной стратегии, как говорится, налицо.

      321.05.19, 12:32Відповідь на 2 від Хайдер

      Та все правильно! Порох і так робив все, що міг, та виявилось мало, а про інформаційну війну трохи забувОн про нее не забывал никогда. Просто вел ее бестолково. Его рупоры почему-то считали, что если просто обзывать всех несогласных дибилами, сепарами и ватой, то эти люди изменят свои взгляды и полюбят Порошенко. Эффективность подобной стратегии, как говорится, налицо.

        421.05.19, 12:33Відповідь на 3 від Тарас Музичук